اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کدام پروگرامر بهتر است؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کدام پروگرامر بهتر است؟

نوشته اصلی توسط مهدی رهی
    سلام به همه
    صلوات این رو دیدم خوشحال شدم چون تا یه مدت دیگه باید تعدادی پروگرامر بگیرم اما امکاناتش رو که دیدم از tnm هم پایینتره؟
    لطفا اگر اطلاعات بیشتری دارین بزارین تا استفاده کنیم
    همگی موفق و پر پول باشید
    نه خیلی هم بهتره!
    ===
    امکانات:
    قابلیت هشدار جهت اتصال کوتاه شدن مدار.
    قابلیت پدیت که اگه اتمل میکروی جدید بعد از xmega بده بیرون این پروگرامر بتونه ساپورت کنه.
    پشتیبانی از ایکسمگا و مگا و تاینی
    قابلیت هشدار ولتاژ بیش از حد مجاز
    قابلیت هشدار ولتاژ کمتر از حد مجاز
    دارای محافظ اتصال کوتاه شدن کابل آی اس پی
    دارای محافظ ولتاژ بیش از حد
    سرعت بالا
    پشتیبانی از اتمل استودیو
    بدون نیاز به درایور (باید اتمل استدیو نصب باشد تا پروگرامر کار کند)
    سبک و کوچک
    ساخت اتمل :biggrin:
    و...
    معایب:
    زیف سوکت نداره(که خودمون باید براش تبدیل بسازیم)
    خود پروگرامر تغذیه به مدار نمیده(باید خودتون به مدار تغذیه بدید)(البته کابل آی اس پی vcc و gnd داره منتها این دو برای سنس کردن ولتاژ هستند که اگه کم بود هشدار بده و...)
    دیگه عیبی نداره.
    1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
    من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
    !Electronic On! Programming On
    هوشمندانه سوال بپرسیم!
    http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamedtaran
      سلام دوستان.
      به نظر شما از بین دو پروگرامر usb asp و stk500 کدومشون عملکرد و سازگاری بهتری با میکرو و نرم افزارها داره؟
      سلام
      توی نت یک سرچ بزن ویک دونه usb asp بگیرخودت بده pcb بزنند بسازش خیلی بهتره حدودا 15تومن الی 25تومن می شه نهایتش هم کلی چیزتجربه می شه وهم اینکه یک پراگرامر خوب داری
      Ali Reza Tarkesh Esfahani

Yahoo: amt_1390@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rezash86
        جالبه
        چند واست در اومد مهندس؟
        فکنم دویستو خورده ای ، زیر 300 ت شد
        خوبیش اینه هم میکروهای 8 بیتی رو دیباگ میکنه هم Xmega و هم ARM های شرکت Atmel
        هم پروگرامر هست SPI و هم Debugger
        در کل چیز خوبیه
        درایور شبکه و nRF24L01
        کاتالوگ محصولات
        کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
        شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
        فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahan.Rafiee
          نه خیلی هم بهتره!
          ===
          امکانات:
          قابلیت هشدار جهت اتصال کوتاه شدن مدار.
          قابلیت پدیت که اگه اتمل میکروی جدید بعد از xmega بده بیرون این پروگرامر بتونه ساپورت کنه.
          پشتیبانی از ایکسمگا و مگا و تاینی
          قابلیت هشدار ولتاژ بیش از حد مجاز
          قابلیت هشدار ولتاژ کمتر از حد مجاز
          دارای محافظ اتصال کوتاه شدن کابل آی اس پی
          دارای محافظ ولتاژ بیش از حد
          سرعت بالا
          پشتیبانی از اتمل استودیو
          بدون نیاز به درایور (باید اتمل استدیو نصب باشد تا پروگرامر کار کند)
          سبک و کوچک
          ساخت اتمل :biggrin:
          و...
          معایب:
          زیف سوکت نداره(که خودمون باید براش تبدیل بسازیم)
          خود پروگرامر تغذیه به مدار نمیده(باید خودتون به مدار تغذیه بدید)(البته کابل آی اس پی vcc و gnd داره منتها این دو برای سنس کردن ولتاژ هستند که اگه کم بود هشدار بده و...)
          دیگه عیبی نداره.
          فقط اینا همه پروگرامر هستن ولی اینی که من خریدم دیباگ هم میکنه
          ببینید آقال بلورچیان نمیارن؟!!
          همه اون امکانات رو داره + JTAG برای دیباگ و برک پوینت سخت افزاری که خیلی وقتا به داد آدم میرسه
          درایور شبکه و nRF24L01
          کاتالوگ محصولات
          کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
          شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
          فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بسطام بیرامی
            همه اون امکانات رو داره + JTAG برای دیباگ و برک پوینت سخت افزاری که خیلی وقتا به داد آدم میرسه
            اینطوری که خیلی عالیه
            کاشکی منم یکیو تو کانادا داشتم :cry2: :cry2: :cry2: :cry: :cry:

