اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کتابخانه ff.h در Codevision

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کتابخانه ff.h در Codevision

به دیتاشیت HC4050 دقت کنید:

هر گردی گردو نیست :arrow:

برای اینکار به یک Level Shifter نیاز دارید؛ از [glow=red,2,300]74HC4050 [/glow]استفاده کنید

موفق باشید
    امام علی (علیه السلام) : الزکات العلم نشرهُ/ زکات علم نشر آن است

دیدگاه

سلام من میخوام یه رشته رو توی sd card بنویسم و وقتی خوندمش همون قسمتو پاک کنم چه جوری باید این کارو اجام بدم

دیدگاه

با سلام ...

یک سئوالی داشتم .
        برای بدست آوردن ظرفیت یک فایل ، یک تابعی داره به نام : f_size که ظاهرا هم فقط اون اشاره گر را باید داخلش بزاریم .
        اما موردی که دارم اینه که نمیتونم خروجی این تابع را استفاده کنم .

یک مثال میتونید بزارید که ازین تابع استفاده کرده باشه و حجم را در یک جا ذخیره کنه ؟

با تشکر
        نکته اخلاقی :
        همه چیز و همه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز و هیچ کس دل مبند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط h_zaman06
          با سلام ...

یک سئوالی داشتم .
          برای بدست آوردن ظرفیت یک فایل ، یک تابعی داره به نام : f_size که ظاهرا هم فقط اون اشاره گر را باید داخلش بزاریم .
          اما موردی که دارم اینه که نمیتونم خروجی این تابع را استفاده کنم .

یک مثال میتونید بزارید که ازین تابع استفاده کرده باشه و حجم را در یک جا ذخیره کنه ؟

با تشکر
          برای بدست آوردن size فایل کافیه پس از اینکه یک فایل را open کردی و یک استراکچر FIL بهش اختصاص دادی از همون استراکچر FIL متغیر fsize را بخونی.
          نیاز به تابع اضافی نداره
          موفق باشید
          امام علی (علیه السلام) : الزکات العلم نشرهُ/ زکات علم نشر آن است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Abbas Sarami
            برای بدست آوردن size فایل کافیه پس از اینکه یک فایل را open کردی و یک استراکچر FIL بهش اختصاص دادی از همون استراکچر FIL متغیر fsize را بخونی.
            نیاز به تابع اضافی نداره
            موفق باشید
            باسلام ...
            ممنون .
            یعنی به این صورت :
            res = f_open(&fl, mmctname, FA_OPEN_ALWAYS | FA_WRITE);
            size=fl.fsize

?

یک سئوال دیگه هم داشتم .
            من الان میخوام از spi در یک ماژول دیگه هم استفاده کنم .
            آیا تنها با فعال و عیر فعال کردن پایه CE امکان پذیره ؟
            چون الان وقتی دارم از هر دو استفاده میکنم ، و فقط از این پایه برای انتخاب استفاده میکنم ، در بعضی مواقع هنگام نوشتن روی مموری کارت ، پیغام "INVALID_OBJECT" میده . گفتم شاید نکته ای داشته باشه .

با تشکر
            نکته اخلاقی :
            همه چیز و همه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز و هیچ کس دل مبند

دیدگاه

سلام دوستان بنده از کتابخانه ff.h خود کدویژن برای راه اندازی sd mmc استفاده کردم و هیچ مشکلی با کارت حافظه 1 گیگ ندارم ولی وقتی کارت حافظه 2 گیگ وصل میکنم به سوکت نمیشناسه بعضا mount میکنه بعضا تو دستور open گیر میکنه. توضیح اروری که میده ایناست که یا دیسک آماده استفاده نیست یا fat مشکل داره که نمیتونه فایل رو باز کنه. با میکرو اس دی 2 گیگ هم تیست میکنم همین مشکل هست.
              میخواستم بدونم تنظیمات خاصی باید انجام بدم؟ ینی حافظه 1 گیگ با 2 گیگ راه اندازیشون فرق داره با هم؟
              خیلی از مطالب انجمن رو مطالعه کردم همچنین مجله نویز شماره 2، تنها موردی که بذهنم میرسه اینه که بنده از هیچ مقاومتی در اتصالات میکرو و سوکت sd mmc استفاده نکردم ممکنه مشکل از این باشه؟
              میکرو مگا64 هست
              ممنون میشم راهنمایی کنید

