سلام
من یک تایمر ساختم که توش سه تا رله داره .
1- وقتی که این دستگاه روشن میشه پس از مدت کمی ریست میشه. به نظر شما این مشکل میتونه از ضعف منبع تغذیه باشه ؟ چون از لحاظ برنامه نویسی مطمئن هستم.
2- آیا در bascom دستوری برای ریست کردن میکرو هست ؟
3- یکی از این رله ها تغذیه میکرو رو کنترل می کنه. وقتی که توسط میکرو به رله فرمان خاموش شدن میدم انتظار دارم تغذیه میکرو قطع بشه و میکرو خاموش بشه اما .........میکرو دوباره روشن میشه و متعاقبا به رله هم فرمان روشن میده. (مثل اینه که میکرو قبل از خاموش شدن ریست میشه و میره اول برنامه رو اجرا می کنه و به رله دستور روشن شدن میده)
4- آیا رله ای هست که برای باقی موندن در حالت وصل نیازی به تغذیه نداشته باشه ؟
من یک تایمر ساختم که توش سه تا رله داره .
1- وقتی که این دستگاه روشن میشه پس از مدت کمی ریست میشه. به نظر شما این مشکل میتونه از ضعف منبع تغذیه باشه ؟ چون از لحاظ برنامه نویسی مطمئن هستم.
2- آیا در bascom دستوری برای ریست کردن میکرو هست ؟
3- یکی از این رله ها تغذیه میکرو رو کنترل می کنه. وقتی که توسط میکرو به رله فرمان خاموش شدن میدم انتظار دارم تغذیه میکرو قطع بشه و میکرو خاموش بشه اما .........میکرو دوباره روشن میشه و متعاقبا به رله هم فرمان روشن میده. (مثل اینه که میکرو قبل از خاموش شدن ریست میشه و میره اول برنامه رو اجرا می کنه و به رله دستور روشن شدن میده)
4- آیا رله ای هست که برای باقی موندن در حالت وصل نیازی به تغذیه نداشته باشه ؟

فکر میکنی همه بچه هایی که الان تویه این سایت هستند و تویه کارشون واقعا وارد هستند از اول اینجوری بودند....همه ما ممکنه سوال هایی داشته باشیم که ممکنه تو بدونی چون تو تو اون زمینه خاص وقت گذاشتی..... اگه می خواستی انقدر زود نامید بشی بهتر بود شروع نمیکردی..... هر سوالی داشتی بپرس و مطمئن باش که همه کمکت میکنن..... 

دیدگاه