اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی و ساخت سیستم اندازه گیری نور محیط بصورت دیجیتال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

طراحی و ساخت سیستم اندازه گیری نور محیط بصورت دیجیتال

سلام دوستان
    نام تاپیک پروزه ی کارشناسی من هست که میخوام اون رو با کمک شما بسازم . من قبلا هم با AVR به زبان بیسیک کار کردم از قبیل راه اندازی ال سی دی استپ موتور و ... . ایندفعه میخوام یه سنسور نور رو وصل کنم به میکرو و خروجی رو رو ال سی دی نشون بدم .
    گزینه ای که دارم یکی TSL230 هست که بصورت خروجی فرکانس نمایش میده و قیمت 12.000 . و دیگری بصورت ماژولار هست BH1750FVI هست به قیمت 11.500 که خروجی I2c هست و کار رو راحت میکنه و سطح پروزه هم بالا میره ماژوله دیگه :icon_razz: . ولی مشکل اینجاست که من تا حالا با i2c کار نکردم نمیدونم هر مازولی روش و دستورات خاص خودشو داره و یا برای همه یکی هست مهم ترین مساله انتخاب سنسور یا ماژول هست خوشحال میشم دوستان راهنمایی کنن منو :nice:
    لینک tsl230
    http://elecshop.ir/product.php?id_product=559
    لینک مازول
    http://www.iran-module.ir/product_in...8%B1-BH1750FVI

پاسخ : طراحی و ساخت سیستم اندازه گیری نور محیط بصورت دیجیتال

من با tsl کار کردم راحته.یه فرکانس متر درست می کنی و فرکانس خروجی سنسور رو انداه گیری میکنی که با نور تغییر میکنه
    حرف زدن کافی نیست باید عمل کرد.دانستن کافی نیست باید به کار گرفت

دیدگاه

سلام

منم با BH1750 کار کردم و یه لوکس متر تر تمیز باهاش ساختم. کارکردش خیلی راحته و خب خروجی قابل قبولی هم داره.

اینم عکسش : http://*****elec.blogfa.com/post/4

کمکی از دستم بر بیاد در خدمتم و تا یادم نرفته بگم که راه اندازیش خیلی راحته.
      چرا ناراحتی پاتریک!
      + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
      - از دیدنش ناراحت شدی؟
      + نه
      پس چی ناراحتت کرده
      + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
      ------------------------------------------------------------------------------------------------------
      تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
      ------------------------------------------------------------------------------------------------------
      محصولات

دیدگاه

روزبه جان خیلی ممنون سنسور تک هم خوبه ولی مشکل اصلی نویزی هست که میتونه فرکانس رو تغییر بده و باعث برهم زدن کالیبره بودن بشه یا مشکلات اندازه گیری فرکانس روی میکرو :cry2:--

---
        سوران ممنون نظرم خودم روی مازول هست که اطلاعات رو آماده میده به من و دیگه کاری باقی نمیمونه ولی من دیتا شیت مازول و قسمت I2c رو دیدم چیزی دستگیرم نشد اگه i2c یاد بگیرم حله ؟ یا این مازول قلق خاص خودش رو داره ؟

من خودم تو زمینه اتوماسیون فعالیت میکنم وقتی فتوسل شما رو دیدم خیلی برام جالب اومد . فکر کنم چیزی که شما ساختی فتوسل صنعتی باشه که خروجی میده به مدار . سوالی که برام اومد اینه که معمولا برق سنسور ها 24 ولت شما چطوری این ولتاژ رو کم کردی و به میکرو دادی ؟ تو اون ابعاد کار خیلی مشکلی به نظر میره

دیدگاه

با سلام

خدایی برد جالبی شد و بعد از اینکه از تست سربلند بیرون اومد کلا خستگی از تنم در رفت.
          این برد اطلاعات رو از طریق مدباس به کنترلر مرکزی می فرسته که یه HMI هستش.

هر چند گذاشتن تو این قالب مشکلاتی هم به وجود میاره ولی نرم افزاری میشه حلش کرد.
          در مورد راه اندازیش هم تا جایی که بتونم کمکتون می کنم.

بازم سوالی بود در خدمتم.

چرا ناراحتی پاتریک!
          + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
          - از دیدنش ناراحت شدی؟
          + نه
          پس چی ناراحتت کرده
          + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
          تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
          محصولات

دیدگاه

نور هر جایی متفاوت هستش و مقادیر بدست آمده هم متفاوت.خلاصه اگر کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمی کنم.

3.3gp

حرف زدن کافی نیست باید عمل کرد.دانستن کافی نیست باید به کار گرفت

دیدگاه

من دو سه روز هرجا رو گشتم مازول 1750 گیرم نیومد جالبه طرف تو سایتش زده بعد که میری بخری میبینی اصلا نمیدونه چی هست !
              یک عدد سنسور TSl230 گرفتم که خروجی فرکانس میده باید با این کار کنم ببینم چه جوریه :read:

دیدگاه

سلام آقا سوران
                میشه بی زحمت سورس برنامه نویسی شو ارسال کنید.
                البته اگه به زبان بیسیک هست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X