شرمنده ،، اما !!!!
این مورد رو اصلان قبول ندارم
کامپایلرها برای این ساخته شدن که کار برنامه نویسی رو راحت کنن . و شما برای همه موارد نیاز نباشه مستقیم برای رجیستره برنامه بنویسی
اسمبلی برای کارهای خاص هست و بهینه کردن قسمتهایی از برنامه که نیاز به سرعت و راندمان بیشتری داره
اصلا جالب نیست در زمان حاضر کل یه برنامه رو به اسمبلی بنویسی مگر اینکه کل پروژه خیلی خاص باشه
و فقط بهتره که همون قسمتهایی که نیاز به راندمان بیشتری داره به اسمبلی نوشته بشه
با این تفاصیل بیسیک خیلی کار رو راحت کرده و قسمتهای خاص هم بایستی اسمبلی باشه
اینکه c بهتره یا بیسیک یه جورایی سلیقه ای هست شاید !
اونایی که میگن C بهتره ، شاید خیلی هاشون بیسیک بلد نباشن و بلعکسش هم هست البته
بیسیک رو خیلی خوب اگر بلد باشی و نحوه کامپایل کدها رو اگر بدونی میتونی یه برنامه خوب بنویسی بدون نیاز به وارد شدن در جزئیات
ولی C تقریبا از همون اول با جزئیات سروکار داری
در پایان به نظر من نباید روی هیچ برنامه ای تعصب داشت و هرکی هر طور که راحت تر هست بایستی کارش رو انجام بده
ببنید تو کارهایی که شما انجام میدید خیلی زبان اهمیت نداره شاید برای بجه های برق بیسیک بهتر هم باشه چون لازم نیست خیلی با معماری کامپیوتر سر و کله بزنن.
اما برای برنامه نویسی های پیچیده و همچنین real time یا برنامه های سنگین کلا بیسیک اصلا بهش نگاه هم نمیشه.
اما برای میکرو کنترلر ها هم من خودم سی رو ترجیح میدم چون حجم کدی که تولید میکنه کمتره (البته نه همیشه) و برنامه هایی که با سی نوشته میشن در اکثر اوقات سریعتر اجرا میشن.
که این هم به خاطر اینه که سی خیلی از نظر کدی که ایجاد میکنه بهینه است.
در نهایت این که من تعصب ندارم روی سی شما اگر کار با سی سخته براتون و با بیسیک راحت تر هستید خب با همون بیسیک کار کنید.
مهم اینه که کار شما راه بیفته نه این که نظر من چیه.
من هم شخصاً معتقدم که باید کار انجام بشه ... حالا چه با بیسیک و چه با C .
اما برای خودم در برنامه نویسی میکرو ، ترجیح و اولویت اول با C هستش . شاید چون باهاش راحتترم !
من قبلاً با بیسیک کار میکردم . چون با اون شروع کرده بودم و باعث میشد درک برنامه ها برام ساده تر باشه . چون دستورات بیسیک به نوعی بصورت زبان تکلم هست و درک رفتار و عملکرد برنامه رو برای یک مبتدی و تازه کار ساده تر میکنه .
اما وقتی تونستم این مرحله رو پشت سر بذارم ، دیگه احساس کردم حالا که راه افتادم ، بهتره وارد ریز جزئیات برنامه هام بشم و دقت و اشراف خودمو نسبت به برنامه ای که مینویسم بالاتر ببرم . واسه همین دیگه پروژه های خودمو در 95% موارد با C انجام میدم ...
اگرچه الان با C کار میکنم ، اما هنوز هم پروژه های دانش آموزی رو با بیسیک مینویسم و تحویل میدم . مگر اینکه خود طرف بخواد با C براش بنویسم ...
در نهایت باید بگم که نباید تعصب به خرج داد ... برای شروع ، بیسیک خوبه . وقتی مسلط به کار شدید برید سراغ C .
من قبلا بیسیک کار بودم.
زبونی بسیار مزخرف که ماه ها عمرم رو سرش تلف کردم.
بیسیک پر از باگ های وحشتناک هست. برخی از امکانات داخلی که برای بیسیک گذاشتن، که در چندین ورژن هم بوده نقص جدی داره.
مثلا SPI نرم افزاری تو بیسیک
از شیف رجیستر و ... تو بیسیک نمی شه خیلی سر درآورد.
برای گروهی کار کردن برنامه های C خیلی بهتر هست.
برای مثال ببینید خود سایت سازنده بیسکام چقدر بی شرمانه می گه اس پی آی نرم افزاری کار نمی کنه
http://www.mcselec.com/?option=com_content&task=view&id=212&I temid=57
من قبلا بیسیک کار بودم.
زبونی بسیار مزخرف که ماه ها عمرم رو سرش تلف کردم.
بیسیک پر از باگ های وحشتناک هست. برخی از امکانات داخلی که برای بیسیک گذاشتن، که در چندین ورژن هم بوده نقص جدی داره.
برای مثال ببینید خود سایت سازنده بیسکام چقدر بی شرمانه می گه اس پی آی نرم افزاری کار نمی کنه
soft SPI is not working
ممنون از ریز بینی شما من هم با شما موافقم ولی اون قدر هام که میگید مزخرف نیست
soft SPI is not working
متن کامل عبارتی که شما فرمودید
Then we need 2 test boards with an AVR that’s support hardware SPI, soft SPI is not working. The AVR needs for the test program at least 5K flash memory and Rs-232 connection with a pc.
