اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در اجرای fat با mega32

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در اجرای fat با mega32

با سلام خدمت اساتید محترم امیدوارم ناراحت نشده باشید از ایجاد این تاپیک و بگید تکراریه البته فکر میکنم مشکلی که میخوام اینجا مطرح کنم بعضی از دوستان در اطلاع باشن چون به 5 6 نفری پیغام خصوصی دادم و باهاشون مطرح کردم که چند نفری پاسخ دادن تا اونجا که میتونستن راهنماییم کردن ولی خوب مشکل من هنوز رفع نشده بعد از زیر و رو کردن سایت و کلی جستجو به این نتیجه رسیدم که این مشکل رو به صورت تاپیک مطرح کنم شاید فرجی بشه من یک mmc رو به mega32 وصل کردم و مداری که ازش استفاده کردم از مجله نویز شماره 2 بوده و مقاومت ها هم درست متصل کردم برای ایجاد ولتاژ 3.3 برای خروجی میکرو خلاصه مدار درسته میتونم به صورت بایت از mmc بخونم و بنویسم (تمامی توابع mmc.h کدویژن جواب میده) ولی وقتی فرمت fat رو میخوام رو اجرا کنم به مشکل بر میخورم از هدر ff.h کدویژن استفاده میکنم تنظیمات فعال سازی mmc هم بدرستی انجام شده مشکل اینجوریه که میکرو وقتی میرسه به تابع f_open هنگ میکنه جالب اینجاست که این برنامه داخل proteus به درستی کار میکنه و فایل رو ایجاد میکنه و از داخل فایل ایجاد شده هم کاراکتر میخونه و نمایش میده ولی در مدار میکرو تا میرسه به این خط از برنامه هنگ میکنه واقعا موندم دلیلش چی میتونه باشه واقعا دیگه کلافه شدم نمیدونم مشکل از کجاست :angry: ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند

پاسخ : مشکل در اجرای fat با mega32

مشکلی که می گویید برای من پیش نیامده ولی مشابه چرا که آن هم به خاطر مارک MMC بودش من وقتی با transcend کار می کردم مشکلی نداشتم
    البته نمی دونم دقیقا نری بخری من لعنت کنیا
    دکتر چمران در 1311 در تهران متولد شد
    وی در زمان اقامت در آمریکا انجمن اسلامی آمریکا را تأسیس کرد که منجر به قطع بورسیه وی توسط شاه شد.
    او با اینکه یکی از دانشمندان مطرح آمریکا به حساب می آمد بدون توجه به مدرک به مصر رفت و آموزش نظامی دید.

دیدگاه

پاسخ : مشکل در اجرای fat با mega32

ممنون از پاسختون ، آخه من دقیقا دو تا از این حافظه sd/mmc دارم تو هر جفتش همین مشکل هست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X