سلام دوستان من تازه با codvision دارم راه میفتم.برای تست یه کلمه رو روی پورت آ نوشتم.نمایشش داد ولی برای پورت سی هر کاری کردم نشد لطفا راهنماییم کنید. :smile:
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
اشکال در نمایش دادن حروف روی lcd در پورت سی
Collapse
X
-
پاسخ : اشکال در نمایش دادن حروف روی lcd در پورت سی
من هیچ احساسی نسبت به codevision ندارم.bascom>>codvision :agree: :job: :applause:
من که با پورت سی کار کردم به هیچ چیزی دست نزدم. ولی وقتی جناب قاسم پور میگن ربط داره حتما داره دیگه.
ولی نظر ناقص من میگه مدار و برنامه رو یه بار دیگه چک کن.
به جای اینکه یه اقیانوس کم عمق باشی, یه چاه ژرف باش.
دیدگاه
-
فکر میکنم فرمایش جناب قاسم پور کاملا صحیح هست چون پورت C در حالت پیش فرض کاملا به صورت I/O قابل استفاده نیست باید برای اینکه از هر 8 پایه این پورت بتونیم به صورت I/O استفاده کنیم فیوز بیتهای مربوطه رو برنامه ریزی کنیم. اگر اشتباه نکنم JTAGEN و OCDEN مربوط میشن به JTAG که باید برنامه ریزی بشند.نوشته اصلی توسط محسن(م.ع)من هیچ احساسی نسبت به codevision ندارم.bascom>>codvision :agree: :job: :applause:
من که با پورت سی کار کردم به هیچ چیزی دست نزدم. ولی وقتی جناب قاسم پور میگن ربط داره حتما داره دیگه.
ولی نظر ناقص من میگه مدار و برنامه رو یه بار دیگه چک کن.
شاید هم فقط لازم باشه JTAGEN رودستکاری کنیم، دقیق توی ذهنم نیست ولی دلیلش به احتمال 90 درصد همین فیوز بیتها هستند چون زمانی که شما پورت C رو به LCD وصل کردین خوب اگر همه پایه ها کار نکنند معلوم هست که LCD هم جواب نمیده.
از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
شاد و موفق باشید
دیدگاه
-
جناب study من هم به این قضیه اشاره کردمنوشته اصلی توسط Studyفکر میکنم فرمایش جناب قاسم پور کاملا صحیح هست
.ممنون :agree:نوشته اصلی توسط محسن(م.ع)ولی وقتی جناب قاسم پور میگن ربط داره حتما داره دیگه. :wiبه جای اینکه یه اقیانوس کم عمق باشی, یه چاه ژرف باش.
دیدگاه
-
با سلامنوشته اصلی توسط hosein.jafariمن توی پروتئوس این کارو کردم منظور ازغیر فعال یعنی باید تیک داشته باشه.
در codevision فیوزهای تیک خورده یعنی پروگرم شده (صفر شده، فعال شده)، یعنی شما باید تیک آن را بردارید. فقط دقت کنید که بقیه فیوزآها رو هم درست ست کنید. اگر فیوزها رو درست ست نکنید ممکن است چیپ شما از کار بیفتد و نتوانید آن را دوباره پروگرم کنید. برای اینکه درست فیوزآها رو ست کنید (و بقیه فیوزها رو عوض نکنید)، ابتدا فیوزها رو بخوانید (از منوی read قسمت fuse-bit ) سپس فیوزآها رو به همان شکل در پنجره اصلی ست کنید و سپس فیوزها را write کنید (program fuse-bits). به همین سادگی! البته برنامه codevision در مجموع برنامه به درد نخوری است. استفاده از winavr شاید سخت به نظر برسد ولی به هر حال خیلی بهتر است....
من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآافزارآ و سختآافزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآافزار، سختآافزار و محتوای آزاد درست کنم!
دیدگاه
-
دوست عزیز؛
یه راه ساده برای اینکه فیوز بیت مربوط به JTAG رو بدون نگرانی تغییر بدی اینه که برای تغییر فیوزبیتها از نرم افزار Bascom استفاده کنی.
شما حتی اگر بخواهی CodeVision کار بشی اشکالی نداره اگر تغییرات فیوزبیت رو در Bascom انجام بدی چون محیط Bascom برای اینکار روشن تره و جلوی بعضی از بی دقتی ها رو می گیره!
دیدگاه
-
دوست عزیز من امشب حتما یه جواب به شما میدم ولی تا اطلاع ثانوی شما رو همون فیوز بیتا کار کن البته به احتمال زیاد هم مشکل همونا باشن. در بسکام بعد از رفتن در در محیط پروگرام در قسمت فیوز بیتها یه گزینه مربوط به jtag هست که با زدن فلش کناری ان میتونی ان را disable کنی.ولی من حتما یه مدار میبندم که با هر هشت بیت پورت c انجام بشه.بعد جواب رو بهت میدم.
دیدگاه
-
اقا من اون مداری که گفتم رو بستم .من اشتباه فکر میکردم :redface:.کاملا مشکل از فیوز بیت بود که پس از disable کردن ان رفع شد :smile:.میدونی من رفتم در codevision بخش فیوز بیتها رو دیدم که نفهمیدم کدوم یکی مال jtag است
.میدونی pc.5 و pc.2 در حالت عادی مال jtag هستند و غیر قابل استفاده
.اگه خواستی و میتونستی با بسکام کار کنی بگو توضیح تغییر فیوز بیتها رو برات بزارم.
دیدگاه

دیدگاه