اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ایجاد میدان مغناطیسی با ای وی آر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ایجاد میدان مغناطیسی با ای وی آر

نوشته اصلی توسط نو رسیده
    اگه درست متوجه شده باشم شما میخواین یه PWM مثلا 1 کیلو هرتز رو با یه فرکانسی قطع و وصل کنین.

و قبلا با آیسی های دیگه جواب داده و الان میخواین با میکرو پیاده ش کنین. درسته؟

با PWMآ‌ میشه اینکارو کرد. ولی مسئله ای که هست اینه که بنظرم باید اول اندوکتانس بوبین رو داشته باشین و ثابت زمانی افزایش جریان تو سیم پیچ L/R رو حساب کنین. با یه تقریب مناسب، فرکانس PWM رو حداکثر R/10L در نظر بگیرین.

این تقریب برای اینه که شدت میدان تولید شده متناسب با جریانه و جریان باید فرصت داشته باشه تا مقدار ماکزیممش بالا بره، ولی مسئله ای که ایجاد میشه اینه که چون سلف داریم و افزایش جریان توش بصورت نمایی هست، بنابر این ممکنه رابطه پهنای پالس با شدت میدان تولید شده خطی نباشه.

با نو رسیده جان ی جوری بگو بفهمم چرا اینقدر سنگین حرف میزنی قربونت بشم --- فکر نمیکنم متوجه صحبت من شده باشی

اصلا سوال منو متوجه شدی؟ متوجه شدی یک سمت به 30 ولت میخاد همیشه وصل باشه و من میخام ولتاژ از 30تا 0 تغییر بدم؟

من میخام فقط فقط فقط ------> اینو بدونم با ی شکلی مثل پست شماره 7 که گذاشتم میتونم یک سمت بوبین به ولتاژ 30 واسه همیشه وصل کنم و با کنترل سمت دیگه ش ولتاژ کم و زیاد کنم م م م م م م م

اصلا چیکار داری به بوبین --- اون ساختم با مدار 555 تست گرفتم جوابم داده به قرآن

من سوال ریز کردم که شما گیج نشی

دیدگاه

گفته های "نو رسیده" زیاد سنگین نیست
      اتفاقاً خوب توضیح داده اند

شما چه اصراری داری یک طرف بوبین را به 30 ولت بدی و سمت زمین را کنترل کنی ؟؟؟
      برای اینکار به یک مقاومت متغییر نیاز داری (دیجیتالی) که فکر نکنم با این جریان اصلاً گیر بیاد

اگه بازه 0-30 ولت DC نیاز داری و میخواهی اون را با میکرو کنترل کنی باید یک مدار شبیه مداری که "نو رسیده" قرار داده بگذاری و ورودی اون را با میکرو و PWM کنترل کنی
      این را ببین: pwm.rar
      برنامه با codevision
      شبیه ساز proteus 8.0
      فقط جریان خروجی باید تقویت بشه (خرجش یک ترانزیستوره)

موفق باشید
      امام علی (علیه السلام) : الزکات العلم نشرهُ/ زکات علم نشر آن است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط matin.ghadiri

اصلا سوال منو متوجه شدی؟ متوجه شدی یک سمت به 30 ولت میخاد همیشه وصل باشه و من میخام ولتاژ از 30تا 0 تغییر بدم؟

اصلا چیکار داری به بوبین --- اون ساختم با مدار 555 تست گرفتم جوابم داده به قرآن
        احتمالا من درست متوجه نشدم. ولی اگه شما با 555 جواب گرفتین خب همون پالسها رو با میکرو تولید کنین و بدین به 2803 و بوبین. دیگه مشکل چیه؟ اگه مسئله ولتاژ متغیره، به نظر من اگه پیوسته باشه بهتره. یعنی مثلا ازهمون مداری که گذاشتم استفاده کنین بهتر از PWM جواب میده. یعنی میدان ایجاد شده خیلی یکنواخت تره.
        کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Abbas Sarami
          گفته های "نو رسیده" زیاد سنگین نیست
          اتفاقاً خوب توضیح داده اند