دیدگاه

اگه میتونی اینو بخر پروگرامر اوریجینال Atmel AVRISP MKII
              این پروگرامر صد تای اون TNM یک میلیونی میرزه و ارزون تره اونه.
              شک نکنید که این گزینه بهرین هست.
              TNM هرقدر هم امکانات داشته باشه همینکه برای سری جدیدمیکرو ها هی باید منتظر پدیت شرکت باشی و با نرم افزارهای رسمی سازگار نیست و .... به نظر من به قیمتش نمی ارزه.

هاتل رو من امروز شانسی دیدم امکان اتو دیتکت جالبی داره ولی سرعتش واقعا پایین بود ! یعنی خیلی فاجعه !

پروگرامرهای AVR موجود در فروشگاه خودمون (تولید ECA) متناسب با قیمتشون بسیار بسیار کار راه انداز هستند ولی قطعا MKII نمیشن !
              اگر پولش در حد 200 تومن قابل قبول هست حتما MKII بگیرید وگرنه ضرر میکنین
              I ❤️ ECA

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : کدام پروگرامر بهتر است؟

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                شک نکنید که این گزینه بهرین هست.
                TNM هرقدر هم امکانات داشته باشه همینکه برای سری جدیدمیکرو ها هی باید منتظر پدیت شرکت باشی و با نرم افزارهای رسمی سازگار نیست و .... به نظر من به قیمتش نمی ارزه.

هاتل رو من امروز شانسی دیدم امکان اتو دیتکت جالبی داره ولی سرعتش واقعا پایین بود ! یعنی خیلی فاجعه !

پروگرامرهای AVR موجود در فروشگاه خودمون (تولید ECA) متناسب با قیمتشون بسیار بسیار کار راه انداز هستند ولی قطعا MKII نمیشن !
                اگر پولش در حد 200 تومن قابل قبول هست حتما MKII بگیرید وگرنه ضرر میکنین
                بله از نظر من بهترین پروگرامر AVR هستش. :wow:
                من یروز یه برنامه (تقریبا 32 کیلوبایت ) رو برا مگا32 نوشتم اتمل استدیو رو واز کردم بعد زدم پروگرام کنه(در ضمن قبل از پروگرام کردن ، سرعت رو روی حداکثر گزاشتم) کمتر از 5 ثانیه پروگرام وverify شد!!! :wow:
                هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

سلام
                  سرعت پروگرمر MKII فوق العادست.
                  ولی نمیدونم چه چجوریه که 34 دلارش توی ایران نزدیک 250 تومن تموم میشه؟یعنی بادلار چند تومن حساب میکنن یا چجوری وارد میشه که اینقدر گرونتر تموم میشه؟
                  قبل از دویدن باید راه رفتن یاد گرفت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بسطام بیرامی
                    پروگرمر که دیباگ کنه یعنی چی؟ میشه بیشتر توضیح بدین و مزیتش رو هم بگین
                    با تشکر
                    من نمىآ‌توانم فرضیه «بىآ‌اخلاقى انسان» را بپذیرم، و من اخلاق را منحصرا امرى انسانى و متعلق به انسان مىآ‌دانم که هیچ نوع قدرت مافوق انسانى در پشت آن وجود ندارد
                    آلبرت اینشتین
                    منبع: http://fa.wikiquote.org

