اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با میکرو های smd

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با میکرو های smd

سلام دوستان :bye

من دو تا برد رو مونتاژ کردم یکیش atmega8 داره یکی دیگه 2560 .
    mega8 پروگرام میشه ولی کار نمیکنه ؟

2560 هم که خطای
    flash erasure failure at address :0x1C رو میده (ادرس خطا هر دفعه یک عدد رو نشون میده ) و پروگرام نمیشه (پروگرامر میشناستش)

لطفا اگه میشه زودتر راهنماییم کنید ؟
    که با این درد اگر دربند درمانند درمانند
    فامیل دور : اشاره داره به درهایی که واقعا در نیستن ، مثل نقاشی در روی دیوار. یعنی این دردها مارو شبیه اون درها میکنه .

پاسخ : مشکل با میکرو های smd

نوشته اصلی توسط mehrdadttt

2560 هم که خطای
    flash erasure failure at address :0x1C رو میده (ادرس خطا هر دفعه یک عدد رو نشون میده ) و پروگرام نمیشه (پروگرامر میشناستش)

پروگرمرت چی هست ؟ ازش مطمئن هستی؟

دیدگاه

stk 200+/300
      آخرین باری که باهاش dip رو پروگرام مکردم قشنگ کار میکرد .
      با خو کدویژن هم پروگرام کردم .
      ولی نمی دونم چرا داره حالم رو میگره :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
      فامیل دور : اشاره داره به درهایی که واقعا در نیستن ، مثل نقاشی در روی دیوار. یعنی این دردها مارو شبیه اون درها میکنه .

دیدگاه

2560 هم که خطای

سلام
        دقیقا مثل مشکلاتی که من هم برخوردم ...
        این لینک رو نگاه کن
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=55963.msg619899#msg619899
        4تا میکروی AT90USB1287-AU رو که پارسال تهیه کرده بودم ابتدا یکی از میکرو ها رو روی یک برد آزمایشی گذاشتم و جواب هم گرفتم و خیالم راحت بود که کار میده ...
        تا اینکه گذشت و بقیه مدار هم طراحی شد و نوبت به برد اصلی رسید
        همون آی سی که قبلا ازش جواب گرفته بودم رو با بلوور با دمای 480 درجه برداشتم (البته بدون روغن فلاکس (بی تجربه بودم)) و روی برد اصلی گذاشتم و دیدم که با اختلالاتی روبرو شدم ... مثلا موقعی که با پورت F کار میکردم میکرو هنگ میکرد ولی USB همچنان کار میکرد ... و مجبور شدم میکرو عوض کنم ...
        دومی که با هویه لحیمش کردم همه چیز هم خوب و عالی ولی دیدم که پورت سریالش کار نمیکنه و USBش هم خرابه و ناقص کار میکنه
        سومی هم که اصلا USBش کار نمیکرد و ...
        خلاصه اینکه پروگرامر هر سه میکرو را میشناخت ولی موقعی که پروگرام میکردم هم سالم پروگرام میشد یا بعضی از موقع ها هم ناقص ...
        یه میکرو دیگه رفتم خریدم و با دسمال خیس گذاشتم روی میکرو و اون رو با هویه بلوور که میشه دما رو روی 350 درجه تنظیم کردم و لحیم کردم و مدار کار کرد ...
        اگر دیدید که میکروی شما خیلی حساس هست باید با آن باملایمت رفتار کنید چون عواقب بدی همچون 3 الی 6 هفته سرکار بودن رو به دنبال خواهد داشت !!! :angry: :angry: :angry:
        میکرویی داشتم که با فندک اون رو از روی بورد برداشتم و دوباره چسبوندم و کار میکرد و میکرویی هم مثل بالا داشتم که با حرارت خیلی کم خیلی راحت میسوخت ...
        اون آی سی که با این مشکلات روبرو شدم پشتش نوشته شده بود PHILIPINES (داخل یکی از دایره های تو رفته زیر آی سی)
        [b]چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کنیم؟
        معرفی نرم افزارEasy 7segment (برای راه اندازی آسانتر 7segment )
        معرفی نرم افزار Codewizard PWM
        با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

توی مونتاژ خیلی دقت کردم اول سطح مس رو قلع ریختم و با بعد از قسمت خطوط قلع هارو سریع با هویه به سمت پایه میفرستادم و تمام این مدت انگشتمم روی 2560 فقط گرم میشد و روی 8 یکم داغیش اذیت داشت .
          2560 TAIWAN و مگا 8 KOREA

فکر نکم خرابشون کرده باشم .

