ممنون دوست عزیز مشکل حل شد،با وجود دوستان با معرفتی مثل شما مشکلات زود حل میشه.
از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
شاد و موفق باشید
سلام
من میخوام السیدی کاراکتری رو به صورت 4 بیتی تو کدویژن راه اندازی کنم ولی تو پایه محدودیت دارم برای همین پایه rw رو مجبورم دائم زمین کنم از برنامه ای که توسط اقای رستمی قرار داده شده
جواب میده ولی دو تا مشکل داره مشکل اول اینه برنامه بگیر نگیر داره و دومی اینه که وقتی برق السیدی وصل میشه فقط یه بار میشه السیدی رو راه اندازی کرد و برای قرار دادن دیتای جدید روی السیدی باید حتما برقش قطع و وصل بشه برای مثال وقتی میکرو رو با یه دیتا مثل "a" روی السیدی پر میشه این دتا نمایش داده میشه و وقتی دیتا تو برنامه عوض میشه و میکرو رو دوباره پر میکنم تا برق مدار یک بار قطع و وصل نشه دیتای روی السیدی رفرش نمیشه
این پست مال حدود یک سال پیش امیدوارم دوستان بتونن راهنماییم کنن
چه دعایی کنمت بهترازاین ،که کنار پسر فاطمه هنگام اذان ، سحر جمعه ای پشت دیوار بقیع قامتت قد بکشد در دو رکعت به نمازی که نثار حرم و گنبد برپا شده ی حضرت زهرا بکنی ... انشاالله
فقط یه نکته اینکه ، فیوزبیتای فرکانس آی سی با فرکانسی که توی برنامه ست شده یکی باشه ( تا تاخیرها درست محاسبه بشن )
یه تاخیر ۲ ثانیه به اول برنامه اضافه کردم.
اگه بازم درست جواب نداد ، ماکروی LCD_DELAY که الان روی 1ms هست رو زیادتر کنید.
یه زره هم برنامه رو ادیت کردم خوش نویستر بشه.
با سلام و تشکر از اطلاعاتتون
منم با LCD یه سری مشکلاتی دارم که متاسفانه هر جا هم که دنبال جواب میگردم این بچه های AVR و Bascom پر کردن با سوالهای خودشون!!!
من دارم با C کار میکنم با یه LCD 16*1
Instruction set HD44780 رو دارم تو اون نوشته برا Function set ، DB7…DB0
0 0 1 DL N F * *
که با اینکار SET interface data length(DL), number of display line (N) and character font(F)
ولی وقتی میام و میدم 0x30 یعنی یک سطر ال سی دی کار نمیکنه یعنی 8 کاراکتر اول رو کامل سیاه نشون میده ولی وقتی میدم 0x38 درست کار میکنه . چرا؟؟؟
سوال دوم : وقتی میام یه جا یه داده 16 کاراکتری بنویسم درست کار نمیکنه یعنی فقط 8 کاراکتر اولشو نشون میده ولی وقتی جاهای مختلف برنامه داده مینویسم پشت سر هم تا آخر مینویسه ، البته من ال سی دی رو روی پورتی که خودم تعریف کردم با 74374 , 74244 های مختلف گذاشتم ، یکی بهم گفت باید یه مقاومت pull up 100k هم روی پورت بذارم ، به نظرتون میتونه مشکل از این باشه؟
سوال سوم :قسمت gotoxy برنامم :
void
lcd_gotoxy(unsigned char x,unsigned char y)
{
unsigned char address;
address=y;
RS_PIN=0; //LCD_RS_0;
lcd_write(address);
RS_PIN=1; //LCD_RS_1;
}
میگم gotoxy(1,3) ولی نمیره میاره اول سطر ؟؟؟؟
سوال چهارم : بخوام کاراکتر جدید مثلا کاراکتر فارسی تعریف کنم چی کار باید بکنم؟؟
با تشکر
اتصال السیدی کارکتری به صورت چهار پورت بهترین روش است(هم از نظر پورت و هم از نظر سیمکشی)
دیجیتال یا برنامه نویسی از صفر شروع میشود.
کتاب خونه مربوط به السیدی را هم باید تعریف کنی!
lcd_gotoxy(0,0)
را باید بنویسی. منظور از صفر اولی سطر اول اس
و...
موفق باشی!
دیدگاه