اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در ساخت ساعت با ds1307

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک در ساخت ساعت با ds1307

نوشته اصلی توسط FarzadMGN
    سلام. دوستان من چنتا ساعت به روش های مختلف با این آی سی برای یه مغازه ساختم و میتونم به راحتی از این آی سی کار بکشم فقط اون مقاله ای که گذاشتمو بخونید! باطری بک پ رو هم میتونید نذارید اگه نیازی ندارید که هنگام برق رفتگی اطلاعاتو ذخیره کنه.
    جناب FarzadMGN
    شما کاملا اشتباه می کنید اگر باطری بک اپ رو نذارید اعداد نامفهوم و 166 و... رو پس از مدتی نشون می ده
    پیروزی یعنی : توانایی رفتن از یک شکست ، به شکستی دیگر بدون از دست دادن اشتیاق . . .
    ------------------------------------------------------------ - - -
    صبرت که تمام شد نرو!
    "معرفت"
    تازه از آن لحظه آغاز می شود...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط elec200
      سلام دوست عزیز
      نه نمیشه من امتحان کردم اعداد 166 یا 266 همچین چیزایی رو نشون میده
      باز هم بگم هنگام کار کردن با DS دو تا مقاومت ها رو یادت نره
      کمک خواستی در خدمتم
      حالا اگه بخوام باتری بگیرم براش یه سوکت هم حتما داره. سوکتش چی هست ؟ رو برد میشه استفادش کرد ؟
      برای کریستالش امروز رفتم یه کریستال ساعت بگیرم عجله ای شد فرکانسه دقیقش یادم رفت به طرف گفتم کریستال ساعت می خوام طرف گفت چه شماره ای؟!! مگه چند نوع کریستال ساعت هست ؟؟ oo:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط navid.h
        حالا اگه بخوام باتری بگیرم براش یه سوکت هم حتما داره. سوکتش چی هست ؟ رو برد میشه استفادش کرد ؟
        برای کریستالش امروز رفتم یه کریستال ساعت بگیرم عجله ای شد فرکانسه دقیقش یادم رفت به طرف گفتم کریستال ساعت می خوام طرف گفت چه شماره ای؟!! مگه چند نوع کریستال ساعت هست ؟؟ oo:
        برای باطری بک اپ هم می تونین از دو تا باطری 1.5 ولت استفاده کنید هم از باطری های مخصوص ساعت سوکتش هم پیدا میشه هم بزرگش هم کوچیک .رو برد هم میشه استفاده کرد اصلا سوکت باطری بک اپ ساعت خودش دو تا پایه ی مخصوص برای لحیم کردنش به برد داره.
        کریستال ساعت هم 32768 است البته هرتز که مساوی 32.768 کیلو هرتز هست تا اونجایی هم که من کار کردم فقط یه نوعه دیگه مگه میشه اخه گفت یک ثانیه چند نوع داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        پیروزی یعنی : توانایی رفتن از یک شکست ، به شکستی دیگر بدون از دست دادن اشتیاق . . .
        صبرت که تمام شد نرو!
        "معرفت"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed_avr
          سلام
          من یه برنامه ساعت با دی اس1307 نوشتم
          البته نصف برنامش رو از یه جای دیگه برداشتم
          اونجا که
          _sec / 20
          _sec Mod 20
          Daghighe1 = _min / 20
          Daghighe2 = _min Mod 20

کارو انجام میده
          نمیفهمم برای چیه
          بدشم ثانیه رو خوب نشون نمیده یه دفعه از 9 میپره رویه 24
          اگه کمکم کنین ممنون میشم
          سلام . من با زبان c و نرم افزار codevision بارها از این آی سی جواب گرفتم . اگه با c آشنا هستید میتونم کامل و مرحله به مرحله کمکتون کنم :smile:
          چی کار کنیم دیگه ، بیسوادیم !

