اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ابزارهای winavr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ابزارهای winavr

چطور میشه از شر این ارور خلاص شد ؟ :angry:
    make.exe: *** No rule to make target `test1.elf', needed by `elf'. Stop.

دیدگاه

اگر مایلید فایلتون رو اینجا پلود کنید یا به IRC بیاید تا با همدیگه ببینیم مشکلش چیه ;-)
      چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید رستمی
        اگر مایلید فایلتون رو اینجا پلود کنید یا به IRC بیاید تا با همدیگه ببینیم مشکلش چیه ;-)
        خیلی ممنون. :redface:
        http://www.uploading.com/files/P439MM6E/Makefile.html :arrow:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کویر الکترونیک.کام
          سلام
          اینم آموزش فارسی برای Eslips
          http://www.4shared.com/file/47793073/c4ff885b/Eclipse_For_WinAVR.html
          منبع:
          www.kavirelectronic.ir
          سلام.
          جناب کویر الکترونیک.کام من طبق این اموزش عمل کردم اما تو قسمت Help -> Software Updates گزینه ای به نام Find and install پیدا نکردم.
          ضمنا من جدیدترین نسخه ECLIPSE رو که تو سایتش گذاشتن دانلود کردم و کمی از نسخه این اموزش بالاتره. می تونید کمک کنید.( هنوز نتونستم PLUGIN های AVR را نصب کنم. لینک دانلود مستقیم PLUGIN ها هم خرابه)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Elrond
            خیلی ممنون. :redface:
            http://www.uploading.com/files/P439MM6E/Makefile.html :arrow:
            ببخشید ، منظورم این بود که کل سورس رو پلود کنید
            چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط regiona

سلام.
              جناب کویر الکترونیک.کام من طبق این اموزش عمل کردم اما تو قسمت Help -> Software Updates گزینه ای به نام Find and install پیدا نکردم.
              ضمنا من جدیدترین نسخه ECLIPSE رو که تو سایتش گذاشتن دانلود کردم و کمی از نسخه این اموزش بالاتره. می تونید کمک کنید.( هنوز نتونستم PLUGIN های AVR را نصب کنم. لینک دانلود مستقیم PLUGIN ها هم خرابه)
              سلام
              این برای ورژن های قبلی هست که دوست خوبم آقای کمالان آموزشش دادند و من خودم تست نکردم لطفا با ایشون تماس بگرین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط regiona

سلام.
                سلام این هم لینک های دانلود مستقیم پلاگین avr برای eclipse آخرین ورژنش هم برای 2 روز پیش هست. امیدوارم مشکلی نداشته باشد.
                http://sourceforge.net/project/showf...roup_id=189165
                برای نصب کردنش هم کافیه محتویات فایل زیپ را داخل پوشه eclipse کپی کنید.

دیدگاه

سلام
                  بین win Avr و eclipes کدوم بهتره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fazel459
                    سلام
                    من الان eclipes رو هم نصب کردم خیلی عالیه اگه از نظر حجم نگیریم از win avr بهتره و حتی avrdude و پرگرامر usbasp هم ساپورت می کنه
                    برای نصب هم همونطوری که دوستمون اشاره کردند فقط پلاگین ها رو توی فولد رپلاگین کپی کنید .
                    توی گوگل هم جستجو کنید آموزش تصویری اون هست فقط نشد دانلود کنم بذارم :NO:
                    http://www.vimeo.com/1248523

