اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کدام پروگرامر؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کدام پروگرامر؟

سلام
    میخواستم ببینم پروگرامر stk200/300 با stk500 از نظر کارایی چه فرقی باهم دارن؟ کدوم یکی بهتره؟(مثلا تو سرعت و تنظیمات فیوزبیت هاو ...)

پاسخ : کدام پروگرامر؟

من یه stk500 خریدم بعد از 10 روز خراب شد ! حالا فرستادمش تعمیر بشه ! ولی اگه بازم stk500 میخوای اینجا رو ببین:
    کد:
    http://www.ne-ir.com/Programmers/NUS112.aspx?lang=Fa
    مشخصات و قابلیتهاش رو نوشته
    من نمىآ‌توانم فرضیه «بىآ‌اخلاقى انسان» را بپذیرم، و من اخلاق را منحصرا امرى انسانى و متعلق به انسان مىآ‌دانم که هیچ نوع قدرت مافوق انسانى در پشت آن وجود ندارد
    آلبرت اینشتین
    منبع: http://fa.wikiquote.org

دیدگاه

mkii فقط!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezash86
        mkii فقط!!
        منم با شما موافقم!
        البته باید گفت MKIIاصل!!!
        1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
        من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
        !Electronic On! Programming On
        هوشمندانه سوال بپرسیم!
        http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

آقاااا......آقا....
          مثل اینکه منظورمو متوجه نشدین!
          منظورم اینه کا مثلا stk200/300 چه کارایی میتونه انجام بده که stk500 نمیتونه یا بالعکس.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa_y
            آقاااا......آقا....
            مثل اینکه منظورمو متوجه نشدین!
            منظورم اینه کا مثلا stk200/300 چه کارایی میتونه انجام بده که stk500 نمیتونه یا بالعکس.
            stk200/300 فقط پروگرم میکنه در حالیکه stk 500 همه اون کارهایی رو که در لینک بالا گفته انجام میده
            من نمىآ‌توانم فرضیه «بىآ‌اخلاقى انسان» را بپذیرم، و من اخلاق را منحصرا امرى انسانى و متعلق به انسان مىآ‌دانم که هیچ نوع قدرت مافوق انسانى در پشت آن وجود ندارد
            آلبرت اینشتین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahan.Rafiee
              منم با شما موافقم!
              البته باید گفت MKIIاصل!!!
              این mkII که میگین مثل اینکه سری tiny و mega و xmega رو هم پروگرم میکنه حالا یه سوال من عکس این پروگرمر رو دیدم که هیچ زیف سوکتی روش نداشت و فقط یه کابل شبیه isp ازش خارج شده بود میشه لطفا توضیح بدین که چطوری باید با mkII پروگرم کرد ؟
              آلبرت اینشتین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط silicon0
                این mkII که میگین مثل اینکه سری tiny و mega و xmega رو هم پروگرم میکنه حالا یه سوال من عکس این پروگرمر رو دیدم که هیچ زیف سوکتی روش نداشت و فقط یه کابل شبیه isp ازش خارج شده بود میشه لطفا توضیح بدین که چطوری باید با mkII پروگرم کرد ؟
                آیا زیف سوکت ملاک انتخاب پروگرامر است؟
                دوست من زیف سوکت رو که میشه براحتی ساخت.
                از جمله مزایای این پروگرامر اینه که اتصال کوتاه رو نشون میده
                تنها ضعفی که داره حساسیت به مغناطیس بدن(البته در شرایطی که درشو باز کنی..)
                سرعته بالایی داره(برای اولین بار باورت نمیشه)
                در ضمن میتونی براحتی هر تبدیلی براش بسازی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezash86
                  آیا زیف سوکت ملاک انتخاب پروگرامر است؟
                  دوست من زیف سوکت رو که میشه براحتی ساخت.
                  از جمله مزایای این پروگرامر اینه که اتصال کوتاه رو نشون میده
                  تنها ضعفی که داره حساسیت به مغناطیس بدن(البته در شرایطی که درشو باز کنی..)
                  سرعته بالایی داره(برای اولین بار باورت نمیشه)
                  در ضمن میتونی براحتی هر تبدیلی براش بسازی
                  اون سوکت isp خارج شده از mkII فقط برای پروگرم کردن سری mega هست ؟

و سوال دیگه اینکه سوکت isp شامل پایه های mosi , miso ,reset,sck هست که متناظرا باید به پایه های میکرو وصل بشن ؟

ضمنا آیا این پروگرمر قابلیت برگردوندن میکروهایی که قفل شدن (یعنی فیوزبیتهاشون طوری دستکاری شده که برنامه ریزی سریال هم نمیشه کرد) رو داره؟
                  آلبرت اینشتین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط silicon0
                    اون سوکت isp خارج شده از mkII فقط برای پروگرم کردن سری mega هست ؟

و سوال دیگه اینکه سوکت isp شامل پایه های mosi , miso ,reset,sck هست که متناظرا باید به پایه های میکرو وصل بشن ؟

ضمنا آیا این پروگرمر قابلیت برگردوندن میکروهایی که قفل شدن (یعنی فیوزبیتهاشون طوری دستکاری شده که برنامه ریزی سریال هم نمیشه کرد) رو داره؟
                    نه ، فقط مال مگا نیست
                    این پروگرامر تو سه مود کار میکنه:
                    ISP برای همه ی میکرو های مگا و تاینی های 4 پین به بالا
                    PDIبرای ایکس مگا
                    TPIبرای میکرو های تاینی 6 پایه!