دیدگاه

نوشته اصلی توسط musefian
                      سلام
                      سرعت پروگرمر MKII فوق العادست.
                      ولی نمیدونم چه چجوریه که 34 دلارش توی ایران نزدیک 250 تومن تموم میشه؟یعنی بادلار چند تومن حساب میکنن یا چجوری وارد میشه که اینقدر گرونتر تموم میشه؟
                      ببینید این وسط هزینه بار هم وجود داره!(الان eca این پروگرامر رو از مالزی آورده)
                      فروشنده هم قراره سود بکنه.پس یه مقدار میزاره روش.
                      هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

ببینید این وسط هزینه بار هم وجود داره!(الان eca این پروگرامر رو از مالزی آورده)
                        فروشنده هم قراره سود بکنه.پس یه مقدار میزاره روش.
                        اخه بازم خیلی گرون تر در میاد.دیگه قرار نیست که فروشنده هم به اندازه کل قیمت کالا سود بکنه.
                        34*دلار 4هزار(الان 3100)=136000 خیلی با قیمت تو بازارش تفاوت میکنه.
                        قبل از دویدن باید راه رفتن یاد گرفت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط musefian
                          اخه بازم خیلی گرون تر در میاد.دیگه قرار نیست که فروشنده هم به اندازه کل قیمت کالا سود بکنه.
                          34*دلار 4هزار(الان 3100)=136000 خیلی با قیمت تو بازارش تفاوت میکنه.
                          قیمت 34 دلار این پروگرامر یا مثلا 45 دلار بیگل بن و .... برای تک فروش هست و جهت ترغیب مخاطب.
                          وقتی شما یک عدد خرید کنید بهتون میدن ولی وقتی 50 تا سفارش بدید وعده 6 ماه دیگه رو بهتون میدن ! خارج یک سیاست فروش هست به اسم اولیش ارزونه !!!
                          یعنی شمارو ترغیب میکنه که یکدونه رو بخرید تا با اتمل آشنا بشید ولی اگر فروشنده هستید دیگه کارتون کاسبی هست و بهتون 70 دلار قیمت واقعیش رو میده.
                          برا همین هست که قیمتی که تو سایت های خود کمپانی مینویسند زیاد درست نیست.
                          نکته بعد قیمت 34 دلار برای ماهی 100 تا هست حدودا. مثلا کل دنیا به 100 نفر بابت تبلیغا ت و .... این دستگاه رو ارزونتر از مقدار واقعی میفروشه.

قیمت این دستگاه تو فروشگاه سایت ارزانتر از کل ایران هست. این مورد رو با یک سرچ ساده میتونید بدست بیارین
                          I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط silicon0
                            پروگرمر که دیباگ کنه یعنی چی؟ میشه بیشتر توضیح بدین و مزیتش رو هم بگین
                            با تشکر
                            دیباگ یعنی اشکال زدایی (حذف کردن باگ)
                            شما میتونید در اتمل استودیو برنامه را خط به خط اجرا کنید ویا همه رو اجرا کنید
                            ببینید:
                            میکرو
                            وقتیکه پروگرام شد شما محیط دیباگ رو واز میکنی بعد میای میزنی که خط اول رو اجرا کنه به مدارتون نگاه کنید که این خط درست اجرا میشه یانه.
                            بعد میزنید خط دوم اجرا شه بعد میزنید خط سوم اجرا شه و... الی آخر! اگه خطی مشکلی داشت و درست اجرا نشد برنامه رو تغییر میدید بعد دوباره پروگرام میکنید و دواره به محیط دیباگ بر میگردید و ببینید که اشکال برنامه (باگ) برطرف شده یانه!؟
                            در تمامی مراحل دیباگینگ کابل به مدارتون باید وصل باشه

