برای این کار به متخصص الکترونیک باید مراجعه کنم :mrgreen:
توی بازار الکترونیک مغازه ها یا شرکت هایی هستن که این کارو انجام میدن توی همین سایت هم کسایی هستن
شما یه تیپیک دیگه درست با موضوع مناسب یا برو توی بازار یا هردو تاش هر خا قیمت بهتر و امکانات بهتر میدن رو انتخاب کن
به نظر من توی همین سایت یه تاپیک بزن و موضوعش رو چیزی بنویس که بقیه بدونند چه خبره نظرشون رو میگند
ببینید من میخوام خود فلش به ماژول وصل بشه که اطلاعات ان را در میکرو ذخیره کرد و از طریق بلوتوث انتقال داده بشه
ایا شما لینکی دارید که که در مورد نقشه اون کمکم کنه؟ :nerd:
ببینید من میخوام خود فلش به ماژول وصل بشه که اطلاعات ان را در میکرو ذخیره کرد و از طریق بلوتوث انتقال داده بشه
ایا شما لینکی دارید که که در مورد نقشه اون کمکم کنه؟ :nerd:
منم هم در همین مورد داشتم به شما اطلاعات میدادم
توی انجمن سرچ کنید پیدا میشه کسایی این کار رو کردن
حافظه میکرو محدود هست در حد چند کیلو بایت واطلاعات باید مستقیم از روی فلش خونده بشه و ارسال بشن
نمیشه دیتا رو روی میکرو ریخت و بعد ارسال کرد
یک سری داده می خواهم ارسال کنم که روی فلش است و فقط باید با فلش انتقال داده شود
نه کارت حافظه بعد اون اطلاعات فلش به طور مستقیم از طریق بلوتوث دستگاه به بلوتوث دیگه ای که به کامپیوتر وصل است انتقال داده شود
ایا ماژولی برای این کار وجود داره؟
کاری که شما میخوای انجام دی رو ماژول آمادش میشه یه موبایل اندرویدی که با کابل OTG فلش رو بخونه و فایل رو ارسال کنه
برای همچین کاری باید یه کار مفصل انجام بشه با توجه به این که شما زبان برنامه نویسی نمیدونی و الکترونیک هم بلد نیستی به دیت خودت شدنی
نیست مگر این زیاد وقت بزاری و شروع کنی به مطالعه در مورد زبان برنامه نویسی و زبان انگلیسی و الکترونیک تا به این موضوعات تسلط پیدا کنی
این کار که شما میخوای انجام بدی نمیشه چنتا قطعه رو به هم وصل کنی کار کنه باید خیلی روی این پروژه زمان گذاشته بشه به نظر من بهتره بری دنبال
کسی که پروژه های دانشجویی انجام میده
ساخت چنین ماژولی بلوتوثی به صورت ساده و ابتدایی امکان پذیر است ؟ این ماژول به تنهایی و بدون میکرو میتونه انتقال دیتا بده
قیمت همچین ماژولی چقدره؟خودتون داریدش
ساخت چنین ماژولی بلوتوثی به صورت ساده و ابتدایی امکان پذیر است ؟ این ماژول به تنهایی و بدون میکرو میتونه انتقال دیتا بده
خودتون داریدش
آمادش رو من ندیدم
ساده و ابتدایی این مدار خیلی پیچیدست.
باید بگید واستون بسازند . من نمیدونم کسی این کار میکنه یا نه ولی انقدر هم پیچیده نیست که نشه انجام داد
تا به حال واسه من پیش نیومده که دنبال همچین چیزی برم
باید بری دنبالش
اگر تهران باشی زیاد سخت نیست کارت ولی شهرهای کوچیک سخت میشه کسی رو پیدا کرد که این کار رو انجام بده
دیدگاه