اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چگونه کاری کنیم که کسی برنامه روی میکرو رو نتونه بدزده؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چگونه کاری کنیم که کسی برنامه روی میکرو رو نتونه بدزده؟

سلام
    بهترین روش استفاده از روش های نرم افزاریه
    AVR رو نمیدونم ولی ARM های LPC یه رجیستر 32 بیتی به نام دیوایس آی دی دارن که میشه به راحتی از اجرای برنامه روی آی سی های دیگه جلوگیری کرد

اگه میکروکنترولر های AVR هم همچین چیزی دارن دوستان راهنمایی کنن که شدید نیازه

با تشکر
    تولید کننده انواع تابلو فرمان آسانسور با تکنولوژی روز دنیا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی صاحبی
      شرمنده که این سوال رو می پرسم با یک موردی برخورد کردم یک پروژه بهم دادن برای اینکه برنامه اش رو خارج کنم
      مشکلی که اینجاست برنامه کد هگز خونده میشه کدهای داخل eeprom همخونده میشه و مشکلی نیست یعنی دیتا داخل میکرو خونده میشه نکته ی بعد وقتی این رو میریزم داخل یک میکروی دیگه اجرا نمیشه توی انجمن هم خوندم یکی از بچه ها کفته بود میشه شماره سریال میکرو رو داخل برنامه وارد کرد و چون هر میکرو شماره سریال خاص خودش رو داره اون برنامه فقط برای همون میکرو کار می کنه اما سوالی که اینجا پیش میاد اینه که شماره سریال میکرو رو چه جوری میشه توی برنامه از داخل سخت افزار خوند آیا رجیستری برای اینکار هست ؟ منتظر پاسخ دوستان هستم
      من یه جا شنیده بودم که اگه میکرو لاکبیت هاش فعال باشه و بیای ازش هگز رو بگیری،بهت هگز های چرت و پرت تحویل میده!
      1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
      من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
      !Electronic On! Programming On
      هوشمندانه سوال بپرسیم!
      http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahan.Rafiee
        من یه جا شنیده بودم که اگه میکرو لاکبیت هاش فعال باشه و بیای ازش هگز رو بگیری،بهت هگز های چرت و پرت تحویل میده!
        میدونی چیه روی هر میکرو این دستگاه یک برچسب خورده که تاریخ ساخت دستگاه و مشخصات فردی رو که براش ساخته یعنی مثلا فامیلی شما که من این دستگاه رو برای شما ساختم نوشته شده است که اون فرد می گفت هر باری که میرم پیشش از روی یک دفتر یه چیزی رو وارد کامپیوتر میکنه بعد دوباره پروگرام میکنه میکرو رو که حدس من هم روی یک کدی هست که برای هر میکرو مختص حالا این کد چیه و مربوط به چه قسمتی میشه نمی دونم
        قم الکترونیک

دیدگاه

اول از هر چیزی سلام دوم هم که بعد از این همه وقت اومدم نظر بدم عذر خواهی میکنم متاسفانه سرباز شدم و خلاصه دهنمون آسفالت شد در رابطه با این قفل ها من یک روشی به ذهنم رسید که البته فقط یک تئوری هست و من اصلا نمی دونم میشه یا نمیشه صرفا یک نظر هست که شما مهندسین قراره به این نظر توجه کنید و نظر خودتون رو اعلام کنید به نظر من اگر بشه کاری کرد که یک لایه محافظ روی میکرو قرار بگیره و انبوهی از سیگنال روی میکرو منتشر کنه بنابراین با باز کردن این لایه برای دسترسی به میکرو سیگنال ها قطع میشوند و ما با یک مدار کمکی اطلاعات حافظه میکرو را حذف کنیم نظرتون چیه ؟ به ریا نزدیکه ؟ یا میشه به واقعیت هم بپیونده ؟
          یافته هایت را با باخته هایت مقایسه کن اگر خدا را یافتی هر چه باختی مهم نیست .

فریم ورک تحت وب ایرانی گتنا نسخه هشتم منتشر شد در این نسخه کتابخانه PDO اضافه شده است .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X