اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در نویز روی سون سگمنت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل در نویز روی سون سگمنت

نوشته اصلی توسط Rezash86
    با توجه به کاتد مشترک بودن یا آند مشترک بودن ،برای تغیر عدد در برنامه بسکام خود ابتدا تمامی پایه های مشترک را در حالت غیر فعال برده و سپس موارد مورد نظر را فعال کنید
    نکته:چرا در ابتدای برنامه از دستورات زیر استفاده نکرده اید؟
    کد:
    $hwstack
    $swstack
    $framsize
    راستی داداش اینارو لازمه قرار بدم؟به همین صورت یا قبلش config میخواد؟واسه ذخیره سازی اطلاعات هست؟
    در روزگاری که لبخند ادم ها بخاطر شکست توست برخیز تا بگیرند.........

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کوروش22
      این کدها چی هستن؟الان برنامه رو بالا گذاشتم یه نگاه بندازید منظورتون رو متوجه نشدم که گفتید : ابتدا تمامی پایه های مشترک را در حالت غیر فعال برده و سپس موارد مورد نظر را فعال کنید

مگر این کارو نکردم؟
      دوست عزیز چون در برنامه gosub استفاده کردی حتما مقدار حافظه پشته که توسط دستورات گفته شده تنظیم میشه رو استفاده کن
      اگر نه برنامه درست کار نمیکنه
      اینکه این دستورات دقیقا چی هستن رو باید تو help بسکام مطالعه کنی
      در همین حد بگم که
      hwstack.......حافظه مربوط به gosub ها..
      فورمول: تعدا گوساب *2+40
      swstack.....مربوط به انتقال از حافظه ای به حافظه دیگر و همچنین پرش به برچسب های پورت سریال
      $framesize مربوط به تعداد استفاده از پورت یوزارت
      فورمول: تعداد یوزارت *2+32
      اگر مقادیر را بیشتر تنظیم کنید اتفاقی نمی افتد ..اما مراقب باشید که حافظه سخت افزاری stack میکرو را پر نکنید..مخصوصا در مورد hwstack
      در مجموع این گوشه ای توضیحات این دستوره..منم حرفه ای نیستم که بخوام کامل توضیح بدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rezash86
        دوست عزیز چون در برنامه gosub استفاده کردی حتما مقدار حافظه پشته که توسط دستورات گفته شده تنظیم میشه رو استفاده کن
        اگر نه برنامه درست کار نمیکنه
        اینکه این دستورات دقیقا چی هستن رو باید تو help بسکام مطالعه کنی
        در همین حد بگم که
        hwstack.......حافظه مربوط به gosub ها..
        فورمول: تعدا گوساب *2+40
        swstack.....مربوط به انتقال از حافظه ای به حافظه دیگر و همچنین پرش به برچسب های پورت سریال
        $framesize مربوط به تعداد استفاده از پورت یوزارت
        فورمول: تعداد یوزارت *2+32
        اگر مقادیر را بیشتر تنظیم کنید اتفاقی نمی افتد ..اما مراقب باشید که حافظه سخت افزاری stack میکرو را پر نکنید..مخصوصا در مورد hwstack
        در مجموع این گوشه ای توضیحات این دستوره..منم حرفه ای نیستم که بخوام کامل توضیح بدم
        من همین برنامه رو به روش دیگه که گفتم (7447)ساختم مشکلی براش پیش نیومد
        اگه پیش فرضشون رو قرار بدم مشکلی پیش نمیاد؟از کجا میتونم آموزشش رو پیدا کنم؟

