چگونه می توان با کابل SPI 2*5 یک بورد رو پروگرم کرد؟؟؟؟ لطفا توضیح کامل بفرمایید
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
پروگرم کردن با کابل 2*5 SPI
Collapse
X
-
پاسخ : پروگرم کردن با کابل 2*5 SPI
کابل 2*5 نداریم . منظور شما باکس هدر و IDC دو در پنج هست.نوشته اصلی توسط farazlotfiچگونه می توان با کابل SPI 2*5 یک بورد رو پروگرم کرد؟؟؟؟ لطفا توضیح کامل بفرمایید
برای پروگرام بوسیله ی SPI تنها باید سیم های VCC و GND و MOSI و MISO و SCK و RESET بین میکرو و پروگرامر مشترک بشن.
برای تمیزی کار میان از باکس هدر استفاده می کنن.
کار خاصی نمیخواد فقط باید سیم های بالا رو درست ببندید. همین.[glow=green,2,300][b]بشر ممکن الخطاست
درخت هرچه پربار تر سر به زیر تر[/glow]
-
پاسخ : پاسخ : پروگرم کردن با کابل 2*5 SPI
خواهش می کنم . چه نرم افزاری هست؟نوشته اصلی توسط farazlotfiخوب اگر اینطوری می شد من مشکل نداشتم . بسیار ممنونم از لطفتون اما متاسفانه این نرم افزارم اصلا اینو نمی شناسه . کار خاصی تو نرم افزار جز Type select که روی auto (SPI pins) می ذارمش باید انجام بدم؟؟؟![glow=green,2,300][b]بشر ممکن الخطاست
دیدگاه
-
منظور شما این پین ها هستند؟ من از usbasp فروشگاه سایت استفاده میکنم که یک کابل IDC هم داره. منظور شما اینه که برای پروگرم کردن کافیه که بجای قرار دادن میکرو در زیف سوکت کابل IDC به این ترتیب به میکرو وصل کنیم. کارخاصی نباید انجام داد؟کد:برای پروگرام بوسیله ی SPI تنها باید سیم های VCC و GND و MOSI و MISO و SCK و RESET بین میکرو و پروگرامر مشترک بشن.
دیدگاه
-
درسته.نوشته اصلی توسط سایمونمنظور شما این پین ها هستند؟ من از usbasp فروشگاه سایت استفاده میکنم که یک کابل IDC هم داره. منظور شما اینه که برای پروگرم کردن کافیه که بجای قرار دادن میکرو در زیف سوکت کابل IDC به این ترتیب به میکرو وصل کنیم. کارخاصی نباید انجام داد؟کد:برای پروگرام بوسیله ی SPI تنها باید سیم های VCC و GND و MOSI و MISO و SCK و RESET بین میکرو و پروگرامر مشترک بشن.

البته uspasp که خودش تغذیه میگیره از کامپیوتر پس حتی VCC رو هم نمی خواد وصل کنید ولی GND باید وصل شه. ( در این حالت باید برد اصلی از جای دیگری تغذیه بگیرد)[glow=green,2,300][b]بشر ممکن الخطاست
دیدگاه

ایراد از این پروگرمر هاتل بود گویا
دیدگاه