اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه انداری لیزر با میکرو برای یه رقص نور جالب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه انداری لیزر با میکرو برای یه رقص نور جالب

راستی اگه دوستان تو خونه از این تفنگ های اسباب بازی دارن که لیزر داره می تونن از اون هم استفاده کنن هیچ فرقی نمی کنه از مزایای بچه کوچیک خونه داشتن هست :icon_razz:
    خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
    [hr]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امین غفاری
      جالبه
      یه پیشنهاد :mrgreen: شما که داری زحمت می کشی و می خوایی با استپر موتور موقعیت نقطه پرتاب شده این لیزر رو کنترل کنی بیا یه امتحانی بکن ببین اگه از دو تا لیزر استفاده کنی می تونی در نقطه تقاطع این دو تا لیزر یه نقطه تو فضا داشته باشی :rolleyes:
      این طوری خیلی جالب میشه
      دادا یکم بیشتر توضیح میدی که دقیقا چکار کنیم ؟ :nerd:من فکر کنم همه وسایلشو داشته باشم اما منظور شما رو نفهمیدم یکم بیشتر توضیح بدی عد امتحانا خودم میرم توکارش!
      [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
        دادا یکم بیشتر توضیح میدی که دقیقا چکار کنیم ؟ :nerd:من فکر کنم همه وسایلشو داشته باشم اما منظور شما رو نفهمیدم یکم بیشتر توضیح بدی عد امتحانا خودم میرم توکارش!
        نمی دونم این پیشنهادم عملی یا نه :rolleyes:
        ببین شما دو تا لیزر رو بردار و طوری اونارو بتابون که نورشون همدیگر رو قطع کنه حالا اگه پیشنهادم عملی باشه باید اون نقطه ای که دو لیزر همدیگر رو قطع می کنن به صورت یه نقطه نورانی تو فضا دیده بشه شایدم این عمل با دو تا لیزر جواب نده و چند تا لیزر باید استفاده بشه منم اگه بتونم فردا میرم وسایلشو می خرم ( اگه گرون نباشه ) نتیجه رو می گم ( یه دونه لیزر دارم ولی برای اینکار یه دونه کافی نیست )
        خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
        [hr]

دیدگاه

نمی دونم این پیشنهادم عملی یا نه :rolleyes:
          ببین شما دو تا لیزر رو بردار و طوری اونارو بتابون که نورشون همدیگر رو قطع کنه حالا اگه پیشنهادم عملی باشه باید اون نقطه ای که دو لیزر همدیگر رو قطع می کنن به صورت یه نقطه نورانی تو فضا دیده بشه شایدم این عمل با دو تا لیزر جواب نده و چند تا لیزر باید استفاده بشه منم اگه بتونم فردا میرم وسایلشو می خرم ( اگه گرون نباشه ) نتیجه رو می گم ( یه دونه لیزر دارم ولی برای اینکار یه دونه کافی نیست )
          عاقا مارو وسوسه کردی درس وامتحان گذاشتیم کنار رفتیم با این لیزر اسباب بازی بچه ها تست کردیم.هیچ چیزی ماندیدیم
          شایدم لیزرم ضعیف بود وخطش معلوم نبود.شما خواستی امتحان کنی اسپند هم دود کن که خطا معلوم شه :nice:
          [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

با قطع دو لیزر چیز خاصی دیده نمیشه
            برای اون کار باید نور لیزر رو پولاریزه کنید
            یکی افقی یکی عمودی
            بعد اگه قدرت کافی داشته باشه فقط تو نقطه تقاطع میشه لیزر رو دید
            حتی تو شرایط دودی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط atige
              با قطع دو لیزر چیز خاصی دیده نمیشه
              برای اون کار باید نور لیزر رو پولاریزه کنید
              یکی افقی یکی عمودی
              بعد اگه قدرت کافی داشته باشه فقط تو نقطه تقاطع میشه لیزر رو دید
              حتی تو شرایط دودی
              به نظر شما اگه سه یا چهار تا لیزر در یک نقطه همدیگه رو قطع کنن نمیشه
              من تو نشنال جئوگرافی یه چنین چیزی رو دیدم که ژاپنی ها درست کرده بودن که تو فضا با لیزر شکلی رو درست می کرد البته نمی دونم شاید از این طریق این کار رو انجام ندادن
              [hr]

دیدگاه

az koja kharidi in lazera ro amuli?
                lotfan to pm behem begu

دیدگاه

جالبه
                  یه پیشنهاد :mrgreen: شما که داری زحمت می کشی و می خوایی با استپر موتور موقعیت نقطه پرتاب شده این لیزر رو کنترل کنی بیا یه امتحانی بکن ببین اگه از دو تا لیزر استفاده کنی می تونی در نقطه تقاطع این دو تا لیزر یه نقطه تو فضا داشته باشی :rolleyes:
                  این طوری خیلی جالب میشه
                  سلام انو من قبلا تست کردم جواب نداد.باید حتما به یه چیزی حداقل شیشه برخورد کنه تا دیده بشه
                  البته یه بار تو انترنت دیدم یه برادر خارجی همچین چیزی ساخته بود ولی هیچ توضیحی در موردش نداده بود
                  روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

تا نور رو پولاریزه نکنید نمیتونید تو هوا باهاش پیکسل ایجاد کنید

دیدگاه

خب این پلاریزه کردن چی هست و چطوری هست
                      روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

والا تا حالا عملی کار نکردم ولی در موردش تو نجوم و عکاسی زیاد شنیدم!!

