اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اندازه گیری پالس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اندازه گیری پالس

باسلام میخواستم دراین مورد به من کمک کنید یک کلاک به ورودی یک مدا وارد میشود وپس از 250تا 300نانو ثانیه در خروجی ظاهر میشود من میخواهم این زمان را بامیکرو اندازه بگیرم با تشکر

پاسخ : اندازه گیری پالس

اگه مشکلتو درست متوجه شده باشم یکی از راهاش اینه :
    مثلا میتونی دوتا از اینتراپت های خارجیتو با لبه بالا رونده فعال کنی بعد کلاک ورودیتو بدی به یکیش و کلاک خروجیت رو هم بده به اون یکی ، بعدش وقتی کلاکت اومد تو برنامه اینتراپتت اولت یکی از تایمر هات رو فعال می کنی(برای اون دقت فکر کنم باید از تایمر 16 بیتی استفاده کنی) و وقتی اینتراپت بعدیت فعال شده تایمرت رو خاموش میکنی و مقدار TCNT رو میخونی و با توجه به کریستال میکروت زمان رو محاسبه میکنی.....

دیدگاه

با سلام شما اگر دقت کنید زمان 250تا 300نانو ثانیه میباشد واین زمان کم را نمیتوان با این روشها با میکرو اندازه گرفت لطفا کمک بهتر کنید با تشکر

دیدگاه

شما اگه با تایمر 16 بیتی کارکنی و از کریستال خارجی 16M استفاده کنی میتونی با دقت 62.5 نانو ثانیه پالستو اندازه بگیری......ولی اگه دقیق تر بخوای باید با میکرویی کار کنی که تایمر دقیقتری داشته باشه(مثلا 24 بیتی) و با فرکانس بالا تری کار کنه....

دیدگاه

باسلام چه جوری حساب کردید لطفا توضیح دهید با تشکر

دیدگاه

سلام

1/16000000=62.5ns

به نظر من اینم کمه چون رزولیشن هر پالس تایمر 62.5 خواهد بود که بازم دقت کمی داره

پیشنهاد من اینه که شما از یک Prescaler استفاده کنید و پالستون رو اول به اون بدید و مثلا تقسم بر 64 کنید تا بتونید با دقت بالا با میکرو اندازه گیری کنید
            ِِDie for Life, Not Live to Die
            Freedom Fighter
            " ناخود گاه، هریک از ما ، از نامیرائی خود یقین دارد " . فروید

دیدگاه

باسلام اگر میشود بیشتر توضیح دهید

دیدگاه

باسلام اگر میشود بیشتر توضیح دهید
                خیلی سادست. اگه بتونی همچین شرایطی رو ایجاد کنی حداقل زمانی رو که می تونی بدست بیاری میشه 62.5 نانو ثانیه ( با شرایط فرکانس 16 مگا و تایمر 16 بیت) . این مقدار هم نمی تونه جوابگوی مقدار اندازه گیری مورد نظرت باشه.

دیدگاه

پس من باید چه کاری بکنم لطفا کمک کنید

دیدگاه

کجاشو نگرفتی تا برات توضیح بدم :smile:
                    ِِDie for Life, Not Live to Die
                    Freedom Fighter
                    " ناخود گاه، هریک از ما ، از نامیرائی خود یقین دارد " . فروید

دیدگاه

ببخشید کع نتونستم تو ادامه بحث شرکت کنم...آخه سیستمم مشکل پیدا کرده بود....منم با نظر آقای chia موافقم به نظرم کار جالبیه میتونه تا حدی مشکل حل کنه.....

دیدگاه

باسلام منظورتون از استفاده ازprescaler را نفهمیدم اگر دقت کنید من گفتم که دو کلاک جدا میباشند ودوم مقدار 62.5نانو ثانیه از کجا امد وتازه بامیکرو به تنهائیمیتواند این مقدار کم را اندازه بگیرد چون میدانید که کمترین دستور در میکرو در حد میکرو ثانیه طول میکشد لطفا کمک کنید باتشکر

دیدگاه

هر شمارش tcnt میکرو به اندازه یک تقسیم بر فرکانس میکروت طول میکشه که اگر فرکانس میکرو رو 16m بگیری میشه 1/16000000=62.5ns .......در مورد دو کلاک هم که تو پست قبلیم گفتم چیکارشون کنی......

دیدگاه

با سلام کسی راه بهتری بلد نیست تا بتوانم بادقت بیشتری اندازه بگیرم

دیدگاه

با سلام کسی راه بهتری بلد نیست تا بتوانم بادقت بیشتری اندازه بگیرم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X