اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چرا باید پایه های آزاد LCD کاراکتری رو با یه مقاومت به زمین وصل کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چرا باید پایه های آزاد LCD کاراکتری رو با یه مقاومت به زمین وصل کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نوشته اصلی توسط اقای دکتر
    سلام
    پایه های D0تاD3 باید PULL DOWN بشند یا نه .؟ بالاخره چی شد ؟
    نتیجه بحث : :mrgreen:

تو محیط های معمولی، مقاومت لازم نیست

تو محیط های پر نویز ، مقاومت لازمه

ok?
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اگه دوس دارید سریع به جواب برسید :
    1) قبل از پرسیدن سوال، بسرچید.
    2) سوالاتون رو با جزئیات کامل مطرح کنید.

دیدگاه

پاسخ : چرا باید پایه های آزاد LCD کاراکتری رو با یه مقاومت به زمین وصل کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام به همه
      مدتی نبودم
      نیازی نیست که pulldown یا pullup باشن.
      وضعیت d0 تا d3 برای lcd در حالت 4 بیتی مهم نیستن و lcd این پایه هارو نمیخونه.

ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
      شهید دکتر مصطفی چمران
      اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
      ; C is not for children

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی رهی
        سلام به همه
        مدتی نبودم
        نیازی نیست که pulldown یا pullup باشن.
        وضعیت d0 تا d3 برای lcd در حالت 4 بیتی مهم نیستن و lcd این پایه هارو نمیخونه.
        سلام ممنونم

بحث خواندن پایه های lcd نیست .درسته که در مد 4 بیتی lcd پایه d0 تا d3 رو نمیخونه ولی این پایه ها چون معلق هست امکان نویز گرفتنشون هست

شما در میکرو کاری به پایه ریست ندارید و اصلا نیازی تدارید که بخاید میکرو رو رسیت بدید ولی چرا پول اپش می کنید . یا چرا با اینکه از adc میکرو استفاده نمیکنید بهش فیلتر مییدید یا PULL UP OR PULDOWN میکنید ؟بحث نویزی هست که امکان داره روی پایه ها بیافته
        یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

مردونه یکی بیاد تو محیط معمولی و پر نویز >>lcd رو بدون مقاومت و با مقاومت ببنده و نتیجه رو اعلام کنه ....
          اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اگه دوس دارید سریع به جواب برسید :
          1) قبل از پرسیدن سوال، بسرچید.
          2) سوالاتون رو با جزئیات کامل مطرح کنید.

دیدگاه

سلام
            ممنون از اقای نوربخش . در صورت امکان چند خط به زبان بسکام بنویسید تا بهتر متوجه بشیم ممنون از شما

دیدگاه

این نفر قبلی چی میگه ؟ :mrgreen:
              ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
              شهید دکتر مصطفی چمران
              اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
              ; C is not for children

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehrzad119
                سلام
                ممنون از اقای نوربخش . در صورت امکان چند خط به زبان بسکام بنویسید تا بهتر متوجه بشیم ممنون از شما
                سلام اقای نوربخش اصلا با بسکام کار نمیکند
                یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اقای دکتر
                  سلام
                  پایه های D0تاD3 باید PULL DOWN بشند یا نه .؟ بالاخره چی شد ؟

با سلام
                  پایه های بیکار حتما حتما pull down بشند .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X