اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خطا در BASCOM

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : خطا در BASCOM

برنامه ریزی فیوزبیت bootrst برای تعیین اجرای ابتدای برنامه از ناحیه Bootloader است و نباید آنرا تغییر دهید. شما بستگی به شماره میکروکنترلری که با آن برنامه نوشته اید و نوع پروگرامری که از آن استفاده می کنید، با مراجعه به Datasheet شماره مورد نظر وضعیتی را برای فیوزبیت های تعیین کننده سایز Bootloader انتخاب کنید که حداقل حجم ممکن را داشته باشد.
    اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
    دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
    برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
    وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
    قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
    اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
    ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SAJAD-G نمایش پست ها
      این جوری که میشه حدس زد مربوط به IF های تو برنامته که یکیش احتمالا END IF نداره، یه Return هم باید بذاری براش ولی اگه جواب مطمئن می خوای کد رو بذار.
      اگه هم رو ارور دابل کلیک کنی میره همون خطی که خطا داره.
      سلام وقتتون بخیر من هم همین مشکل رو دارم و همه برنامه رو برسی کردم ولی باز خطا برطرف نشده

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام برنامم این خطا رو میده کسی میدونه مشکل کجاست؟ لطفا کمکم کنید
      Error : 7 Line : 308 IF THEN expected [ 308] , in File : F:\PROJENAHAEI.bas
      Error : 350 Line : 308 Interrupt needs return [[ 5]] , in File : F:\PROJENAHAEI.bas
      Error : 123 Line : 308 END IF expected , in File : F:\PROJENAHAEI.bas

دیدگاه

سلام خدمت دوستان
        برای خط اول احتمالا یه دونه end if اضافی گذاشتین
        خط دومم می گه یه چیزی برای وقفه تون رو فراموش کردین که ظاهرا کلمه ی return بوده
        خط سومم که می گه if then گذاشتی ولی یادت رفته end if شو بنویسی

موفق و پیروز باشین
        همیشه کامل توضیح بدهیم تا جواب کامل بگیریم.
        لطفا برای تشکر روی دکمه تشکر بزنید و بخاطر این پست نزنید که تایپیک شلوغ نشود
        تایپیک های من:
        حل تمام مشکلات atmega128a (eca.ir)
        آموزش کار با سایت (eca.ir)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X