اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در مورد تاکومتر با avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک در مورد تاکومتر با avr

moha3
    دور در دقیقه اما باید مثلا هر 500میلی ثانیه یا کمتر نمونه برداری کنه چون سرعت تغییر میکنه { همزمان با تغییر سرعت سریعا عدد نمایش داده شده روی ال سی دی هم تغییر کنه}

با کپچر حروف الکی روی ال سی دی میومد {شما هم با بسکام کار نکردی که برات برنامه رو بزارم ببینی درسته یانه...} حالا باید با تایمر تست کنم ببینم چی میشه
    bacheLLL
    نه اصلا موتور نیست یه شفت هست که با سرعت متغییر میچرخه و نمیدونم ممکنه تا چند ار پی ام بالا بره {شایدم حتی به هزار نرسه شایدم تا حدود 10هزار بره} oo:
    {خودم با چشم حدث میزنم کمتر از 2 یا 3 هزار باشه اما معلوم نیست}
    ولی موتور هایی هستن مثل براشلس که راحت تا بالاتر از 10 هزار ار پی ام میرن.... یا موتور دی سی های معمولی هم سرعت بالایی دارن :nice:

و اگر من بخوام مثلا هر یک ثانیه یا 2ثانیه اندازه بگیرم مثلا وقتی موتور سریع تغییر سرعت داد بعد از 2ثانیه سرعت جدید نمایش داده میشه که اصلا خوب نیست برای این پروژه :cry:

تا الان که منو یاری رساندید بسیار ممنون خیلی چیزا تا الان یاد گرفتم :bye

دیدگاه

الان با تایمر 1 و فرکانس 16مگا هرتز و پریسکال 256 تونستم زمانی تغریبا برابر یک ثانیه رو اندازه بگیرم...

حالا مثلا تو هر ثانیه تعداد پالس هارا اندازه میگریم {اما مثلا یک بار 60 پالس میشماره یک بار90پالس} به نظر شما مشکل از کجاست؟؟ :evil:{تازه این موتور سرعتش پایینه اون اصلیه که دیگه اصلا هچی... :angry:

ممکنه مکانیکی باشه؟؟؟نرم افزاری یا سخت افزاری؟؟؟

دیدگاه

سلام
        کد زیر رو تست کن ببین چی میشه....
        در ضمن فرکانش هم روی 8 مگ داخلی تنظیم کن
        [code=qbasic]dim i as long
        dim s as single
        config portc.5=input
        config timer1=timer,prescale=1024
        st:
        do
        timer1=0
        bitwait pinc.5,set
        start timer1
        bitwait pinc.5,reset
        do
        if pinc.5=1 then
        stop timer1
        i= timer1
        s=0.000128*i
        s=s*60
        i=s
        locate 1,1
        "lcd"rpm
        locate 2,8
        lcd i
        wait 1
        goto st
        end if
        loop
        loop
        end
        [/code]

دیدگاه

اصلا جواب نداد :angry:
          با این برنامه اعداد الکی پایین صفحه میومد فقط{البته مثلا اون ورودی رو تغییر دادم و پورت بی گذاشتم و یه سری کار روش انجام دادم که با مدارم کار کنه اما نکرد!!!!

اینم برنامه من بببینید ایا میتونید مشکلش رو پیدا کنید :rolleyes:
          راستی ممنون از جوابتون

$regfile = "m32def.dat"
          $crystal = 16000000
          Config Lcd = 16 * 2
          Config Lcdpin = Pin , Db4 = Pind.4 , Db5 = Pind.3 , Db6 = Pind.1 , Db7 = Pind.2 , Rs = Pind.0 , E = Pind.5
          Cursor Off
          Cls
          Lcd "test"
          Wait 2
          Config Timer0 = Counter , Edge = Rising
          Config Timer1 = Timer , Prescale = 256
          Dim A As Word
          Dim B As Word
          Dim C As Word
          Enable Interrupts
          Enable Ovf0
          On Ovf0 P
          Start Timer1
          Enable Ovf1
          On Ovf1 Dd
          Do
          A = Counter0
          Locate 1 , 1
          Lcd "coun:" ; A ; " sarr:" ; B
          Locate 2 , 1
          Lcd "dor:" ; C ; "rpm"
          Loop
          P:
          Incr B
          Return
          Dd:
          Stop Timer0
          Timer0 = 0
          C = B * 256
          C = C + A
          C = C * 60
          C = C / 8
          Start Timer0
          Return