برای پلاریزه کردن نور از فیلتر های پولاریزه استفاده میشه که در مونیتور های ال سی دی و صفحه بعضی گوشی های قدیمی و ماشین حساب ها وجود داره
                        همچنین در لنز های پلاریزه دوربین و تلسکوپ استفاده میشه

http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%86%D9%88%D8%B1_%D9%BE%D9%84%D8%A7%D8%B1%DB%8C% D8%B2%D9%87

این فیلتر ها جهت نوسان امواج نور رو در یک راستا قرار میدن وقتی شما یه باریکه لیزر رو پلاریزه عمودی و اون یکی رو افقی کنید(با تعیین زوایه فیلتر مشخص میشه)
                        وقتی به هم برخورد کنن یک نقطه نوری ایجاد میکنن

در ضمن اگه شما فیلتر مونیتور ال سی دی رو جدا کنید هیچی جز نور سفید نمیبینید
                        بعد اگه با اون فیلتر یه عینک درست کنید و بزنید چشمتون فقط شما تصویر رو میبینید! (یاد جیمز باند به خیر!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط atige
                          والا تا حالا عملی کار نکردم ولی در موردش تو نجوم و عکاسی زیاد شنیدم!!

برای پلاریزه کردن نور از فیلتر های پولاریزه استفاده میشه که در مونیتور های ال سی دی و صفحه بعضی گوشی های قدیمی و ماشین حساب ها وجود داره
                          همچنین در لنز های پلاریزه دوربین و تلسکوپ استفاده میشه

http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%86%D9%88%D8%B1_%D9%BE%D9%84%D8%A7%D8%B1%DB%8C% D8%B2%D9%87

این فیلتر ها جهت نوسان امواج نور رو در یک راستا قرار میدن وقتی شما یه باریکه لیزر رو پلاریزه عمودی و اون یکی رو افقی کنید(با تعیین زوایه فیلتر مشخص میشه)
                          وقتی به هم برخورد کنن یک نقطه نوری ایجاد میکنن
                          میشه یکم بیشتر توضیح بدی ، به جاهای خیلی جالبی رسیدیم
                          فقط یکم ساده توضیح بده که من سواتم در این مورد کمه :mrgreen:
                          نوشته اصلی توسط atige
                          در ضمن اگه شما فیلتر مونیتور ال سی دی رو جدا کنید هیچی جز نور سفید نمیبینید
                          بعد اگه با اون فیلتر یه عینک درست کنید و بزنید چشمتون فقط شما تصویر رو میبینید! (یاد جیمز باند به خیر!)
                          آره منم یه بار فیلم همین چیزی که شما میگی رو دیدم
                          [hr]

دیدگاه

یادش بخیر دبیرستانی بودم با آینه یه شیش ضلعی درست کرده بودم دستگاه بخورو میزاشتم پشتش لیزار مینداختم اشکال خیلی جالبی در میومد...یاد خاطراتمون افتادیم :cry2:
                            این کودک درون چه کارا که نمیکنه!
                            تا دوباره یه خرج تپل نزاشته رو دستم سرکوبش میکنم. بشین! بچه بی ادب! ما رفتیم...
                            کم گوی و گزیده گوی

دیدگاه

میشه یکم بیشتر توضیح بدی ، به جاهای خیلی جالبی رسیدیم
                              فقط یکم ساده توضیح بده که من سواتم در این مورد کمه :mrgreen:آره منم یه بار فیلم همین چیزی که شما میگی رو دیدم
                              امیدوارم یه نفر از اعضا به فیلتر پولاریزه دسترسی داشته باشه!

کافیه جلوی هر لیزر یه فیلتر بزارید فقط یکیشو به طول اون یکی رو به عرض

البته گفتم که تا حالا عملی امتحان نکردم

راستی یه چیزی به اسم Holography هست که خیلی باحاله!
                              http://en.wikipedia.org/wiki/Holography

http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85%E2%80%8C%D9%86%DA%AF%D8%A 7%D8%B1%DB%8C

دیدگاه

و باید عرض کنم برای اینکار نیاز به لیزر با توان بالا هست نه در حد 100 -200 میلی وات-به فیلتر ها هم دسترسی دارم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X