اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کد کردن اطلاعات در avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کد کردن اطلاعات در avr

با سلام
    دوستان میخوام بدونم چرا اطلاعات باید برای ارسال از یه فرستنده به یه گیرنده کد بشن؟کد کردن چه جور هست و باید چه کار کنم؟ 8 تا پایه دارم که میخوام حالتشون(0 یا 1) رو بفرستم واسه یه میکرو دیگه
    البته با ماژول های گیرنده و فرستنده.چه کار کنم که اطلاعات ناخواسته وارد نشه.

بعد یه سوال دیگه اینکه میکرو های SMD چه جور پروگرام میشن.پروگرامر که سوکتش ثابت هست.مثلا atmega 8 دیپش 2 ردیف پایه داره اما smd 4 ردیف داره.

سوال آخر اینکه آیا کد نویسی سری atmega واسه هر میکرویی فرق داره؟

پاسخ : کد کردن اطلاعات در avr

نوشته اصلی توسط gorgiro
    با سلام
    دوستان میخوام بدونم چرا اطلاعات باید برای ارسال از یه فرستنده به یه گیرنده کد بشن؟کد کردن چه جور هست و باید چه کار کنم؟ 8 تا پایه دارم که میخوام حالتشون(0 یا 1) رو بفرستم واسه یه میکرو دیگه
    البته با ماژول های گیرنده و فرستنده.چه کار کنم که اطلاعات ناخواسته وارد نشه.

بعد یه سوال دیگه اینکه میکرو های SMD چه جور پروگرام میشن.پروگرامر که سوکتش ثابت هست.مثلا atmega 8 دیپش 2 ردیف پایه داره اما smd 4 ردیف داره.

سوال آخر اینکه آیا کد نویسی سری atmega واسه هر میکرویی فرق داره؟
    سلام
    شما نیازس نسشت روی اطلاعات کار خاصی انجام بدید مگر اینکه نیاز داشته باشید اطلاعات رمز دار بشن که کسی به اونا دسترسی نداشته باشه
    خوئد میکرو اطلاعات رو بسته به نوع ارتباط (uart,spi,i2s....) اطلاعات رو فریم میکنه و میفرسته
    شما باید فقط یکی از این پروتکل ها رو استفاده کنید.
    برای پروگرم کردن به چنتا پایه از میکرو نیاز هست که بسته به نوع پروگرمر فرق داره و باید از دیتا شیت پروگرمر ببینید چه مدلی هست و بعد از روی
    ذیتا شیت میکرو پایه ها رو پیدا میکنید و به پروگرمر وصل میکنید
    همه atmega ها تقریبا شبه به هم هستند فقط امکاناتشون با هم فرق داره و در کل برنامه نویسیشون مشابه هست.حتی شما به جای atmega16 میتونید
    از atmega32 استفاده کنید