دیدگاه

سلام.
                      اولا باید بگم که این eclipse واقعا فوق العاده است. به همه پیشنهاد می کنم که ازش استفاده کنن.
                      اما من یه مشکل خفن با این IDE دارم. از دوستان خواهش می کنم کمک کنند.
                      تو حالت پیش فرض eclipse برخلاف pn از makefile استفاده نمی کند. بلکه خودش makefile پروژه را طبق تنظیمات پروژه تولید می کند. اما این makefile دارای حجم بسیار کمی است و شباهت زیادی به makefile های معمولی ندارد تا بتوان ان را برای تنظیمات دلخواه ویرایش کرد.
                      مشکل من اینه که تنظیمات پروژه ای هایی را که در eclipse می سازم طوری است که حجم فایل hex را خیلی بزرگ می کند.برای مثال یه پروژه را با یه makefile و به کمک pn کامپایل کردم که حجمش حدودا 4 کیلو شد. اما همان پروژه را با eclipse کامپایل کردم که حجم فایل hex بیشتر از 24 کیلو شد و وقتی مدار را در پروتئوس اجرا کردم کاملا معلوم بود که میکرو کم اورده و عبارت های روی lcd با سرعت کمی نوشته می شوند.
                      سوالم اینه که چی کار کنه تا eclipse از makefile ای که خودم ساختم استفاده کنه؟
                      یا راه حل دیگه ای نداره؟ مثلا تنظیمات پروژه را چطوری دستکاری کنم تا حجم پایین بیاد؟
                      کسی همچین مشکلی نداره؟

دیدگاه

سلام.
                        بله. Eclipse از makefile استفاده نمی کند. Makefile ای که خودش می سازد خودش ازش استفاده می کند و به نوعی است که ما نمی توانیم برای رسیدن به تنظیمات دلخواه ان را دستکاری کنیم.دقت کن که Eclipse یک IDE کامل است و محیط و طرز کارش کاملا با PN و امثال PN فرق می کند.یعنی همه چیز حتی تنظیمات Makefile هم گرافیکی است.اون Makefile که خودش می سازد بر اساس تنظیمات گرافیکی است که خودمان برای پروژه تعیین کرده ایم.
                        ضمنا برای تنظیمات روی نام پروژه در قسمت PROJECT TREE روی نام پروژه کلیک راست کرده و اخرین گزینه یعنی PROPERTIES را انتخاب کنید. به مسیر C/C++ Build رفته و گزینه Settings را انتخاب کنید.از اینجا می توانید تقریبا تمامی تنظیمات MAKEFILE را دستکاری کنید. در قسمت AVR Compiler گزینه Optimization را انتخاب کنید. می بینید که در حالت پیشفرض No Optimizations انتخاب شده است. سپس Size Optimizations را انتخاب کنید.اکنون دیگه مشکل حجم زیاد را ندارید.
                        با بقیه تنظیمات در همین مسیر کمی کار کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fazel459
                          سلام

تو محیط ویندوز WINAVR و ECLIPSE نمی تونند از همدیگه جدا باشند.در واقع Eclipse به WINAVR نیاز داره.برای استفاده از Eclipse حتما باید WINAVR نصب بشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kasper
                            سلام.
                            بله. Eclipse از makefile استفاده نمی کند. Makefile ای که خودش می سازد خودش ازش استفاده می کند و به نوعی است که ما نمی توانیم برای رسیدن به تنظیمات دلخواه ان را دستکاری کنیم.دقت کن که Eclipse یک IDE کامل است و محیط و طرز کارش کاملا با PN و امثال PN فرق می کند.یعنی همه چیز حتی تنظیمات Makefile هم گرافیکی است.اون Makefile که خودش می سازد بر اساس تنظیمات گرافیکی است که خودمان برای پروژه تعیین کرده ایم.
                            ضمنا برای تنظیمات روی نام پروژه در قسمت PROJECT TREE روی نام پروژه کلیک راست کرده و اخرین گزینه یعنی PROPERTIES را انتخاب کنید. به مسیر C/C++ Build رفته و گزینه Settings را انتخاب کنید.از اینجا می توانید تقریبا تمامی تنظیمات MAKEFILE را دستکاری کنید. در قسمت AVR Compiler گزینه Optimization را انتخاب کنید. می بینید که در حالت پیشفرض No Optimizations انتخاب شده است. سپس Size Optimizations را انتخاب کنید.اکنون دیگه مشکل حجم زیاد را ندارید.
                            با بقیه تنظیمات در همین مسیر کمی کار کنید.
                            تمام توضیحات دوستمون تایید میشه ولی کسانی که مایل باشند از makefile خودشون استفاده کنند می تونن در همون قسمت C/C++ Build گزینه Generate Makefiles Automatically رو غیر فعال کنند و makefile دلخواه خودش را در دیرکتوری که پروژه رو ایجاد کرده اند کپی کنند در ضمن اگر دارید پروژه رو debug می کنید باید makefile رو داخل پوشه debug نیز کپی کنید.