شما چه اصراری داری یک طرف بوبین را به 30 ولت بدی و سمت زمین را کنترل کنی ؟؟؟
          برای اینکار به یک مقاومت متغییر نیاز داری (دیجیتالی) که فکر نکنم با این جریان اصلاً گیر بیاد

اگه بازه 0-30 ولت DC نیاز داری و میخواهی اون را با میکرو کنترل کنی باید یک مدار شبیه مداری که "نو رسیده" قرار داده بگذاری و ورودی اون را با میکرو و PWM کنترل کنی
          این را ببین: pwm.rar
          برنامه با codevision
          شبیه ساز proteus 8.0
          فقط جریان خروجی باید تقویت بشه (خرجش یک ترانزیستوره)

موفق باشید

علت اصلی که میخام یکطرف همیشه 30 ولت باشه اینه که نمیخام واسه هر ولتاژی که میخام برم و مقدار 30 تغییر بدم هردفعه ، بخصوص اینکه فرض بگیر منبع تغذیه من مثلا یک پاور کامپیوتر خانگی باشه که 5 و 12 ولت بهم فقط میده خب حالا من اگر 10 ولت بخام چی؟؟؟ مثلا میشه گفت بیا یک مقاومت بذار افت ولتاژ بکنه 10 آره میشه اما چه خوبه همه این کارا با میکرو انجام بدم خب (حالا شاید این مثال که زدم از نظر شما درست نباشه فقط میخاستم منظورم برسونم) و یکطرف حداکثر چیزی که میخام باشه و مقادیر وسط خودم با میکرو بسازم.

یعنی آی سی MCP4131 گیر نمیاد؟؟؟؟
          http://yazdkit.com/mcp4131-digital-potentiometer-spi-interface-4777.html

این فایلی که زحمت کشیدی گذاشتی دانلود کردم فایل پروتئوس باز نمیکنه (نسخه منم 8 هست و فایلهای دیگه ای که دانلود کردم باز میکنه اما این نسخه شما باز نمیکنه حالا اگر لطف کنی شماتیک مدار پروتئوسش برام بذار تا خودم ترسیمش کنم ممنون.)

اینو ج بدی بیشتر لطف کردی:
          در نهایت اونجوری که ن حرفهای شما فهمیدم. شما میگی بجای اینکه یکسر 30ولت ثابت باشه و سمت دیگه ش کنترل کنی و از 0 تا 30 ولت بسازی (چیزی که من میخام) بیا و کلا ولتاژ 0 تا 30 ولت مستقیم با میکرو درستش کن و هر ولتاژی که خواستی بده سر بوبین بجای اینکه همش یکطرف 30 ولت باشه.
          حالا سوال من اینه اگر من بخام کار خودم بکنم (یکطرف 30 ولت همیشه) این کار شدنی هست؟ چطوری؟
          اگر بخام کار شما بکنم روش کار تو همون فایل دانلودی که گذاشتی هست؟ یعنی شبیه سازی جوابگو هست؟

یک لطف کن پست 19 که واسه نورسیده گذاشتم بخون بهتر متوجه منظورم میشی.دمت گرم

ببخشید من تازه کارم و رشته ام الکترونیک نیست و اینطوریاس که شما رو اذیت میکنم امیدوارم از دست من سرتون به دیوار نزنید :angry: ----->شرمنده دیگه :redface:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نو رسیده
            احتمالا من درست متوجه نشدم. ولی اگه شما با 555 جواب گرفتین خب همون پالسها رو با میکرو تولید کنین و بدین به 2803 و بوبین. دیگه مشکل چیه؟ اگه مسئله ولتاژ متغیره، به نظر من اگه پیوسته باشه بهتره. یعنی مثلا ازهمون مداری که گذاشتم استفاده کنین بهتر از PWM جواب میده. یعنی میدان ایجاد شده خیلی یکنواخت تره.

