اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با میکرو های smd

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل با میکرو های smd

سلام
    من با پروگرم هاتل و کمپایلر bascom به این مشکل خوردم
    رفتم تو بسکام اول برنامه یک 8 یا 7 اینتر زدم اوکی شد
    شما هم که مشکلی نداری همچین کاری بکن (سنگ مف گنجیش مف)

من فکر میکنم بخاطر کرک بودن کمپایلر ها ست

موفق باشید
    آنان که خاک را به نـــــظر کیمیا کنند
    آیا بود که گوشه چشمی به ما کنند

دیدگاه

سرعت رو کم کردم قشنگ پروگرام شد ( erase و ... )ولی نزدیک 25 دقیقه طول کشید .
      فقط حیف که خالی پروگرامش کردم .

ولی الان که خواستم دوباره پروگرامش کنم این ارور رو داد

نمیدونم دخلش اومد یا نه (فقط روی کریستال خارجی گذاشته بودم نمیدونم کریستال مشگل داره یا ... باید باهش یکم سر و کله بزنم ببینم چش شده )

پروگرامر سالمه الان مگا 8 رو پروگرام کردم پروگرام شد ولی کار نکرد .

الان به نظر شما همون برنامه خالی دخلشو آورد ؟(جوابش نیه ولی بازم پرسیدم)
      که با این درد اگر دربند درمانند درمانند
      فامیل دور : اشاره داره به درهایی که واقعا در نیستن ، مثل نقاشی در روی دیوار. یعنی این دردها مارو شبیه اون درها میکنه .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehrdadttt

نمیدونم دخلش اومد یا نه (فقط روی کریستال خارجی گذاشته بودم نمیدونم کریستال مشگل داره یا ... باید باهش یکم سر و کله بزنم ببینم چش شده )

بنده خدا نه دیگه اینقدر کم
        نمیخواد اینقدر حساس باشید ...
        منظورم این بود که در حد یک مگا کار کنید ...

نوشته اصلی توسط Reza Kh
        پس درسته دیگه ! من پروگرمر رو روی bread board درست کردم اینقدر رو طول کابل حساس بودم که کلا 4 سانت سیمکشی کردم به زور به پورت LPT میرسید !!!
        برای من این خطا رو زمانی داد که حافظه فلش رو کامل پروگرم کرده بود ولی وقتی میخاست verify کنه محتویاتی که ریخته بود با اون اصلی های فایل تطابق نداشت !
        بعدشم که دیدم همش همین خطا رو میده تمام گزینه های منو Program رو جدا امتحان کردم که فقط پروگرم کردن فیوز بیتاش کار میکرد بعد فیوزبیتهاشو دستکاری کردم دیگه
        میکرو بعدش شناسایی نشد !!!
        سرعت پروگرام کردن رو فک نکنم بشه اینطوری تغییر داد یه پروگرامر USB تو فروشگاه بود تو توضیحاتش نوشته بود برای دفعه اول جامپر LS یا LowSpeed رو بزارید تا با سرعت پایین
        کار کنه به نظرم یه مدار یا یک بخش برنامه نویسی تو میکرویی که تو این پروگرمر هست بکار رفته که سرعتشو کم میکنه
        وای خدای من ... کی به شما گفته اینقدر کوتاه باشه ؟؟؟
        من یادم میاد که اون اوایل که با پروگرامر STK200/300 کار میکردم طول سیمم حدود 120 سانتیمتر بود البته اون موقع ها فقط با مگا 8 و 16 کار میکردم و با فرکانس 1مگا و اواخراش هم با 8 مگا هم کار میکردم مشکلی نداشتم ...

موفق باشید
        ======================== اضاف شده
        راستی
        بافر 74HC244 را روی پروگرامر گذاشتید ؟؟
        خیلی مهمه هااااا
        واسه تغذیه هم میتونه باشه ...
        تغذیه هم باید کاملا فیلتر شده باشه ...
        [b]چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کنیم؟
        معرفی نرم افزارEasy 7segment (برای راه اندازی آسانتر 7segment )
        معرفی نرم افزار Codewizard PWM
        با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

اون فقط نمیتونه شناساییش کنه ! فیوز بیت هاش رو هم تغییر دادین ؟ من چند تا میکرو دارم همین خطا رو میدن باید فیوز بیت هاشو برگردونم هنوز مدار پروگرامر ولتاژ بالا رو نبستم
          نترس طوریشون نمیشه !!!

سلام آقا سامان ! من فقط میخاستم دیگه مشکل طول سیم نداشته باشه !!! یه سوالی من هر بار که با کابل فلت کانکتور LPT رو به برد پروگرامر وصل میکنم جواب نمیده ؟! شما سیم رشته ای استفاده کردین یا فلت ؟ (عجب سوالی میپرسم ! ) ولی من با کابل فلت تا به حال جواب نگرفتم !
          Put the fun back into computing. Use Linux

