اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با فیوزبیت مگا128

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل با فیوزبیت مگا128

نوشته اصلی توسط Rezash86
    مهندس جان شوک گرمایی نبوده
    اصلا چنین چیزی مطقی نیست
    همون اتصالات شبهه ناکه که گفتم
    به طور معمول من بعد از نصب میکرو اس ام دی با هیتر گرمایی به اون میدم و فورا اون رو با مسواک هارد شستشو میدم
    البته نه گرمایی که شما دادی یک گرما در حد مذاب شدن لحیم ها و اونم به پایه های میکرو
    این عمل به نوعی یک عمل غیر حرفه ای به حساب میاد اما بنده تا الان مشکلی در تبعات اون ندیدم
    مخصوصا که میگی میکروت گرونه و .........
    پست قبلیم رو با دقت بخون
    نوشتم دوبار عمل لحیم کاری رو تکرار کردم ، یعنی دو بار میکرو رو از برد کندم و دوباره لحیم کردم
    پس شکی توی لحیم کاری نیست

از همه مهم تر موقعی هیتر روش گرفتم که هنوز داخل برد لحیمش نکرده بودم

دیدگاه

منم بطور 99% شک دارم که حرارت دادن مشکل رو حل کرده باشه. اصلا منطقی نیست. می دونم چی میگین ولی نمی تونم باور کنم که با دما درست شده باشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rohalamin
        [color=brownندادمنم بطور 99% شک دارم که حرارت دادن مشکل رو حل کرده باشه. اصلا منطقی نیست. می دونم چی میگین ولی نمی تونم باور کنم که با دما درست شده باشه.[/b][/color]
        منم توی همین مشکل دارم
        توی اتصالات شکی نیست،تاحتی من یه بار مستقیم سیم هارو به پایه میکرور لحیم کردم که اونم جواب نداد

میگم شاید اتصال چیپ به پایه ها از داخل اشکال داشته که با حرارت دادن ،چیپ به پایه ها متصل شده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده.
          میگم شاید اتصال چیپ به پایه ها از داخل اشکال داشته که با حرارت دادن ،چیپ به پایه ها متصل شده
          نه، حتی این هم بعید به نظر میرسه. چون فرایند تولید یه میکروکنترلر خیلی تمیزتر و دقیق تر از این حرفاست که بخواییم همچین حدثی بزنیم. شاید روغن لحیمی یا چیزی باعث ایجاد اتصال بین پایه ها شده بوده؟ ممکنه همچین چیزی باشه؟ منظورم اینه که قبل از لحیم کاری دوم که بخواد میکرو درست بشه آیا تمییز کاری هم انجام دادی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rohalamin
            نه، حتی این هم بعید به نظر میرسه. چون فرایند تولید یه میکروکنترلر خیلی تمیزتر و دقیق تر از این حرفاست که بخواییم همچین حدثی بزنیم. شاید روغن لحیمی یا چیزی باعث ایجاد اتصال بین پایه ها شده بوده؟ ممکنه همچین چیزی باشه؟ منظورم اینه که قبل از لحیم کاری دوم که بخواد میکرو درست بشه آیا تمییز کاری هم انجام دادی؟
            من عادت دارم بعد از هر لحیم کاری هر بردی اونو ببرم "حموم تینر فوری " :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده.
              من عادت دارم بعد از هر لحیم کاری هر بردی اونو ببرم "حموم تینر فوری " :mrgreen:
              خب پس می تونه وجود اتصال ناخواسته باعث بوجود اومدن این موضوع شده باشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X