اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

Atmel Studio و قفل گذاری روی کتابخانه ها ( لطفا حرفه ای ها بیان تو )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : Atmel Studio و قفل گذاری روی کتابخانه ها ( لطفا حرفه ای ها بیان تو )

سلام دوستان

اگه کسی حرفه ای باشه خودش میشینه کد مینیویسه نه اینکه کدی رو بتونه بخونه و بشینه تحلیلش کنه ...
    در ضمن
    کدی ارزش داره که حداقل با زبان سی 1000 خط به بالا نوشته بشه ....
    اگر کسی بتونه این کدها رو به اسمبلی تبدیلش کنه باید بشینه حداقل 3000 خط اسمبلی رو تحلیل کنه که این کار معقولانه ای نیست ...
    من که باشم همچینکاری نمیکنم ...
    بشینم کد بنویسم بهتره ... :biggrin:
    [b]چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کنیم؟
    معرفی نرم افزارEasy 7segment (برای راه اندازی آسانتر 7segment )
    معرفی نرم افزار Codewizard PWM
    با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Saman.Asadi
      سلام دوستان

اگه کسی حرفه ای باشه خودش میشینه کد مینیویسه نه اینکه کدی رو بتونه بخونه و بشینه تحلیلش کنه ...
      در ضمن
      کدی ارزش داره که حداقل با زبان سی 1000 خط به بالا نوشته بشه ....
      اگر کسی بتونه این کدها رو به اسمبلی تبدیلش کنه باید بشینه حداقل 3000 خط اسمبلی رو تحلیل کنه که این کار معقولانه ای نیست ...
      من که باشم همچینکاری نمیکنم ...
      بشینم کد بنویسم بهتره ... :biggrin:
      بحث تحلیل و خواندن کتابخانه های اصلی نیست! بحث کپی هست!

با کمال احترام به نظر جنابعالی به نظر بنده کدی ارزش داره که با کمترین حجم و تعداد خط و بیشترین شیوایی در کدنویسی ، نوشته شده باشه!

همواره یادمان باشد:
      1-مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو
      2-افراد بزرگ، همیشه به دنبال ایده های بزرگند و افراد کوچک به دنبال افراد بزرگ
      3-همیشه سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد.

دیدگاه

در تکمیل حرف احمد آقا
        کدی ارزش مند هست که کمترین پردازش رو هم به پروسسور تجمیل کنه و از لحاظ سرعت و مصرف منابع بهینه باشه
        من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

سلام به همه
          بعد از گذشت مدتی به طور اتفاقی چیزی رو دیدم!
          به آدرسی که میزارم برین و در انتهای صفحه و در قسمت دانلود گزینه Complete Atmel Studio 6 Project. رو انتخاب و دانلود کنین:
          http://extremeelectronics.co.in/avr-...re-monitoring/
          سایت خوبیه و برنامه های خوبی هم داره
          به نحوه نوشتن دستورات توی کتابخونه هاشم نگاه کنین
          این شیوه نوشتن رو من تا به حال ندیده بودم (البته من در Atmel Studio تازه کارم)
          و از همه مهمتر بعد از دانلود توی پوشه پروژه و قسمت lib و بعد توی قسمت progsm یه پوشه باز به نام lib هست و توی اون پوشه یه فایل به نام libprogsm.a هست و پسوندشم a. هستش.
          اصل پروژه جهت ارتباط با sim300 هستش که شخص نویسنده اومده این فایل رو به این فرمت دراورده که اگر تو محیط atmel studio بازش کنین شبیه به hex هستش
          کسی میدونه چطور میشه اینکار رو کرد؟
          تابه حال کسه دیگه ای همچین چیزی رو دیده بوده؟

ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
          شهید دکتر مصطفی چمران
          اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
          ; C is not for children

دیدگاه

در این رابطه در پست زیر توضیح داده شده:
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=81025.msg564242#msg564242
            گاهی افرادی به موفقیت های بزرگ می رسند، تنها به این دلیل ساده که نمی دانند کاری که به آن دست زده اند بسیار دشوار، بلکه غیر ممکن است.

دیدگاه

سلام به همه
              پستی که جناب Hamed Gh گذاشتن موضوع رو توضیح داده و نکاتشم گفته مثلا اینکه نمیشه توی این مدل کتابخونه ها از دستورات پیش پردازنده استفاده کرد :surprised:
              حالا راه دیگه ای به ذهن کسی میخوره که بشه کتابخونه رو جوری قفلش کرد (کدش کرد) که هم از دید بقیه جهت تغییر دادن در امان باشه و هم اینکه بشه داخلش از دستورات پیش پردازنده استفاده کرد؟
              ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
              شهید دکتر مصطفی چمران
              اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
              ; C is not for children

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X