این ارور (flash erasure failure at address :0x1C)برای چی نمایش داده میشه ؟(و هر دفعه تغییر در آدرس داره پس میشه نتیجه گرفت که میکرو سالمه ؟؟؟؟؟)

توی مگا 8 هم وقتی که پروگرام تموم میشه به یکی از خروجی هاش یک led وصله که بعد از اتمام پروگرام که توی برنامه گفتم مثلا برای همیشه روشن باشه در کسری از ثانیه روشن و دوباره خاموش میشه ولی اگه همون پایه خاموش در نظر گرفته شود اون روشن شدن لحظه ای رو هم نداره اما بعد از قطع و وصل مجدد تغذیه (به پروگرامر وصل نباشه) اصلا روشن شدن توی لحظه ای از ثانیه در کار نیست .
          و توی PCB تمام(با فیلتر) AVCC , VCC , AREF به 5 وصلن و تمام GRND ها هم به هم وروی تمام پایه ها ولتاژ خاژن 104 دارن .

الان مشکل چیه (طول کابل stk هم 1.7 متر هست)

دیدگاه

توی مونتاژ خیلی دقت کردم اول سطح مس رو قلع ریختم و با بعد از قسمت خطوط قلع هارو سریع با هویه به سمت پایه میفرستادم و تمام این مدت انگشتمم روی 2560 فقط گرم میشد و روی 8 یکم داغیش اذیت داشت .
            2560 TAIWAN و مگا 8 KOREA

فکر نکم خرابشون کرده باشم .

این ارور (flash erasure failure at address :0x1C)برای چی نمایش داده میشه ؟(و هر دفعه تغییر در آدرس داره پس میشه نتیجه گرفت که میکرو سالمه ؟؟؟؟؟)

توی مگا 8 هم وقتی که پروگرام تموم میشه به یکی از خروجی هاش یک led وصله که بعد از اتمام پروگرام که توی برنامه گفتم مثلا برای همیشه روشن باشه در کسری از ثانیه روشن و دوباره خاموش میشه ولی اگه همون پایه خاموش در نظر گرفته شود اون روشن شدن لحظه ای رو هم نداره اما بعد از قطع و وصل مجدد تغذیه (به پروگرامر وصل نباشه) اصلا روشن شدن توی لحظه ای از ثانیه در کار نیست .
            و توی PCB تمام(با فیلتر) AVCC , VCC , AREF به 5 وصلن و تمام GRND ها هم به هم وروی تمام پایه ها ولتاژ خاژن 104 دارن .

الان مشکل چیه (طول کابل stk هم 1.7 متر هست)
            کابلتون رو کوتاه کنید در حد نیم متر کمتر و سرعت پروگرام کردنتون رو خیلی کم کنید ... در حد فرکانس یک مگا ...
            ولی در اولین قدم کابلتون رو کوتاه کنید ... این از همه مهمتر هست ... فرکانسش هم زیاد باشه خیلی مهم نیست ...
            موفق باشید
            با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

کابلم کوتاه کردم (20 سانت) بازم نشد همون ارور قبل .

ولی الان با ورژن 2.05.0 زدم دیگه ارور اول رو نداد (flash erasure failure at address :0x1C) oo:

حالا باز این ارور رو میده :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

FLASH contents mismatch at adress: 0x9 رو میده که بعد از زدن دکمه continue شمارش زیاد میشه .

الان پروگرامر با این ورژن 2.05 میکرو رو erase میکنه و روی eeprom مینویسه فقط روی فلش نمیونیسه (تا به 100 برسه نزدیک به 300 تا error میده ) oo:
              اطلاعات نوشته شده روی فلش هست و ایپرم هم میخونه .

جداً چرا ایجوره ؟ oo:

دیدگاه

کابلم کوتاه کردم (20 سانت) بازم نشد همون ارور قبل .

ولی الان با ورژن 2.05.0 زدم دیگه ارور اول رو نداد (flash erasure failure at address :0x1C) oo:

حالا باز این ارور رو میده :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

FLASH contents mismatch at adress: 0x9 رو میده که بعد از زدن دکمه continue شمارش زیاد میشه .