دیدگاه

یعنی کسی تا بحال با این مشکل روبرو نشده؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط magz نمایش پست ها
                  یعنی کسی تا بحال با این مشکل روبرو نشده؟
                  من تا 2 گیگ با همین کتابخونه هیچ مشکلی نداشتم. در مورد مقاومت ها هم شما کار درست رو کردین و تغذیه میکرو و SD بهتره 3.3 باشه.
                  یه مقاله در این مورد تو سایت گذاشته بودم یکی هم مهندس بیرامی عزیز گذاشته بود که خیلی کامل و بدون ایراده.
                  سرچ کنید و اون ها رو مطالعه کنید.
                  چرا ناراحتی پاتریک!
                  + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
                  - از دیدنش ناراحت شدی؟
                  + نه
                  پس چی ناراحتت کرده
                  + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
                  ------------------------------------------------------------------------------------------------------
                  تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
                  ------------------------------------------------------------------------------------------------------
                  محصولات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سوران آراسته نمایش پست ها
                    من تا 2 گیگ با همین کتابخونه هیچ مشکلی نداشتم. در مورد مقاومت ها هم شما کار درست رو کردین و تغذیه میکرو و SD بهتره 3.3 باشه.
                    یه مقاله در این مورد تو سایت گذاشته بودم یکی هم مهندس بیرامی عزیز گذاشته بود که خیلی کامل و بدون ایراده.
                    سرچ کنید و اون ها رو مطالعه کنید.
                    ممنونم از راهنماییتون مهندس
                    تغذیه 3.3 ولت هست و در اتصالات میکرو و سوکت هیچ مقاومتی استفاده نکردم فقط سر راه تغذیه سوکت یه خازن هست
                    در مجله نویز دیدم که شماتیکی که گذاشتن سه تا پول داون وجود داره و سه تا مقاومت دیگه منظورتوت اینه نیاز نیستن اونا؟
                    باور کنید بغیر از مطالب فارسی کلی مطلب انگلیسی هم خوندم و واقعا نمیدونم مشکل از چیه
                    مسئله اینجاست که با کارت 1 گیگ هیچ مشکلی ندارم حالا نمیدونم چرا باید 2 گیگ رو نتونه بخونه
                    مهندس شما کارت 2 گیگ رو چطوری فرمت میکردین؟ منظورم نوع جدول تخصیص فایل و اندازه ای هست که ویندوز وقت فرمت میپرسه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط magz نمایش پست ها
                      ممنونم از راهنماییتون مهندس
                      تغذیه 3.3 ولت هست و در اتصالات میکرو و سوکت هیچ مقاومتی استفاده نکردم فقط سر راه تغذیه سوکت یه خازن هست
                      در مجله نویز دیدم که شماتیکی که گذاشتن سه تا پول داون وجود داره و سه تا مقاومت دیگه منظورتوت اینه نیاز نیستن اونا؟
                      باور کنید بغیر از مطالب فارسی کلی مطلب انگلیسی هم خوندم و واقعا نمیدونم مشکل از چیه
                      مسئله اینجاست که با کارت 1 گیگ هیچ مشکلی ندارم حالا نمیدونم چرا باید 2 گیگ رو نتونه بخونه
                      مهندس شما کارت 2 گیگ رو چطوری فرمت میکردین؟ منظورم نوع جدول تخصیص فایل و اندازه ای هست که ویندوز وقت فرمت میپرسه؟
                      اره اون مقاومت ها برای تقسیم ولتاژه که وقتی ولتاژ کارت و میکرو برابر باشه نیازی نیست.
                      من با ویندوز XP بود اون زمان و فرمت fat فرمت میکردم.البته واقعیت زیاد جزئیاتش یادم نمونده.
                      چرا ناراحتی پاتریک!
                      + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
                      - از دیدنش ناراحت شدی؟
                      + نه
                      پس چی ناراحتت کرده
                      + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
                      تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
                      محصولات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سوران آراسته نمایش پست ها
                        اره اون مقاومت ها برای تقسیم ولتاژه که وقتی ولتاژ کارت و میکرو برابر باشه نیازی نیست.
                        من با ویندوز XP بود اون زمان و فرمت fat فرمت میکردم.البته واقعیت زیاد جزئیاتش یادم نمونده.
                        بنده چند تا شماتیکم دیدم که پول آپ توش داشت متوجه نشدم اونا برا چیه؟ برای کاهش نویز؟
                        حکایت عجیبیه موندم توش...