دیدگاه

آقا دستورای این آی سی چیه تو کد ویژن ؟

دیدگاه

یه سوال.
              آی سی ds1307 با mega32 بهتر کار میکنه یا mega8 ؟
              ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط navid.h
                یه سوال.
                آی سی ds1307 با mega32 بهتر کار میکنه یا mega8 ؟
                ممنون
                سلام
                شما اصلا نمی تونید با atmega8 ای سی ds1307 رو وصل کنید چون میکرو atmega8 پایه های SDA , SCL رو نداره و پشتیبانی نمی کنه
                صبرت که تمام شد نرو!
                "معرفت"

دیدگاه

دوستان با اتمگا 8 میتونید این کارو انجام بدید . به ترتیب پایه های 5و 6 ای سیds1307 رو به پایه های d7 و d6 وصل کنید. من همیشه بدون باتری بک پ این کارو انجام میدم کاملا درست نشون میده. مقاله ای که گذاشتمو بخونید لطفا!
                  http://projects.m32.ir/up/2012/03/RTC_DS1307.rar
                  حتما دانلود کنید.

دیدگاه

بلاخره میشه یا نمیشه؟ atmega 32 دارم . دیشب یه اشتباهی کردم پایه های vcc و gnd رو اشتباه وصل کردم :eek: آی سی یه کم گرم شد اما کار میکنه. می خوام ببینم به atmega 8 میشه ds1307 وصل کرد یا نه. اساتید پاسخ بدن ممنون

دیدگاه

من یه لینک گذاشتم برای دانلود اونو دانلود کنید اگه مشکلی براتون باقی موند بگید من رفعش میکنم. بله با اتمگا هشت میشه اینکارو کرد در اون مقاله ای که لینکشو گذاشتم با اتمگا هشت طراحی شده. برنامه هم نوشته شده! باطری بک پ هم نذارید مشکلی نداره. من با این آی سی حداقل 500 هزار تومن پول در آوردم . امیدوارم موفق باشید دوستان. هر کسی خواست پیام بزاره اول اون مقاله رو دانلود کنه بعد سوال بپرسه. همه جواباتون تو لینکی که گذاشتم هست!!!!

دیدگاه

من یه لینک گذاشتم برای دانلود اونو دانلود کنید اگه مشکلی براتون باقی موند بگید من رفعش میکنم. بله با اتمگا هشت میشه اینکارو کرد در اون مقاله ای که لینکشو گذاشتم با اتمگا هشت طراحی شده. برنامه هم نوشته شده! باطری بک پ هم نذارید مشکلی نداره. من با این آی سی حداقل 500 هزار تومن پول در آوردم . امیدوارم موفق باشید دوستان. هر کسی خواست پیام بزاره اول اون مقاله رو دانلود کنه بعد سوال بپرسه. همه جواباتون تو لینکی که گذاشتم هست!!!!
                        یه سوالی.
                        می خواستم ببینم اون مقاومتی که از سر پایه sda و scl رفته تو vcc تو نقشه پروتئوس 10k هست تو شماتیک 1k. اصلا کار این مقاومت چی هست؟ و اینکه 10k باشه یا 1k ؟

دیدگاه

این مقاومت پول په میتونه هر مقداری باشه ولی برای این که اتلاف انرژی بیخودی نداشته باشیم بهتره 10 کیلو یا 3.3 یا 1کیلو یا 4.7 استفاده بشه. شما 10 کیلو استفاده کنی بهتره. این مقاومت برای اینه که وقتی دیتا ارسال نمیشه پایه سر در گم نباشه و یک رو ارسال کنه.

دیدگاه

این مقاومت پول په میتونه هر مقداری باشه ولی برای این که اتلاف انرژی بیخودی نداشته باشیم بهتره 10 کیلو یا 3.3 یا 1کیلو یا 4.7 استفاده بشه. شما 10 کیلو استفاده کنی بهتره. این مقاومت برای اینه که وقتی دیتا ارسال نمیشه پایه سر در گم نباشه و یک رو ارسال کنه.
                            اقا این پول اپ پول دان رو تعریف کنی خیلی ممنون میشم
                            صبرت که تمام شد نرو!
                            "معرفت"

دیدگاه

اکثر آی سی ها در حالت عادی وقتی سیم به جایی وصل نیست صفر یا یک میفرسته پس پول اپ یا پول دون میکنیم

دیدگاه

دوستان مقامت پول پ برای ds1307 چقدر بهتره ؟؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X