حالا کاربری که دیباگر نداره:
                            کاربر میکرو را پروگرام میکنه(حالا چندتا خط هم باگ داشته) بعد کابل پروگرام رو در میاره
                            مدار رو روشن میکنه که ببینه درست کار میکنه یانه، و میبینه که به نتیجه نمیرسه و مدار کار نمیکنه و حالا کاربر نمیدونه که کدوم خط ها مشکل داره و مجبور میشه کابل رو دوباره به برد وصل کنه و برنامه رو الکی الکی تغییر بده(مثل اینه که کاربر داره باچشم بسته برنامه هارو تغییر میده که این تغییرات اصلا فایده ای نداره ) و بعد پروگرام کنه ... کابل رو بکشه ... نتیجه نادرست ببینه... دوباره کابل رو وصل کنه ....بازم تغییرات بیفایده بده ... پروگرام کردن دوباره و نتیجه نگرفتن و وصل کردن کابل و... و... و... و... و...! و...! و... و... و..............!!!!!!! الی آخر!!!! اینجور موقع ها است که کاربر به یه دیباگر احتیاج داره!
                            هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

بله از نظر من بهترین پروگرامر AVR هستش. :wow:
                              من یروز یه برنامه (تقریبا 32 کیلوبایت ) رو برا مگا32 نوشتم اتمل استدیو رو واز کردم بعد زدم پروگرام کنه(در ضمن قبل از پروگرام کردن ، سرعت رو روی حداکثر گزاشتم) کمتر از 5 ثانیه پروگرام وverify شد!!! :wow:
                              با mkii 42 کیلو بایت رو پروگرام کردم کمتر از این زمان پروگرامش کرد
                              البته با مگا 128 درجه یک
                              20تومن آب خورد واسم

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                              قیمت 34 دلار این پروگرامر یا مثلا 45 دلار بیگل بن و .... برای تک فروش هست و جهت ترغیب مخاطب.
                              وقتی شما یک عدد خرید کنید بهتون میدن ولی وقتی 50 تا سفارش بدید وعده 6 ماه دیگه رو بهتون میدن ! خارج یک سیاست فروش هست به اسم اولیش ارزونه !!!
                              یعنی شمارو ترغیب میکنه که یکدونه رو بخرید تا با اتمل آشنا بشید ولی اگر فروشنده هستید دیگه کارتون کاسبی هست و بهتون 70 دلار قیمت واقعیش رو میده.
                              برا همین هست که قیمتی که تو سایت های خود کمپانی مینویسند زیاد درست نیست.
                              نکته بعد قیمت 34 دلار برای ماهی 100 تا هست حدودا. مثلا کل دنیا به 100 نفر بابت تبلیغا ت و .... این دستگاه رو ارزونتر از مقدار واقعی میفروشه.

قیمت این دستگاه تو فروشگاه سایت ارزانتر از کل ایران هست. این مورد رو با یک سرچ ساده میتونید بدست بیارین
                              و اما در مورد سرعت پایین هاتل باید بگم درسته
                              سرعتش پایینه
                              اما نه به اون اندازه ای که شما فرمودید
                              هاتل از mkii الگو برداری شده و این کار رو به نحو احصنت انجام داده
                              قصد تبلیغ ندارم
                              اما سرعت در پدیت و پاسخ گویی بسیار خوبه سازنده اون در هر زمان فوق العادست
                              جالبه که اتمل استودیو 4 هاتل رو به عنوان mkii میشناسه
                              هاتل اتصال کوتاه رو میشناسه و یه امکان جالبی داره که در mkii وجود نداره و اونم اینه که بدون تغذیه میکرو رو پروگرام میکنه(منظور میکرو اس ام دی)
                              عمر بالای اون (بدون هیچ باگی) از نکات مثبت اونه
                              از دوستانم سابقه ی 5 سال استفاده از هاتل رو داره و تمامی بورد هاشو (شاید بالای 1000تا )با این پروگرامر راه اندازی میکنه
                              این مطلب بسیار جای بحث داره
                              و البته وقت گیر
                              یه کلام
                              اگه پول دارین mkii بخرید چون تمامی استاندارد های جهانی تاییدش میکنن
                              اگه بودجه محدوده هاتل بهترین گزینست ...شک نکنید..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rezash86
                                با mkii 42 کیلو بایت رو پروگرام کردم کمتر از این زمان پروگرامش کرد
                                البته با مگا 128 درجه یک
                                20تومن آب خورد واسم
                                ولی من میکروم اصل نبوده. :biggrin:
                                در ضمن verify هم کردی؟!؟!
                                هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X