اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروگرامر آنبرد؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پروگرامر آنبرد؟

سلام
    دوستان به نظرتون میشه میکرو را با مبدل usb به سریال پروگرم کرد(یچی تو مایه های ft232)؟ این کار احتمالا باید از طریق بوت لودر استفاده بشه، بنظرتون میشه با اینکار یک پروگرمر stk usb ساخت؟ نظری دارید؟
    کم گوی و گزیده گوی

پاسخ : پروگرامر آنبرد؟

ft232 برای این کار زیاده. تا بوت لودر هم باید باشه.
    شما میتونید با یک مگا 8 و به روش VUSB پروگرامر بسازید و آنبرد به میکرو وصل کنید.
    Weakness of attitude becomes weakness of character
    Albert Einstein

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rectifier►
      ft232 برای این کار زیاده. تا بوت لودر هم باید باشه.
      شما میتونید با یک مگا 8 و به روش VUSB پروگرامر بسازید و آنبرد به میکرو وصل کنید.
      ممنونم از جوابتون، اما حقیقت بعنوان رابط بین کامپیوتر و میکروهم از ft232 استفاده میکنم، بنابراین دنبال روشی برای 232 هستم، راستی بخوام mega8 بزارم خوب usbasp میسازم که برنامه آمادش هست دیگه چرا برم VUSB که چندان راحتم نیست یاد بگیرم :biggrin:
      کم گوی و گزیده گوی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud 578
        ممنونم از جوابتون، اما حقیقت بعنوان رابط بین کامپیوتر و میکروهم از ft232 استفاده میکنم، بنابراین دنبال روشی برای 232 هستم، راستی بخوام mega8 بزارم خوب usbasp میسازم که برنامه آمادش هست دیگه چرا برم VUSB که چندان راحتم نیست یاد بگیرم :biggrin:
        usbasp را با همون سورس vusb نوشتن!!.
        آردوینو به همین روشی که میگی (ft232 )کار میکنه. یه سرچی بزن ببین چطوریه. :read:
        Albert Einstein

دیدگاه

usbasp را با همون سورس vusb نوشتن!!.
          آردوینو به همین روشی که میگی (ft232 )کار میکنه. یه سرچی بزن ببین چطوریه. :read:
          ممنون هستم از کمکتون دوست عزیز
          من در مورد آردوینو یک مقدار تحقیق کردم اما خوب چندتا سوال دیگرهم دارم، این آردوینو بوت لودراش واسه سه چهار نوع میکرو بیشتر موجود نیست، اما من واسه میکروی خودم (mega32) یک بوت لودر پیدا کردم، به نظرتون با اینایی که تو این لینک معرفی کرده کارم راه میفته؟ http://www.iranled.com/forum/thread-24110.html
          اون یک بحث،
          سوال دوم: با این روش که میکرو با استفاده از پروتوکلUART پایه های TX و RX اش اشغال میشه، میتونه بازم اطلاعات رو بفرسته؟ مثلا یک سری کاراکتر رو برای کامپیوتر بفرسته؟ بعد دوباره پروسه پروگرام شدنش به چه نحویه؟
          و سوال آخر: اصلا میشه با این ft232 یک کاری شبیه همون usbasp کرد و میکرو را با ISP پروگرام کرد؟

از دوستان دیگهم عاجزانه تقاضا دارم بنده رو از اطلاعات ارزشمندشون بی بهره نگذارند
          کم گوی و گزیده گوی

دیدگاه

اون تاپیکی که گفتین را نخوندم ولی کار شدنیه.
            بله میتونید باز هم با میکرو ارتباط برقرار کنید با پی سی ولی برنامه ای هم پروگرام کنه و هم تبادل اطلاعات کنه را باید خودتون واسه پی سی بنویسید.
            خودتون دارید میگید که ft232 سریال هست(UART) بعد فکر میکنید میشه باهش میکرو را ISP پروگرام کرد؟ :eek: :eek: :eek:
            پس بوت لودر برای چیه دیگه!؟ :angry: :angry: :angry:
            Albert Einstein

دیدگاه

اون تاپیکی که گفتین را نخوندم ولی کار شدنیه.
              بله میتونید باز هم با میکرو ارتباط برقرار کنید با پی سی ولی برنامه ای هم پروگرام کنه و هم تبادل اطلاعات کنه را باید خودتون واسه پی سی بنویسید.
              خودتون دارید میگید که ft232 سریال هست(UART) بعد فکر میکنید میشه باهش میکرو را ISP پروگرام کرد؟ :eek: :eek: :eek:
              پس بوت لودر برای چیه دیگه!؟ :angry: :angry: :angry:
              بازم ممنون از توجهتون :applause:
              بینید، من میخوام از یک 232 هم برای پروگرام کردن میکرو استفاده کنم هم برای ارسال اطلاعات از میکرو به کامپیوتر یا یک میکرو یا دستگاه دیگه، حالا سوالم اینه که اگه از روش بوت لودر این کارو بکنم امکان پذیره؟ اگر امکان پذیر نیست، میشه از پرت سریالی که FT232 بهم میده، دقیقا مشابه STK200/300، بیام RTS و CTS و DSR و خلاصه پایه هایی از پورت سریال کامپیوتر رو که به میکرو وصل میشن، اینجاهم بیارم به میکرو وصل کنم و در واقع یک پروگرامر stk200 با یو اس بی داشته باشم؟ اینطوری دیگه سریال میکرو هم اشغال نمیشه و میکرو آزاده روش دیتا بریزه،،، نظر شما چیه؟ تو حالت اول یعنی نمیشه میکرو هم پروگرام بشه و هم بتونه با سریال دیتا بفرسته؟ ( در واقع هم مستر باشه هم سلیو) چون اونجوری از شر ISP خلاص میشم و روی PCB فقط دوتا تریس برای اینکار رسم میشه :-)
              کم گوی و گزیده گوی

دیدگاه

فکر کنم پروگرمرهای USB فروشگاه هم با این ساخته شدن:

AT90USB162-AU

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X