اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ترفندهای lcd گرافیکی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ترفندهای lcd گرافیکی

نوشته اصلی توسط microtecknic
    به نام خدا سلام آقا میلاد من رو که شناختی هم آموزشکده ایتم می خواستم جواب سوالت رو بگم اون بر نامه ای که شما گذاشتی خوبه ولی اون یک زیر بر نامه است شما عکس و نوشته را با فرمانهایی که می نویسم می تونی invert کنی مثل Showpic 0 , 0 , Bank , 1 و برای نوشته هم Lcdat 7 , 10 , "AUTOMATIC DOOR" , 1
    شک نکن من این فرمانها را با ks108 تست کردم و کاملا جواب گرفتم در پایان می خواهم به تو دوست عزیزم این نکته رو یا آوری کنم که help نرم افزار bascom خیلی ناقصه
    خداحاففظ پسر گل :job:
    نشناختم؟؟؟ شما؟؟
    ببینید این دستوری که شما گفتید فقط invert میکنه.... rotate هم میکنه؟؟؟؟ تو این مقاله هم آموزشش رو دادم http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=16965.0
    ولی اون عکسی که شما بالا میبینید چرخش کاراکتر هاش مهمه. :agree: :agree:
    www.icesi.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط میلاد موسوی
      سلام.
      واقعا دستتون درد نکنه..
      والا من با ks کار کردم اونم بایتی بود زیاد ور نرفتم... بایتی به صورت عمودی....
      شما گفتید به صورت افقی یا من اشتباه میکنم یا شما...
      سلام....خواهش میکنم........ks به صورت بایتی عمودی....sed به صورت بایتی افقی......

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن قاسم پور

سلام....خواهش میکنم........ks به صورت بایتی عمودی....sed به صورت بایتی افقی......
        سلام مهندس..
        ks با sed چه فرقی با هم میکنند.؟؟؟
        www.icesi.ir

دیدگاه

سلام میلاد جان.....مهندس گفتنت یه جوری بود.......
          فکر کنم یه جورایی فرقش رو بالا گفتم......تا اونجایی که من کار کردم(که گفتم خیلی کم بود) عمده فرقش تو چیزی بود که عرض کردم....lcd گرافیکی با کنترلر ks0108 تا یه سایزی رو بیشتر ساپورت نمیکنه و همونجوری که میدونی صفحه به دو قسمت تقسیم میشه که هر صفحه به طور مستقل میتونه آدرس بگیره...ولی تو مدل sed (اونی که من کار کردم sed1330) مثل t6963 کل صفحه در اختیار شماست....فقط با این فرق که مثلا 0xff رو بصورت افقی رو lcd نشون میده......البته اون lcd اصلا قابل مقایسه با این lcd ها (ks108وt6963و....)نیست.....به یه سری قابلیت هاش رو میگم خودت قضاوت کن.....این lcd دارای 4 صفحه مجزاست که رویه هم قرار گرفتن و هر کدومشون میتونه به تویه mode گرافیک یا text یه هردو قرار بگیره..یعنی شما میتونی به طور مستقل رویه 4 تا لایه هر کار دلت خواست انجام بدی.....بعدش شما میتونی این لایه ها رو رویه هم بندازی و یه تصویر تلفیقی فوق العاده ازش بگیره...یه کن توضیحش سخته ولی lcd جالبیه.....تازه قسمت نشد که از کل قابلیت هاش استفاده کنم..... ...

دیدگاه

سلام...
            آقا ما تاحالا چیزی رو به مصغره به شما نگفتیم... مهندس هم که گفتیم ، خوب مهندسی دیگه چی بگم؟ بگم دکتر؟؟؟

متاسفانه من با اون lcd که گفتی من کار نکردم... خیلی مشتاق شدم کار کنم به نظر چیزه جالبی میاد ... خوراکه انیمیشنه...
            قیمتش چنده؟؟؟
            من یه جایی خونده بودم که به lcd ks108 هم lcd سد sed میگن.. کلا به lcd های که صفحه به دو قسمت تقسیم میشه sed میگن...
            www.icesi.ir

دیدگاه

همونطوری که گفتم تویه lcd که من باهاش کار کردم کل صفحه بصورت یکپارچه در اختیار شما قرار میگیره....کنترلرش هم sed1335 یا Sed1330 بود....... من حدودا 1 سال پیش 150000 هزار تومن خریدم...الن باید حول و حوش 130 یا 140 باشه.......موفق باشی....