دیدگاه

یکی از بچه های همین سایت تو تاپیک دیگه بهم گفت اگر اطلاعات کد نشن یه سری چیزای ناخاسته هم تو گیرنده تحویل میگیری.
      الان من میخوام 8 تا پایه از میکروی فرستنده رو به 8 تا کلید وصل کنم.میکرو به صورت سریال بده به ماژول فرستنده.اون طرف گیرنده بگیره و بده به میکرو.میکرو هم 8 تا پپایه رو بسته به 0 یا 1 بودن دیتای ارسالی روشن یا خاموش کنه.
      میشه بگید که از کدوم پرتکل باید استفاده کنم و از کدوم پایه های atmega8 استفاده کنم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gorgiro
        یکی از بچه های همین سایت تو تاپیک دیگه بهم گفت اگر اطلاعات کد نشن یه سری چیزای ناخاسته هم تو گیرنده تحویل میگیری.
        الان من میخوام 8 تا پایه از میکروی فرستنده رو به 8 تا کلید وصل کنم.میکرو به صورت سریال بده به ماژول فرستنده.اون طرف گیرنده بگیره و بده به میکرو.میکرو هم 8 تا پپایه رو بسته به 0 یا 1 بودن دیتای ارسالی روشن یا خاموش کنه.
        میشه بگید که از کدوم پرتکل باید استفاده کنم و از کدوم پایه های atmega8 استفاده کنم؟
        شما باید uart رو فعال کند و وقتی که کلیدی تغییر وضعیت پیدا کرد وضعیت اون پورت رو بفرستید
        مثلا 8تا کلید به پورت a وصل شده شما وضعیت کل پورت که میشه 8بیت یا یک بایت رو در یک متغیر
        از نوع char زخیره میکنید و بعد با دستور print اون رو ارسال میکنید (این کار رو با فاصله زمانی کم مثلا 100 میلی ثانیه تکرار کنید)
        تو گیرنده هم اطلاعات رو در یافت میکنید چون char هست به راحتی به یه پورت میدید
        فقط یه مورد میمونه که ماژول شما از چه نوع هست اگر از نوعی باشه که خودش اطلاعات فرستاده شده رو چک کنه و از درست
        فرستاده شدنشون مطمئن بشه این روش هیچ مشکلی ندارهمثل ماژول NRF2401
        http://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA%...%86%DB%8C.html
        ولی اگر از نوع HMTR باشه شما باید از درست بودن اطلاعات تو گیرنده مطومئن بشید که این به نوع میکرو یا نوع ارتباط ربط نداره
        شما باید یه پروتکل واسه خودتون درست کنید مثلا دو دفعه اطلاعات رو بفرستید و تو گیرنده اونا رو مقایسه کنید اگگر مشابه بودن
        یعنی ارتباط درسته و یا روش دیگه

دیدگاه

ممنون از وقتی که واسه من گذاشتید.
          از فرستنده و گیرنده ask نمی تونم استفاده کنم؟

بعد با دستور پرینت که ارسال کنم از کدوم خروجی میده بیرون؟

اینکه بخواد اطلاعات رو 2 بار بفرسته و چک کنه که شاید با دور شدن فاصله اطلاعات نادرست بفرسته و هرچی هم مقایسه کنه عبارات مساوی پیدا نکنه یا اگر پیدا کنه چیزی که من میخوام نباشه.

دیدگاه

سلام
            نیازی به کد کردن اطلاعات نیست
            فقط اگه میخای از ماژل های ask استفاده کنی باید به صورت مداوم اطلاعات رو ارسال کنی .چون این ماژل ها وقتی داده ای نمیگیرن در جروجی پالسهایی تولید میکنن (مثل نویز)که میکرو رو میتونه به اشتباه بندازه و یا در صورت استفاده از وقفه دریافت سریال .میکرو به طور کامل درگیر میشه
            روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

یعنی بهتره که از ask استفاده نشه؟ این جور که دائما دیتا بفرستم فکر می کنم مصرف باتری رو بالا میبره.و خمچنین خرابی قطعات رو.درسته؟
              حالا اگر از hmtr استفاده کنم دیگه لازم نیست که دائما دیتا بفرستم؟یعنی میتونم فقط با تغییر وضعیت دیتا سند کنم؟

اگر اطلاعات کد بشن(روششو نمی دونم) بازم امکان خطا هست توسط ask?

دیدگاه

کد شدن اطلاعات در این ماژل تاثیری نداره برای همین میگم کد نکن
                در این مورد بخصوص که شما میخای ارتباط دوظرفه داشته باشی با وجود سون سگمنت برای نمایش اطلاعات در روی ریموت .دیگه نباید فکر زود خالی شدن باطری باشی .چون این ماژل ask حداکثر 10 میلی امپر ریان میکشه در صورتی که سونسگمت (که در مورد شما احتمالا 4 تا سونسگمت هست ) حدود 70 /80 میلی جریان میکشه
                مصرف hmtr بیشتر از ask هست چون داخلش یه میکروی مگا 64 داره که این نویز ها و حذف میکنه
                اگه نمیخاستی روی ریموت مقادیر رو نمایش بدی .خیلی راحت میشد با یه ریمت کدفیکس سروته موضوع رو جمع کرد

دیدگاه

فکر کنم موضوع رو اشتباه کردید
                  من اصلا نمیخوام اطلاعات رو روی ریموت نمایش بدم.سون سگمنت هم لازم ندارم.ارتباط هم فقط یک طرفه هست.

