پاسخ : راه اندازای سنسور TGS4161 و کالیبره کردن آن
با سلام،
از اینکه ارائه پاسخ دیر شد، معذرت میخوام ....
اون عکس مربوط به برد تست بوده و در برد نهایی، TLC271 و سنسور بر روی یک برد بصورت break-out ساخته و مورد استفاده قرار گرفته ( تصویر زیر، اصولی اش هم همینه ) و با سیم مرغوب شیلدار تا حدود 6 متر هم بدون مشکل مورد استفاده قرار گرفت ( بیشتر از این مسافت هم فکر نکنم درست جواب بده، من تست نکردم! ) مابقی موارد هم باید بر روی برد اصلی و در کنار میکرو باشند ....

بنا به ادعای مستندات سنسور، رطوبت بر روی عملکرد این سنسور تاثیر قابل ملاحظه ای نداره ولی به نظر من، در صورت قرار گیری مداوم در این حد از رطوبت، در عمل عمر سنسور رو به شدت کاهش خواهد داد ....
این ترجمه این قسمت هستش :
ترجمه اش هم واضحه، کجاش رو متوجه نشدی؟
درست میگید، الان دیدم، یه اشتباه لپی بوده! درستش در تصویر فوق هست ( جای پین 1 با 4 و 3 با 2 عوض شده! )
بله، برای ست کردن خودکار آفست توسط میکرو هستش ( در صورتی که از ست کردن دستی استفاده نشه! )، در این حالت، میکرو به این پین PWM اعمال میکنه و مقدار آفست رو روی LM358 تنظیم میکنه ( به جای پتانسیومتر! ) و J2 هم یک هدر سه پین هست که حالت دستی و یا خودکار ست کردن آفست با اون انتخاب میشه ....
فرمول زیر تصویر پست 12 یعنی Y = 0.7X +b
متن آبی رنگ در پست 12
لپ کلام در متن آبی رنگ، در پست 12
با سلام،
از اینکه ارائه پاسخ دیر شد، معذرت میخوام ....
مهندس در اول تاپیک یه عکس قرار دادید که ماژول سنسور رو توسط یه سیم چند متری به برد اصلی متصل میکنید .این سنسور رو چقدر میشه از برد اصلی دور کرد ؟ شما تا چقدر تست کردید ؟
نمیشه اپ امپ های TL271 و LM358 و قطعات مربوطه رو همراه سنسور روی یه برد کوچک پیاده کرد و خروجی تقویت شده سنسور رو مثلا 20 متر کابل کشی کرد به ADCمیکرو؟
نمیشه اپ امپ های TL271 و LM358 و قطعات مربوطه رو همراه سنسور روی یه برد کوچک پیاده کرد و خروجی تقویت شده سنسور رو مثلا 20 متر کابل کشی کرد به ADCمیکرو؟

من در محیطی میخام از این نوع سنسور استفاده کنم که رطوبت زیر 90 درصد نیست .یعنی رنج رطوبت بین 90تا 100% هست .این سنسور در این رنج رطوبتی جوابگو هست ؟ و چقدر خطا میده
این یعنی چی?
Figure 8 shows the change pattern of absolute EMF values when the sensor is placed into 1,000 and 2,000 ppm of CO2 for 10 minutes before being returned to normal air. The response time to 90% of the saturated level of ΔEMF (350ppmCO2-1000ppm/2000ppm CO2) is around 1.5 minutes while recovery to 90% of the base level is around 2.5 minutes.
مهندس فکر میکنم تو شماتیکی که شما قرار دادید یه اشتباهی صورت گرفته و شایدم من اشتباه میکنم .
PB3 به میکرو متصل میشه ؟ جریانش این قسمت چی هست ؟ باید چیکار کنیم
و کانکتور J2 BIS چی هست و به کجا متصل میشه ؟
و کانکتور J2 BIS چی هست و به کجا متصل میشه ؟
کدام فرمول؟
به این نکته اشاره نکردید
Figure 9 shows typical initial action of the sensor’s EMF. For purposes of this test, the sensor was stored unenergized in normal air for one month after which it was energized in clean air.
After energizing, the sensor’s EMF increases regardless of the presence of gas, reaching to 99% of its final value in less than 15 minutes
After energizing, the sensor’s EMF increases regardless of the presence of gas, reaching to 99% of its final value in less than 15 minutes

دیدگاه