دیدگاه

سلام مهندس...
                آقا من با چند مدل toshiba چیپ t6963 کار کردم اونا هم کل صفحه به صورت یک پارچه بود//// یعنی به اینا هم sed میگن؟؟؟؟ :eek:
                یعنی این lcd که کنترلش sed1330 بود یک پایه ce داشت؟؟
                www.icesi.ir

دیدگاه

تمام نمونه های LCD به چیپ کنترلی SED

http://www.pacificdisplay.com/gdm/
                  هرکه خود را یک بار با اشکهایش شستشو دهد تا زنده است پاک و مقدس میماند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط میلاد موسوی
                    سلام مهندس...
                    آقا من با چند مدل toshiba چیپ t6963 کار کردم اونا هم کل صفحه به صورت یک پارچه بود//// یعنی به اینا هم sed میگن؟؟؟؟ :eek:
                    یعنی این lcd که کنترلش sed1330 بود یک پایه ce داشت؟؟
                    سلام میلاد جان
                    عجب گیری دادی به کلمه sed......! این sed یه کنترلر مثل t6963 با قابلیت های خواص خودش...دیتا شیتش رو پیدا میکنم و برات میفرستم

دیدگاه

دوستان چطوری میشه سایز حروف رو توی LCD تغییر داد.
                      میشه حروف فارسی یا انگلیسی رو با سایزهای بزرگتر یا bold نوشت؟ :question:
                      البته با bascom
                      Be sure your sin will find you out

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن قاسم پور
                        سلام میلاد جان
                        عجب گیری دادی به کلمه sed......! این sed یه کنترلر مثل t6963 با قابلیت های خواص خودش...دیتا شیتش رو پیدا میکنم و برات میفرستم
                        سلام مهندس خوبی؟؟
                        ما داشتیم زندگیمونو میکردیم شما اومدی افکار مارو بهم زدی کلمه sed رو انداختی تو کلمون.

نوشته اصلی توسط مصطفی قلبی
                        دوستان چطوری میشه سایز حروف رو توی LCD تغییر داد.
                        میشه حروف فارسی یا انگلیسی رو با سایزهای بزرگتر یا bold نوشت؟ :question:
                        البته با bascom
                        مصطفی جان از فونت های دیگه استفاده کن...
                        تو پیج قبل من یه نمونه گذاشتم با 4 نوع فونت کار شده...

روش کار کن ... اگه نتونستی جواب بگیری بگو...(که میگیری خودت استاد مایی)
                        www.icesi.ir

دیدگاه

سلام میلاد جان...آقا این هم دیتا شیتش...یه نگاهی بهش بندازی بد نیست......

فایل های پیوست شده

دیدگاه

میلاد جان،توی صفحه قبل رجوع داده بودی به مطلبی که واسه دانلود گذاشتی.
                            من متوجه نمیشم میگی با فونتهای دیگه!
                            ببین فرمت دستور من اینطوریه : Locate 1 , 1
                            Lcd "......."
                            حالا یک فونت دیگر یعنی چی؟
                            اگه منظورت سایز فونته ،ما فقط سایز 8*8 و 16*16 رو برای lcd های نوع sed داریم.
                            این فونتهای 5*5 که نوشتی رو باید از کجا اورد؟چون توی پوشه sampleها که وجود نداره!
                            Be sure your sin will find you out

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مصطفی قلبی
                              میلاد جان،توی صفحه قبل رجوع داده بودی به مطلبی که واسه دانلود گذاشتی.
                              من متوجه نمیشم میگی با فونتهای دیگه!
                              ببین فرمت دستور من اینطوریه : Locate 1 , 1
                              Lcd "......."
                              حالا یک فونت دیگر یعنی چی؟
                              اگه منظورت سایز فونته ،ما فقط سایز 8*8 و 16*16 رو برای lcd های نوع sed داریم.
                              این فونتهای 5*5 که نوشتی رو باید از کجا اورد؟چون توی پوشه sampleها که وجود نداره!
                              شما میخوای بزرگتر بنویسی همون 16*16 خوبه...
                              www.icesi.ir

دیدگاه

هر نوع فونتی رو خودت می تونی طراحی کنی. فقط کافیه به اون فایل font8x8.font یه نگاهی بندازی. بعد می مونه طراحی شکل فونت و بدست اوردن کدها

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X