ببینید کل کار اینه که میخوام 8 تا کلید روی ریموت داشته باشم و 8 تا خروجی روی گیرنده.
                  اینا ممکنه 4 تا کلید همزمان بخواد دیتاش استفاده بشه.به این دلیل باید از میکرو استفاده کنم.

میخوام فقط فرستنده این 8 بیت رو در قالب یک بایت بفرسته به گیرنده اونجا میکرو تجزیه کنه و هر بیت رو به جایی که بهش مربوط میشه اعمال کنه.

حالا با این وضعیت به نظرتون باید چه کار کنم؟ استفاده از 2 میکرو لازم هست یا روش دیگه ای دارید؟ در مورد ریموت کدفیکس توضیح میدید؟

دیدگاه

از بابت اشتباهم عزر میخام
                    در تاپیک دیگه ای هم مشابه این موزوع بود که من با اون اشتباه گرفتم
                    در مورد کار شما هم به نظرم فرق چندانی نداره
                    چون اگه فقط هشت کلید بود که در هر زمان فقط یکیش فشرده میشود اون وقت میشد از یه ریموت اماده کد فیکس و یا از ای سی pt2264 استفاده کرد و مشکل نورز و اطلاعات ناخواسته هم برطرف میشد ولی چون در بعضی مواقع لازم هست که چهار یا چند شستی فشرده بشه دیگه اینجا ریموت اماده و یا ایسی pt2264 به کار نمیاد و یه جورایی میشه همون اش و همون کاسه .منظورمو رسوندم؟؟

دیدگاه

الان یا باید از ask استفاده کنم و اطلاعات دائم در حال ارسال باشه.یا اینکه از hmtr استفاده کنم و با هر تغییر وضعیت دیتا رو بفرستم به خروجی میکرو.
                      فقط الان میمونه انتخاب میکرو.با توجه به اینکه عملیات سنگینی قرار نیست انجام بشه.به نظرتون کدوم میکرو رو استفاده کنم؟ فقط با 8 تا پایه کار دارم.
                      بعد از کدوم پایه میکرو باید دیتا رو بگیرم به فرستنده بدم؟

دیدگاه

سلام
                        البته میشه یه کاری با ask انجام داد که مشکل نویز هم برطرف بشه الان به فکرم رسید ولی باید میکروی فرستنده بتونه اطلاعات رو جوری بفرسته که ای سی pt2277 اونها رو بشناسه
                        بزار کمی روش فکر و کار کنم بهت میگم

دیدگاه

آقا من از 2277 دیتا شیتی پیدا نکردم.میشه بگید باید چه کار کنم.وقت کردید روی این مدار فکر کنید؟

دیدگاه

سلام
                            به نظرم بهتره با میکرو کد هایی مانند یه ای سی pt2264 تولید کنیم (در فرستنده )که ادرس این کد ها با ادرس ای سی pt2272 روی مدار گیرنده برابر باشه و پایه خروجی VT ای سی گیرنده رو به بیس یه ترتنزیستور بدیم .و با اون ترانزیستور خروجی دیتای ماژل ask رو به ورودی سریال میکر وصل کنیم .اینجوری میکرو دیگه با نویز های ماژل درگیر نمیشه و زمانی داده از ورودی سریال میگیره که ای سی 2272 خروجی vt رو فعال کنه و این خروجی زمانی فعال میشه که ادرس ارساال با ادرس دریافت برابر باشه.البته این فقط در حد یه فکر هست و برای اطمینان باید روش کار کنی

دیدگاه

فرق 2264 و 2262 چیه؟
                              بعد 2272 4 تا کانل داره 8 تا پایه کد.
                              منظورتون اینه که من روی 8 تا پایه کد کار کنم؟

این جور نمیشه.چون مثلا من 8 تا پایه 2264 رو با میکرو 0 یا 1 کردم. حالا تو گیرنده که این کد ها نمیتونه همیشه برابر باشه که اطلاعات رو بگیره 2272.
                              به نظر عملی نمیاد.البته اگر منظورتون چیز دیگه ای بود لطفا راهنمایی کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X