پاسخ : سرما و میکروکنترلر
همین الان با یک مدار دیگه توش سنسور دما بود تست کردم میکرو براش اتفاقی نیوفتاد مسئله ای که پیش میاد اینجا اینه که پس سنسور دماست که باعث سوختن میکرو میشه احتمالا سنسور دمای lm35 در خروجی خودش ولتاژ منفی میده ولی طبق دیتاشیت سنسور lm35 بدون اضافه کردن المان خاصی ولتاژ منفی نمیده پس مشکل از کجاست ؟
همین الان با یک مدار دیگه توش سنسور دما بود تست کردم میکرو براش اتفاقی نیوفتاد مسئله ای که پیش میاد اینجا اینه که پس سنسور دماست که باعث سوختن میکرو میشه احتمالا سنسور دمای lm35 در خروجی خودش ولتاژ منفی میده ولی طبق دیتاشیت سنسور lm35 بدون اضافه کردن المان خاصی ولتاژ منفی نمیده پس مشکل از کجاست ؟

میکرو ها هم صد در صد سوخته پروگرامر هم نمی تونه بخونتش الان دوستان میگن فیوزبیت هاش رو دستکاری کردی که پروگرامرت نمی تونه بخونه قبلا از اینکه این رو بگید من جواب میدم که پروگرامرم فیوزبیت ها رو بر می گردونه :nice:مشکل از میکرو نیست مشکل از lm35 که اونم نوع d که توی دمای منفی باعث سوختن میکرو میشه من هم رفتم سراغ سنسور دمای دیجتال DS18B20 که دیگه این مشکل رو نداره فقط مجبور شدم یک باره دیگه یه برد دیگه طراحی کنم
دیدگاه