این روشی بود که در پی سوال regiona با یه ۱۰ دقیقه ور رفتن با eclipse بهش رسیدم ممکن راه بهتر و رسمی تری هم وجود داشته باشه اما من خودم با همین روش به تونستم یه برنامه رو با makefile خودم کامپایل کنم.

دیدگاه

سلام.
                              ممنون. من قبلا این راه رو امتحان کرده بودم اما جواب نمی داد. یعنی کامپایل نمی کرد. این پیغام رو می داد:
                              make: *** No rule to make target `main.elf', needed by `elf'. Stop
                              شما مطمئن هستید که این راه جواب داده؟
                              برای مطمئن شدن یه تغییر در makefile خود بدید دوباره clean و build All کنید.مثلا نام TARGET را در makefile خود تغییر بدید و نتیجه را ببینید. اگه eclipse فایل makefile را شناخته باشد طبیعتا این جا بعد از clean کردن نباید کامپایل کنه.اگه کامپایل کرد بدین معنا است که eclipse از تنظیمات خودش استفاده می کنه.
                              نتیجه رو بگید.
                              ممنونم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kasper
                                سلام.
                                ممنون. من قبلا این راه رو امتحان کرده بودم اما جواب نمی داد. یعنی کامپایل نمی کرد. این پیغام رو می داد:
                                make: *** No rule to make target `main.elf', needed by `elf'. Stop
                                شما مطمئن هستید که این راه جواب داده؟
                                برای مطمئن شدن یه تغییر در makefile خود بدید دوباره clean و build All کنید.مثلا نام TARGET را در makefile خود تغییر بدید و نتیجه را ببینید. اگه eclipse فایل makefile را شناخته باشد طبیعتا این جا بعد از clean کردن نباید کامپایل کنه.اگه کامپایل کرد بدین معنا است که eclipse از تنظیمات خودش استفاده می کنه.
                                نتیجه رو بگید.
                                ممنونم.
                                سلام
                                راستش من الان دسترسی به سیستم خودم ندارم تا این مورد رو تست کنم هرچند مطمئن هستم چون کلی makefile رو دستکاری کردم تا جواب داد. احتمالا makefile شما باید کمی تغییر کنه تا بتونید کامپایل کنید. پیشنهاد می کنم یکی 2 تا makefile دیگه رو امتحان کنید شاید جواب بده ، من چون خودم تازه کارم و زیاد از جزئیات makefile سر در نمیارم نمیتونم دقیق بگم اشکال از چیه ولی معمولا اینقدر باهاش بازی می کنم تا نتیجه بگیرم. در ضمن من تا امروز با eclipse برای avr برنامه ننوشته بودم من هر کاری کردم نتونستم با makefile خود eclipse (یعنی اتوماتیک) فایلم رو که شامل کتابخونه avrlib هم بود کامپایل کنم. البته دیرکتوری avrlib رو اضافه کردم اما نفهمیدم چطوری باید بهش بفهمونم که سورس های لازم رو از اونجا کامپایل کنه. اگر شما این کار رو انجام دادید، یه توضیح مختصر بدید ممنون میشم. این رو هم بگم که من از لینوکس(ubuntu) استفاده می کنم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X