دیدگاه

مشکل پرشی داره اینه که وقتی دور زیاد میشه یکهو 10 تا الکی کانتر بیشتر میشماره حالا چرا خودمم نمیدوم!!!!!
            :cry2:
            به نظر شما چی کار کنم؟؟؟

دیدگاه

با سلام مجدد
              درمورد اون برنامه باید بگم که من خودم ازش جواب گرفتم.در ضمن باید اون پایه ورودی پول داون باشه و سیگنالی که به این پایه میرسه تو سطح منطقی قابل قبول باشه که اگر نیست باید با یه اپ امپ تقویتش کنی...

در ضمن این روشی که میای هر یه ثانیه تعداد پالسارو میخونی بعدش در 60 ضرب میکنی خطا داره به این علت که مثلا تعداد پالسهات در یه ثانیه 20 یا 21 باشه بعد از ضرب در 60 میشه 1200 یا 1260 oo:
              اما در روش که برات گفتم میاد از زمانی که یه پالس یک میشه تایمر روشن میشه ودوباره تازمانی که روشن میشه زمانشو انداره میگیره . که سرعت لحظه به لحظه رو نشون میده وخیلی دقتش هم بالاتره...

دیدگاه

اقا دمت گرم ممنون

مشکل من با نرمافزار شما ایجوری بود که سطحر بالا ار پی ام نوشته شده بود اما سطر پایین یا00نشون میداد یا یه عدد الکی {پول داون هم میکنم ایندفعه ببینم چی میشه...بعد از کجا بفهمم سیگنال قابل قبولی دارم یانه ؟؟ّیشتر توضیح میدید

{مشکل من در نرم افزار خودم اینه که هر دفعه که تایمر تایم میگیره کانتر مثلا یهو 20 تا الکی میشماره حالا تو سرعت های بالا شایدم بیشتر .اینو شما میدونید مشکل از چیه؟؟یا چجوری میتونم بفهمم مشکل از کجاست؟؟}

دیدگاه

عاقا کسی نمیدونه مشکل از چیه؟؟؟؟

راستی همین الان یه مشکل جدید پیدا کردم و اونم این بود که وقتی الان دقیقا همین مدار رو با یاتری 12 و رگلاتور 7805 بستم و به جای اینکه یکی یکی بشماره پالس هارو 100 تا 90تا یکهو پرش میکنه

و چون که این مدار باید حتما با باتری کار کنه اصلا خوب نیست...شاید اینم مربوط به مشکل قبلیم باشه

کسی هست تو انجمن که واقعا سر در بیاره اگر کمک کنه ممنون میشم ...{نزدیک امتحانات نوبت اوله و اگر بتونم بسازمش نمره خوبی از یکی از درسا میگیرم }{با معلمش شرط بندی کردیم :angry:

دیدگاه

مشکل از رگلاتور بود با منبع تغذیه هم تست کردم همین مشکلو داشت

الان به جایی رسیدم هر دفعه که نمونه برداری میکنه 5الی 10دور توی حدود120 ار پی ام پرش الکی داره {که اونو به صورت مکانیکی حل میکنم اگر نشد باز داستان دارم oo:

10 تا پرش یعنی 80 تا پالس اینطرف اونطرف میشماره :eek:

دیدگاه

انگار کسی زیاد وارد نبود :biggrin:
                      اما یسری دوستان خیلی کمک کردن ممنونم ازشون واقعا...

بهتره شده الان تا حدود 9 دور در ثانیه رو راحت دارم .بدونه پرش.مشکلش یه مقدار نرم افزاری یه مقدار مکانیکی بود{اما دور که زیاد میشه بیش از این حد سرعت شمارش بجا اینکه زیاد شه کم میشه !!!}

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X