باسلام میخواستم دراین مورد به من کمک کنید یک کلاک به ورودی یک مدا وارد میشود وپس از 250تا 300نانو ثانیه در خروجی ظاهر میشود من میخواهم این زمان را بامیکرو اندازه بگیرم با تشکر
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
اندازه گیری پالس
Collapse
X
-
پاسخ : اندازه گیری پالس
اگه مشکلتو درست متوجه شده باشم یکی از راهاش اینه :
مثلا میتونی دوتا از اینتراپت های خارجیتو با لبه بالا رونده فعال کنی بعد کلاک ورودیتو بدی به یکیش و کلاک خروجیت رو هم بده به اون یکی ، بعدش وقتی کلاکت اومد تو برنامه اینتراپتت اولت یکی از تایمر هات رو فعال می کنی(برای اون دقت فکر کنم باید از تایمر 16 بیتی استفاده کنی) و وقتی اینتراپت بعدیت فعال شده تایمرت رو خاموش میکنی و مقدار TCNT رو میخونی و با توجه به کریستال میکروت زمان رو محاسبه میکنی.....
-
سلام
1/16000000=62.5ns
به نظر من اینم کمه چون رزولیشن هر پالس تایمر 62.5 خواهد بود که بازم دقت کمی داره
پیشنهاد من اینه که شما از یک Prescaler استفاده کنید و پالستون رو اول به اون بدید و مثلا تقسم بر 64 کنید تا بتونید با دقت بالا با میکرو اندازه گیری کنید
ِِDie for Life, Not Live to Die
Freedom Fighter
" ناخود گاه، هریک از ما ، از نامیرائی خود یقین دارد " . فروید
دیدگاه
-
باسلام منظورتون از استفاده ازprescaler را نفهمیدم اگر دقت کنید من گفتم که دو کلاک جدا میباشند ودوم مقدار 62.5نانو ثانیه از کجا امد وتازه بامیکرو به تنهائیمیتواند این مقدار کم را اندازه بگیرد چون میدانید که کمترین دستور در میکرو در حد میکرو ثانیه طول میکشد لطفا کمک کنید باتشکر
دیدگاه

دیدگاه