دیدگاه

این دستورات الان که تغییری تو برنامه نداده اگه نذارم چه مشکلی پیش میاد؟هنگ میکنه میکرو؟
          نمیدونم دقیق چی بذارم
          راستی برنامه هایی که من دیدم داخل نت هم هست انواع پروژه های ساعت اما از این دستورات استفاده نکردند oo:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کوروش22
            این دستورات الان که تغییری تو برنامه نداده اگه نذارم چه مشکلی پیش میاد؟هنگ میکنه میکرو؟
            نمیدونم دقیق چی بذارم
            راستی برنامه هایی که من دیدم داخل نت هم هست انواع پروژه های ساعت اما از این دستورات استفاده نکردند oo:
            ببین دوست من استفاده نکردن از این دستور اونجایی خودشو نشون میده که حجم برنامه بالا بره و یا از کتابخونه های سنگینی مثل ال سی دی گرافیکی استفاده کرده باشی
            مشکل به صورت ریست شدن میکرو و ..... خودشو نشون میده
            بزار
            هیچ مشکلی پیش نمیاد
            مقدارشم رو بر اساس فورمول که گفتم حساب کن
            f1 رو در محیط بسکام بزن و عبارت رو جستجو کن..پیداش میکنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rezash86
              ببین دوست من استفاده نکردن از این دستور اونجایی خودشو نشون میده که حجم برنامه بالا بره و یا از کتابخونه های سنگینی مثل ال سی دی گرافیکی استفاده کرده باشی
              مشکل به صورت ریست شدن میکرو و ..... خودشو نشون میده
              بزار
              هیچ مشکلی پیش نمیاد
              مقدارشم رو بر اساس فورمول که گفتم حساب کن
              f1 رو در محیط بسکام بزن و عبارت رو جستجو کن..پیداش میکنی
              الان این حجم از برنامه تقریبا ثابت هست فقط میخوام ساعت و تاریخ روهم اضافه کنم به قسمت رفرش که میکرو بعد از هربار پرچم میره اونجا، که مث ثانیه و دقیقه مشکلی نداره حلش میکنم

یه پروژه دیدم طرف مقدار هر 3 رو 128 گذاشته منم همین قد بذارم مشکلی نیست؟زیاد بذاری تغییری تو برنامه ایجاد میکنه یا حتما باید دقیق طبق فرمول باشه؟

الان 4تا gosub برای حلقه loop هست 4تا هم برای کلیدهام که احتمالا کلیدها 6تا بشه اگه برنامه رو تغییر ندم پس 8 یا 10 تا gosub میشه، ضربدر 2 میشه 16 یا 20 که به اضافه 40 میشه 56 یا 60

این واسه یکیشون بود
              اون یکی که گفتید یوزارت اون رو چیکارکنم؟

راستی نمیدونم از اتصالاته بردبرد هست یا نه موقع تنظیم کلید یا یکم جابجایی همون حالت ریست پیش میاد یکی از سگمنت ها روشن میمونه بعد دوباره زمان برمیگرده و کارمیکنه البته احتمال قوی بخاطر اتصالاته اما چون این دستورات رو گفتید به شک افتادم :question:

دیدگاه

دوستان حالا که تعداد سون سگمنت هارو به 12تا افزایش دادم یکم لرزش نور پیدا کرده وقتی ساعت و دقیقه و ثانیه رو فقط نمایش میدادم لرزش نداشت اما الان یه ذره می لرزه ایراد از تایمر و زمان رفرشه یا فرکانسشه؟ :angry: الان فرکانس رو 1مگا هرتز و Prescale = 8 وقتی 6ت سگمنت بود جواب میداد الان باید تغییرش بدم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کوروش22
                  دوستان حالا که تعداد سون سگمنت هارو به 12تا افزایش دادم یکم لرزش نور پیدا کرده وقتی ساعت و دقیقه و ثانیه رو فقط نمایش میدادم لرزش نداشت اما الان یه ذره می لرزه ایراد از تایمر و زمان رفرشه یا فرکانسشه؟ :angry: الان فرکانس رو 1مگا هرتز و Prescale = 8 وقتی 6ت سگمنت بود جواب میداد الان باید تغییرش بدم؟
                  ببرش بالا
                  12 مگا هرتزش کن تا اصلا رفرشت دیده نشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rezash86
                    ببرش بالا
                    12 مگا هرتزش کن تا اصلا رفرشت دیده نشه
                    12 هم بردم نشد مشکل تنظیم کلید پیدا میکنه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X