سوال دومت : بله
                    سوال سومت:نه ولی درصورتی که لاک بیت ها دست کاری شده باشن با یه ERASEکردن حله!
                    در ضمن اگه فیوز بیت کریستال مشکل داشته با یه میکروی دیگه (مثلا TINY13) میشه درست کرد!
                    ----------
                    مزایای این پروگرامر:
                    سرعت بسیار بسیار بالا
                    در صورت اتصال کوتاه در مدار مورد نظر هشدار میده!
                    پدیت میشه!
                    قابلیت پروگرام کردن همه ی AVRها(در ضمن اگه اتمل بعد از xmegaیه سریِ جدید تولید کنه این پروگرامر میتونه همشون پروگرام کنه!)
                    نیازی به نصب درایور نداره شما میای نرم افزارAtmel Studio رو نصب میکنی درایوره هم نصب میشه!
                    و................
                    ---------
                    معایب:
                    فقط یه عیب داره!:
                    برای پروگرام کردن باید حتما اتمل استودیو باز باشه!(در واقع ما به اتمل استودیو فایل hex رو میدیم اونم پروگرام میکنه!)
                    ---------
                    برای اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه کنید:http://atmel.no/webdoc/avrispmkii/index.html
                    نکته:اگه میخوای بخری فقط اوریجینال بخر ! چون نسخه های کپی کند هستن و بیشتر قابلیت های نسخه اصل رو ندارن(عمرا بتونن xmegaپروگرام کنن!)
                    هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

معایب:
                      فقط یه عیب داره!:
                      برای پروگرام کردن باید حتما اتمل استودیو باز باشه!(در واقع ما به اتمل استودیو فایل hex رو میدیم اونم پروگرام میکنه!)
                      منظورتون اینه که bascom avr پروگرمر رو نمیشناسه ؟

درباره isp و pdi و tpi آیا پروگرمر برا هر کدوم یه سوکت جداگانه داره ؟ یا سوکتها مشترکن و با کلید حالت عوض میشه ؟
                      آلبرت اینشتین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط silicon0
                        منظورتون اینه که bascom avr پروگرمر رو نمیشناسه ؟

درباره isp و pdi و tpi آیا پروگرمر برا هر کدوم یه سوکت جداگانه داره ؟ یا سوکتها مشترکن و با کلید حالت عوض میشه ؟
                        فک نکنم با بیسکام بشه!
                        ---
                        نه ، وقتی که شما تو اتمل استودیو مدل میکرو رو وارد میکنی پروگرامر به صورت اوتومات روی مود مورد نظر تنظیم میشه!
                        هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

فک نکنم با بیسکام بشه!
                          ---
                          نه ، وقتی که شما تو اتمل استودیو مدل میکرو رو وارد میکنی پروگرامر به صورت اوتومات روی مود مورد نظر تنظیم میشه!
                          چرا با بسکام میشه
                          یه سرچی تو هلپ آنلاین بسکام بزن پیداش میکنی
                          دو تا نرم افزار ساده داره که ورودی و خروجیه پروگرامر رو محدود می کنه به بسکام
                          و براحتی با بسکام میشه پروگرام کرد
                          البته با انجام این کارمحدودیت در استفاده از atmel studio پیش میاد
                          اینها تجربیاته منه البته ممکنه که درست نباشه :redface: :redface: :read: :read:

دیدگاه

سلام
                            واقعا برای من هم سوال هستش،
                            من چندین پروگرمر غیر اصل 500 و 300 دیدم زیاد فرقی با asp نداشتن حتی asp سرعتش بیشتر از این ها هم بوده گاها
                            نمیدونم بخاطر غیر اصل بودنشونه یا واقعا سرعتشون در همون حد 2 کیلوبایت بر ثانیه هست که usb asp هم پشتیبانی میکنه؟

اینایی که من دیدم تنها مزیتشون این بود که با خوده کد ویژن پروگرم میشدن که البته این مزیت خاصی نیست چون progisp خیلی راحت تر از کدویژنه و با یه میانبر سریع میره سراغ پروگرم کردن و مثل کدویژن صفحه دیالوگ نداره !

head<=
                            ...تشکر خدا...
                            [img width=97 height=100]http://mahdi3d.persiangig.com/image/5280543_t.jpg[/img]

دیدگاه

حقیقتش اینه که راستش من میخواستم یه پروگرامر بسازم. میخواستم ببینم از آیسی FT245 استفاده کنم و یه STK200/300 بسازم یا اینکه با آی سی FT232 استفاده کنم و با اندکی مخلفات یه STK500 بسازم. خوبی FT245 اینه که به غیر از بافر مخلفات اضافی نمیخواد و به یاد قدیما یه پروگرامر ساده میشه درست کرد.
                              خوبی این پروگرامر ها اینه که:
                              1-نیازی به نرم افزار اضافی برای پروگرام کردن نداره و با خود کدویژن این کار انجام میشه.
                              2-چون آیسی های تبدیلی که نام بردم یک برند تجاری معتبر هستش و دیگر مشکل درایور نخواهید داشت.(مثل پروگرامر USBasp).
                              یه نکته اصفهانی رو هم بگم که FT245 یه کمی ارزون تره! :biggrin:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X