کی گفته SPI نرم افزاری کلا کار نمی کنه
ببخشید دوست من ، اما اگر بقیه بیسیک رو هم همینجوری تفسیر کردی که هیچی !!!!
soft SPI is not working
تعصب شما در این زمینه بی مورده ! خیلی آتیش ت تنده :biggrin:
اونجا نوشته که اگه به طور سخت افزاری از spi استفاده کنی به روش نرم افزاری نمیشه بین های دیگه رو بطور spi استفاده کرد
این بر میگرده به قابلیتهای میکرو نه به نرم افزار
نوشته اصلی توسط مرتضی میرزایی
سلام
من قبلا بیسیک کار بودم. زبونی بسیار مزخرف که ماه ها عمرم رو سرش تلف کردم.
مگه چه کار کردی که عمرت رو تلف کردی
خیلی از برنامه نویس های حرفه ای هم هنوز دارن با این نرم افزار کا ر میکنن
کمبود اطلاعات شما در این نرم افزار دلیل بر ضعف نرم افزار نیست
کلا از نظر برنامه نویس های حرفه ای زبون C امکانات بالاتری از بیسیک داره اما اون برای کسی هست که شغلش نرم افزار نویسی ه نه برنامه نویسی میکرو کنترلر
دیدگاه روشن اینه که هر نرم افزاری بتونه راحت تر و یا سریعتر مشکل شما رو حل کنه اون نرم افزار خوبیه نه تعصبی که پشت یک نرم افزار وجود داره
توی هر کدومشون ممکنه کسی راحتتر برنامه نویسی کنه چه دلیل داره بگی این بده و اون خوبه
اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن
تعصب شما در این زمینه بی مورده ! خیلی آتیش ت تنده :biggrin:
اونجا نوشته که اگه به طور سخت افزاری از spi استفاده کنی به روش نرم افزاری نمیشه بین های دیگه رو بطور spi استفاده کرد
این بر میگرده به قابلیتهای میکرو نه به نرم افزار
مگه چه کار کردی که عمرت رو تلف کردی
خیلی از برنامه نویس های حرفه ای هم هنوز دارن با این نرم افزار کا ر میکنن
کمبود اطلاعات شما در این نرم افزار دلیل بر ضعف نرم افزار نیست
کلا از نظر برنامه نویس های حرفه ای زبون C امکانات بالاتری از بیسیک داره اما اون برای کسی هست که شغلش نرم افزار نویسی ه نه برنامه نویسی میکرو کنترلر
دیدگاه روشن اینه که هر نرم افزاری بتونه راحت تر و یا سریعتر مشکل شما رو حل کنه اون نرم افزار خوبیه نه تعصبی که پشت یک نرم افزار وجود داره
توی هر کدومشون ممکنه کسی راحتتر برنامه نویسی کنه چه دلیل داره بگی این بده و اون خوبه
بیسیک ضعف های وحشتناکی داره.
SPI نرم افزاری اش پر از خطا هست.
یه مثال بزنم با چشم خودتون ببینید
تو همین انجمن بچه ها درگیر کار با تراشه ی AD7780 هستند.
وقتی برنامه رو با SPI نرم افزاری ببندی، STATUS مقدار 147 می آد.
بیسیک ضعف های وحشتناکی داره.
SPI نرم افزاری اش پر از خطا هست.
یه مثال بزنم با چشم خودتون ببینید
تو همین انجمن بچه ها درگیر کار با تراشه ی AD7780 هستند.
وقتی برنامه رو با SPI نرم افزاری ببندی، STATUS مقدار 147 می آد.
چه گیری داری به این SPI
بیشتر تاپیک های ارسالی جنابعالی از زبون بیسیک ه حالا می کی اون ضعیفه
همین الان هم خودت داری با اون کار می کنی وگرنه اگه از کجا می دونی توی اون قسمت مشکل داره
و چرا با C برنامه ننوشتی
اصلا فرض کن اون قسمت رو بیسیک نداره ولی بجاش می تونی همون قسمت رو در بیسیک به صورت اسمبلی بنویسی
چرا این کار رو نمیکنی
در بیسکام 8051 جهت راه اندازی تایمر ها اجبارا یک قسمت از برنامه به زبون اسمبلی نوشته می شه
این جا هم همینطور اگه واقعا مشکل از نرم افزاره ( بعیده این جوری باشه و معمولا اشتباه از کاربر و برنامه نویسی ه ) اون قسمت رو با اسمبلی در خود نرم افزار بیسکام بنویس
اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن
بیشتر تاپیک های ارسالی جنابعالی از زبون بیسیک ه حالا می کی اون ضعیفه
همین الان هم خودت داری با اون کار می کنی وگرنه اگه از کجا می دونی توی اون قسمت مشکل داره
و چرا با C برنامه ننوشتی
اصلا فرض کن اون قسمت رو بیسیک نداره ولی بجاش می تونی همون قسمت رو در بیسیک به صورت اسمبلی بنویسی
چرا این کار رو نمیکنی
در بیسکام 8051 جهت راه اندازی تایمر ها اجبارا یک قسمت از برنامه به زبون اسمبلی نوشته می شه
این جا هم همینطور اگه واقعا مشکل از نرم افزاره ( بعیده این جوری باشه و معمولا اشتباه از کاربر و برنامه نویسی ه ) اون قسمت رو با اسمبلی در خود نرم افزار بیسکام بنویس
با بیسیک دیگه کار نمی کنم.
قبلا کار می کردم که این اشکالات رو دیدم.
فقط این یه مشکل نیست
باگ هایی هم تو ارتباط سریال داره.
در کل این جا دادگاه نیست. :smile:
تجربیات ام رو گفتم.
دیدگاه