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Reza Kh
            من فقط میخاستم دیگه مشکل طول سیم نداشته باشه !!! یه سوالی من هر بار که با کابل فلت کانکتور LPT رو به برد پروگرامر وصل میکنم جواب نمیده ؟! شما سیم رشته ای استفاده کردین یا فلت ؟ (عجب سوالی میپرسم ! ) ولی من با کابل فلت تا به حال جواب نگرفتم !
            طول اولیه پروگرامم 1.7 متر بود (رشته ای) قشنگ کار می کرد (فقط گاهی وقتا وسط پروگرام گیر میداد(1~5 بار اونم گاهی وقتا ) ) الانم که 20 سانت فلت هست داره کار میکنه .
            فامیل دور : اشاره داره به درهایی که واقعا در نیستن ، مثل نقاشی در روی دیوار. یعنی این دردها مارو شبیه اون درها میکنه .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Reza Kh
              سلام آقا سامان ! من فقط میخاستم دیگه مشکل طول سیم نداشته باشه !!! یه سوالی من هر بار که با کابل فلت کانکتور LPT رو به برد پروگرامر وصل میکنم جواب نمیده ؟! شما سیم رشته ای استفاده کردین یا فلت ؟ (عجب سوالی میپرسم ! ) ولی من با کابل فلت تا به حال جواب نگرفتم !
              سلام
              من اون مداری که توی کتاب علی کاهه بود رو بستم و جواب گرفتم ...
              اتفاقا من با کابل فلت کار کردم و طول سیم هم زیاد بود( 1.5 متر ...)
              ولی یادمه که آی سی رو توی خود کاور LPT جا دادم و کابل رو به خود آی سی لحیم کردم ...
              و خیلی عالی هم کار میکرد ... و مشکلی هم نداشت ...
              این هم عکسش
              http://s5.picofile.com/file/8134518084/STK200_300.jpg
              از زمانی که لپ تاپ خریدم دیگه نتونستم با این پروگرامر کار کنم ...
              رفتم یه پروگرامر هاتل خریدم
              و الان حدود 4.5 سال هست که دارم باهاش کار میکنم و خیلی هم راضی هستم ...
              با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

یک سوال کوچیک درباره فیوز بیت 2560 داشتم میخوام کریستال 16M بزارم این تنظیم فیوز بیت ها درسته ؟
                SKCEL
                0 1
                1 1
                2 1
                3 0

SUT
                0 ----> 0
                1 ----> 1

ckdiv8
                0

و فیوز بیت های SKOUT , CKDIV8 چیکار میکنن ؟

توی پروتیوس گیر میده .

دیدگاه

یک سوال کوچیک درباره فیوز بیت 2560 داشتم میخوام کریستال 16M بزارم این تنظیم فیوز بیت ها درسته ؟
                  SKCEL
                  0 1
                  1 1
                  2 1
                  3 0

SUT
                  0 ----> 0
                  1 ----> 1

ckdiv8
                  0

و فیوز بیت های SKOUT , CKDIV8 چیکار میکنن ؟

توی پروتیوس گیر میده .

این کارها رو انجام بدهید ... ولی خیلی دقت کنید که کریستال حتما بهش متصل باشه ... و گرنه میکروی شما توی حالت کما میره !!!

و برای پروتئوس هم این کارها رو بکنید

البته این برای میکروی مگا 16 است و دقیقا همین کارها رو برای میکروی مگا 2560 انجام دهید

این هم یک لینک خیلی خوب برای کسایی که میخوان فیوزبیتها رو خوب یاد بگیرند ...
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=95281.0

موفق باشید
                  با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

ولی من هم همین طور که شما نویشتین CKSEL هارو 1111 دادم و دفعه بعد دیگه نرم افزار میکرو رو نشناخت . اومدم با یک میکروی دیگه فرکانس یک مگ بهش دادم پروگرام کرد .

فیوز بیت های 2560 حالت های زیادی داره که حتی بعضیاشون با SUT انتخاب میشن .

میشه شما هم یک بار دیتاشیت رو یک نگاه بندازین و بگین کدوم حالتش بهتره . ممنون

دیدگاه

ولی من هم همین طور که شما نویشتین CKSEL هارو 1111 دادم و دفعه بعد دیگه نرم افزار میکرو رو نشناخت . اومدم با یک میکروی دیگه فرکانس یک مگ بهش دادم پروگرام کرد .

فیوز بیت های 2560 حالت های زیادی داره که حتی بعضیاشون با SUT انتخاب میشن .

میشه شما هم یک بار دیتاشیت رو یک نگاه بندازین و بگین کدوم حالتش بهتره . ممنون
                      پروگرامر STK200/300 همینه دیگه ... با این جور مشکلات هم مواجه هستید ...
                      شاید به خاطر این بوده که اون تنظیمات بود که تغییر دادید ... اون رو به حالت اولش برگردونید ...

ببین برای کریستال گذاشتن سه تا تنظیم برای SUT داره
                      اول اینکه ببینید موقع روشن شدن چه قدر میخواهید تاخیر داشته باشید تا میکرو شروع به کار بکنه ...
                      اولین حالت که SUT1-0=01 است بدون تاخیر و
                      دومین حالت که SUT1-0=10 است با تاخیر 4.1 میلی ثانیه و
                      سومین حالت که SUT1-0=11 است با تاخیر 65 میلی ثانیه است

اون فایل PDF که آقای عباس صرامی زحمت کشیدند رو مطالعه کنید خیلی خوب توضیح دادند ...

موفق باشید
                      با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X