دیدگاه

بنده به این نتیجه رسیدم که fatfs برای برخی کارتهای حافظه جواب نمیده
                          بعد از کلی تلاش که نتونستم دو تا مموری که یکیش sd و یکیش micro sd بود رو را بندازم که هر دوشون 2 گیگ بودن بنظرم اومد شاید اشکال مربوط به خود کارتها باشه
                          بعد با یه میکرو اس دی 2 گیگ دیگه تست کردم و جواب داد
                          بعد یکار جالب کردم اینکه با یه میکرو اس دی 32 گیگ تست کردم و در کمال ناباوری جواب داد!
                          اون کارتها که این کتابخونه نمیشناستشون وقتی میزنی به کامپیوتر یا گوشی بدون مشکل کار میکنن
                          حالا چرا fatfs نمیشناسه مسئله عجیبی هست
                          cs رو با یه مقاومت 10 کیلو پول آپ کردم بازم درست نشد
                          از دوستان کسی پیشنهاد یا راه حلی داره؟
                          دارم با برد برد تست میکنم اگه کسی راه حلی داره لطفا بگه تست کنم بلکه این مشکل رو حل کنیم شاید بدرد یکی خورد بعدا

دیدگاه

سلام
                            دوستان با کتابخانه ff.h میشه یه پلیر ساخت که کلید انتخاب بعد وقبل براش تعریف کرد؟
                            در صورت امکان با mega32 قابل پیاده سازی هست؟
                            با تشکر
                            در کشور های غربی انتقال تجربیات و دانش به افراد مبتدی یک پیشرفت محسوب شده و به آن مدیریت دانش می گویند. ولی متاسفانه این فرهنگ هنوز در کشور ایران رایج نشده است !!!

دیدگاه

سلام کارت های حافظه دو نوع هستند نوع معمولی و نوع HC که در هرکدام نوع آدرس دهی حافظه فرق میکنددر اصل تابع initialize باید نوع کارت حافظه رو خودکار شناسایی کنه و آدرس دهی و سایر تغییرات رو متناسب با نوع کارت حافظه انجام بدهد پیشنهاد میکنم که این نکته بررسی شود

از دوستان اگر کسی اطلاعاتی در این زمینه دارد ممنون میشوم در اختیار بگذارد.

دیدگاه

سلام به دوستان.خسته نباشید.واقعا مطالب خوبی گذاشید ممنون.من هم میخوام با کتابخانه ff.h یک micro sd ۲گیگ راه بندازم که البته با کتابخانه codevision نوشتم اما باید سیم های miso وmosi رو یکبار دربیارم و وصل کنم تا درست بشه.الان کتابخانه جدید آقای چان رو گرفتم اما ن رو گرفتم ولی نمیتونم راش بندازم کسی یک پروژه داره بفرسته خیلی ممنون میشم.میکروی من atmega32 هست.هر کاری بگین کردم.تمام سایت های داخلی و خارجی روگشتم ولی چیز درستی پیدا نکردم.هرکسی که با کتابخانه ff.h بدون هیچ مشکلی کار کرده لطفا یه نمونه پروژه ای که خودش ازش جواب گرفته بفرسته خیلی تشکر میکنم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X