قربانت بشم "نو رسیده" جان دیگه شرمنده من بد توضیح میدم.
            مشکل اینکه 555 برای من کافی نیست اینه که بوبین ها بصورت آبشاری روشن و خاموش می شوند درحالیکه من علاوه بر این میخام همه همزمان روشن و خاموش هم بشوند دلایل دیگری هم دارم که میخام با میکرو انجامش بدم :smile:

ببین شماتیک زیر چیزی هست که تو ذهن منه
            من دوتا کلید میخام که ولتاژ دو سر بوبین تغییر بده که متناسب با اون شدت میدان متفاوتی داشته باشم و دو تا کلید میخام که با سرعت مشخصی هر بوبین قطع و وصل کنم و قطعا این وسط یک مدار قدرت هم لازمه چون بوبین نمیشه مستقیم وصل کرد به میکرو (این شکل کلی کشیدم تا متوجه چیزی که تو ذهنمه بشی)

حالا قربون اون لطفت بشم که جواب منو تا حالا دادی کل مطالبی که کلا تو این پست بهت گفتم در راستای رسیدن به همین خواسته ام بود.
            شما کمکم کن ببینم اصلا میتونم پیاده کنم یا نه
            مثلا اون دوتا کلیدی که مربوط به سرعت قطع و وصل هست بنظر من باید فرکانس پالس منو تغییر بده چون فرکانس پالس که بالا بره خب سرعت قطع و وصل هم بالا میره و پایین بیاد سرعت قطع و وصل هم پایین میاد دیگه (نقش همون پتانسیومتر مدار 555 که گذاشتم داره اونجام اون پتانسیومتر با تغییر فرکانس پالس سرعت قطع و وصل بوبین تغییر میداد) این از این
            حالا
            اون دوتا کلیدی که ولتاژ میخان تغییر بدن من نمیدونم چیکار باید بکنند مثلا باید duty cycle پالس تغییر بدن یا نه یا اصلا باید ی کار دیگه بکنند. :cry:

این موضوعات واسم روشن نیست که اینقدر رو اعصاب شما میرم

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ایجاد میدان مغناطیسی با ای وی آر

نوشته اصلی توسط matin.ghadiri
              این موضوعات واسم روشن نیست که اینقدر رو اعصاب شما میرم
              خواهش میکنم. هدف من هم فقط کمکه. همونطوری که شما گفتین درسته. از نظر تئوریک دوتا کلید دوم باید دیوتی سایکل پالسها رو تغییر بدن. با اینکار سطح موثر ولتاژی که روی بوبین میفته تغییر میکنه. ولی دامنه پالسها همون 30 ولت میمونه. در اصل انرژی که شما به سیم پیچ میدین زیاد میشه. ولی شما با این کار میدان ثابت بدست نمیارین. یه میدان متغیر با فرکانس سوئیچ، که شامل کلی نویز هم هست بدست میاد ( بخاطر سوئیچ سلفی). بعدش باید ببینین گوس مترتون چی نشون میده که عدد گوس متر هم وابسته به فرکانس میشه. ولی در هر حال، میدان، ثابت و یکنواخت نخواهد بود. بهترین راهش اینه که یه مدار عملی ببندین.
              کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

...حالا اگر لطف کنی شماتیک مدار پروتئوسش برام بذار تا خودم ترسیمش کنم

فرکانس میکرو : 8MHz

اگه یک سر بوبین را به 30vDC وصل کردی برای تغییر جریان بوبین مجبور هستی مقاومت سر دیگه ی بوبین را با منفی تغییر بدی :arrow:
                تغییر این مقاومت بصورت دیجیتالی کار بسیار دشواری هست
                پس شما از یک ولتاژ متغیر استفاده کن

در شماتیک بالا خروجی مدار پایه 1 پ امپ هست که باید به یک ترانزیستور NPN با آرایش کلکتور مشترک بدی تا جریان دهی آن افزایش پیدا کنه

موفق باشید
                امام علی (علیه السلام) : الزکات العلم نشرهُ/ زکات علم نشر آن است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X