الان پروگرامر با این ورژن 2.05 میکرو رو erase میکنه و روی eeprom مینویسه فقط روی فلش نمیونیسه (تا به 100 برسه نزدیک به 300 تا error میده ) oo:
                اطلاعات رو از روی فلش و ایپرم هم میخونه

جداً چرا ایجوره ؟ oo:
                با سلام !
                من همین چند روز پیش این دوتا ارور شما رو با کدویژن گرفتم - مشکل شو فهمیدم ولی میکرو مگا 16 ام دیگه درست نشد - تو پروگرامر stk300 ای که درست کرده بودم 18 تا 25
                پایه های LPT رو بهم وصل کرده بودم اما زمین نکرده بودم بعد که درستش کردم میکروهام پروگرم میشد ولی دو تا از مگا 16 هامو خراب کرد
                Put the fun back into computing. Use Linux

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Reza Kh
                  با سلام !
                  من همین چند روز پیش این دوتا ارور شما رو با کدویژن گرفتم - مشکل شو فهمیدم ولی میکرو مگا 16 ام دیگه درست نشد - تو پروگرامر stk300 ای که درست کرده بودم 18 تا 25
                  پایه های LPT رو بهم وصل کرده بودم اما زمین نکرده بودم بعد که درستش کردم میکروهام پروگرم میشد ولی دو تا از مگا 16 هامو خراب کرد
                  به زمین وصل هستن .

این ارور منظورش چیه ؟

توی کد ویژن چه طوری سرعت پروگرام رو بیارم پایین ؟

دیدگاه

به زمین وصل هستن .

این ارور منظورش چیه ؟

توی کد ویژن چه طوری سرعت پروگرام رو بیارم پایین ؟
                    flash erasure failure at address
                    میگه که:
                    پاک کردن حافظه فلش توی آدرس فلان با شکست روبرو شد!!

فرکانس میکرو رو بیاری پایین فرکانس پروگرام کردنش کمتر میشه
                    با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

پس درسته دیگه ! من پروگرمر رو روی bread board درست کردم اینقدر رو طول کابل حساس بودم که کلا 4 سانت سیمکشی کردم به زور به پورت LPT میرسید !!!
                      برای من این خطا رو زمانی داد که حافظه فلش رو کامل پروگرم کرده بود ولی وقتی میخاست verify کنه محتویاتی که ریخته بود با اون اصلی های فایل تطابق نداشت !
                      بعدشم که دیدم همش همین خطا رو میده تمام گزینه های منو Program رو جدا امتحان کردم که فقط پروگرم کردن فیوز بیتاش کار میکرد بعد فیوزبیتهاشو دستکاری کردم دیگه
                      میکرو بعدش شناسایی نشد !!!
                      سرعت پروگرام کردن رو فک نکنم بشه اینطوری تغییر داد یه پروگرامر USB تو فروشگاه بود تو توضیحاتش نوشته بود برای دفعه اول جامپر LS یا LowSpeed رو بزارید تا با سرعت پایین
                      کار کنه به نظرم یه مدار یا یک بخش برنامه نویسی تو میکرویی که تو این پروگرمر هست بکار رفته که سرعتشو کم میکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سامان اسدی
                        میگه که:

البته اینطوری میشه ! ولی با کدویژن اطلاعی ندارم !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سامان اسدی
                          میگه که:

منظورم این ارور بود

بازم آخر پروگرام مشکل دار فیوز بیت ها رو که نگاه میکنم میبنم که فیوز بیت هار روی همون حالت اول خودشه و اصلا تغییر نکرده (8MHZ) .

الان فهمیدم که برای پایین اومدن فرکانس باید از قسمت انتخاب پروگرامر مقدار delay multiplier رو افزایش داد .

دیدگاه

اون خطا همون عدم تطابق با فایل اصلی رو میگه !
                            من delay multiplier رو تغییر ندادم همون 1 بود ! مشکل حل شد یا نه ؟

دیدگاه

دوست عزیز اگه از سالم بودن پروگرمر اطمینان دارید، احتمال این هست که پورت lpt آسیب دیده باشه، چون این پورت هیچ محافظی نداره و با کوچکترین غفلت آسیب میبینه.
                              اگه ممکنه با یک پروگرمر usb آی سی رو پروگرم کنید.
                              انسانها 10 دسته اند: دسته ای که باینری میدانند و دسته ای که باینری نمیدانند!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X