اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی ال سی دی گرافیکی WG12864A-TMI

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راه اندازی ال سی دی گرافیکی WG12864A-TMI

با سلام بر همه دوستان عزیز
    من در یک پروژه ای از یک ال سی دی 64*128 با کنترلر KS0108 استفاده کردم ولی سایز ال سی دی کمی کوچیک هست و میخوام از یک ال سی دی بزرگتر استفاده کنم. یک ال سی دی 64*128 به شماره WG12864A-TMI خریدم ولی متاسفانه نوع کنترلر NT7108 است. میخوام بدونم آیا برنامه ای که برای کنترلر KS0108 نوشتم برای این ال سی دی هم کار میکنه؟ یا باید کلا برنامه رو عوض کنم؟ از برنامه ای که آقای نوربخش تو سایت ارائه کردن استفاده کردم. اصلا ال سی دی 64*128 با پیکسل های بزرگ و کنترلر KS0108 پیدا میشه؟
    لطفا راهنماییم کنین

پاسخ : راه اندازی ال سی دی گرافیکی WG12864A-TMI

از دوستان و اساتید کسی نیست راهنمایی کنه؟

دیدگاه

چرا خودتون دیتاشیت هر دو کنترلر رو نمیگیرید و بررسی کنید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rohalamin
        چرا خودتون دیتاشیت هر دو کنترلر رو نمیگیرید و بررسی کنید؟
        گفتم شاید کسی قبلا با این ال سی دی کار کرده باشه. حالا باید چه چیزایی رو با هم مقایسه کنم تا مطمئن شم به جای هم میشه استفاده کرد؟

دیدگاه

آقا کسی نبود کمک کنه؟ من چک کردم ظاهرا که کار نمیکنه. فقط میخوام مطمئن شم که با KS0108 سازگاری نداره. لطفا راهنماییم کنین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mhm_004
            آقا کسی نبود کمک کنه؟ من چک کردم ظاهرا که کار نمیکنه. فقط میخوام مطمئن شم که با KS0108 سازگاری نداره. لطفا راهنماییم کنین
            من ندیده میگم شما برو دنبال یا یه کتابخونه جدید یا براش بنویس. :agree:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rohalamin
              من ندیده میگم شما برو دنبال یا یه کتابخونه جدید یا براش بنویس. :agree:
              ممنون دوست عزیز
              نوشتن کتابخونه کار سنگین و زمان بری مخصوصا اگر بخوای فارسی هم بنویسی. اگه کسی با این lcd کار کرده لطفا راهنمایی کنه.
              اصلا lcd با سایز بزرگ مبتنی بر Ks0108 پیدا نمیشه؟ یعنی پیکسل هاش بزرگ باشه؟

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                من دقیقا از همین LCD ای که شما دارین ، دارم استفاده می کنم و از کتابخونه ی Ks0108 استفاده کردم و مشکلی نداشتم.
                "لحظه پیروزی از آن جهت برایم شیرین است که ملت کشورم را در آرامش و شادی ببینم"
                نادر شاه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط احمد سمیعی
                  سلام دوست عزیز
                  من دقیقا از همین LCD ای که شما دارین ، دارم استفاده می کنم و از کتابخونه ی Ks0108 استفاده کردم و مشکلی نداشتم.
                  سلام مجدد بر دوستان
                  من هر کاری کردم نتونستم از این LCD جواب بگیرم. به نظر میرسد LCD خراب شده باشه. چون تو دیتا شیت نوشته پایه 18 ولتاژ منفی باید بده ولی ولتاژ مثبت حدود 3 4 ولت میده، تغذیه LCD رو هم که وصل میکنم Backlight روشن میشه بدون اینکه به پایه های Backlight ولتاژ داده باشم. به نظرتون LCD سوخته؟ خواهش میکنم راهنماییم کنین

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X