عزیزم میدونم تو اینترنت کلی اطلاعات هست اما من میخوام بده رله کاری که میخوام بکنم رو انجام میده یه نه همین
آقا من میخوام برق اصلی خونه رو با یه رله قطه و وصل کنم( ممکنه این خونه مصرفش خیلی زیاد باشه ممکن هم هست مصرف خیلی کمی داشته باشند)
اللهم عجل لولیک الفرج
تعجیل در فرج آقا امام زمان(روحی و ارواح العالمین لتراب مقدم الفداه) صلوات
عزیزم میدونم تو اینترنت کلی اطلاعات هست اما من میخوام بده رله کاری که میخوام بکنم رو انجام میده یه نه همین
آقا من میخوام برق اصلی خونه رو با یه رله قطه و وصل کنم( ممکنه این خونه مصرفش خیلی زیاد باشه ممکن هم هست مصرف خیلی کمی داشته باشند)
من تاحالا از این رله ها استفاده نکردم(قیمتشون )
و فکر نکنم جوابگوی کار شما باشه :read:
شما چرا از کنتاکتور استفاده نمیکنی؟
ویرایش:
اونجور که فهمیدم شما نمیخواین از کنتاکتور استفاده کنین که من گذینه ای بهتر از کنتاکتور به زهنم نمیرسه :agree:
امیر جان از اول بحث تا اینجا بچه ها میگن از کنتاکتور استفاده کن ولی من نمیخوام زا کنتاکتور استفاده کنم چون ممکنه تو این دستگاهی که من میخوام بسازم 10 تا خونه برقشون بهش وصل بشه اگه بخواام از کنتاکتور استفاده کنم باید یه تابلو برق برای مدارم طراحی کنم اصلا نمیصرفه
خیلی جالبه کسی تا حالا رو چنین رله ای کار نکرده
اللهم عجل لولیک الفرج
امیر جان از اول بحث تا اینجا بچه ها میگن از کنتاکتور استفاده کن ولی من نمیخوام زا کنتاکتور استفاده کنم چون ممکنه تو این دستگاهی که من میخوام بسازم 10 تا خونه برقشون بهش وصل بشه اگه بخواام از کنتاکتور استفاده کنم باید یه تابلو برق برای مدارم طراحی کنم اصلا نمیصرفه
خیلی جالبه کسی تا حالا رو چنین رله ای کار نکرده
نه دوست من نکه هیچکس تاحالا از این رله ها استفاده نکرده باشه کاری که شما میخواین این رله ها جوابگو نیستن اگه بودن خب جلوتر از شما کسی نمیومد دیگه تو کارخونه تابلو برق با اون کنتاکتور های بزرگ درست کنه :agree:
چون جریان مصرفی خیلی زیاد هست مجبورید از کنتاکتور استفاده کنین
هیچ عقل سلیمی قبول نمیکنه که چیزی که اندازی یه قوطی کبریت هست بتونه جریانی در حد 10 امپر اونم در ولتاژ220 سویچ کنه
پس دانشمندان عالم باید رو این مسئله کار کنم و کنتاکتور ها رو به یه چیزی مثل رله تبدیل کنن تا کار ما راه بیفته پس فعلا بیخیالش میشیم تا این قطعه رو بسازن شاید هم ساخت این قطعه شامل 25 حرف باقیمانده علم باشه که انشاالله با ظهور آقا یاد میگیریم چطور از رله بجای کنتاکتور استفاده کنیم
دم همتون گرم
سلامتی خودتون صلوات
اللهم عجل لولیک الفرج
دیدگاه