اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

قطع و وصل برق اصلی منزل با میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : قطع و وصل برق اصلی منزل با میکرو

کسی اظلاعاتی در مورد رله های ssr نداره
    اللهم عجل لولیک الفرج
    تعجیل در فرج آقا امام زمان(روحی و ارواح العالمین لتراب مقدم الفداه) صلوات

دیدگاه

سلام دوستان کسی اطلاعاتی نداره
      اللهم عجل لولیک الفرج

دیدگاه

با سلام
        دوست من تو گوگل سرچ کنی کلی مطلب واست میاره
        مثلا

http://pishgamautomation.com/%D8%A7%D8%B5%D8%B5%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%AD%D8%A7%D 8%AA/%D8%B1%D9%84%D9%87-%D8%AD%D8%A7%D9%84%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%85%D8%AF-solid-state-relay-ssr/

دیدگاه

عزیزم میدونم تو اینترنت کلی اطلاعات هست اما من میخوام بده رله کاری که میخوام بکنم رو انجام میده یه نه همین
          آقا من میخوام برق اصلی خونه رو با یه رله قطه و وصل کنم( ممکنه این خونه مصرفش خیلی زیاد باشه ممکن هم هست مصرف خیلی کمی داشته باشند)
          اللهم عجل لولیک الفرج

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali-1992
            عزیزم میدونم تو اینترنت کلی اطلاعات هست اما من میخوام بده رله کاری که میخوام بکنم رو انجام میده یه نه همین
            آقا من میخوام برق اصلی خونه رو با یه رله قطه و وصل کنم( ممکنه این خونه مصرفش خیلی زیاد باشه ممکن هم هست مصرف خیلی کمی داشته باشند)
            من تاحالا از این رله ها استفاده نکردم(قیمتشون )
            و فکر نکنم جوابگوی کار شما باشه :read:
            شما چرا از کنتاکتور استفاده نمیکنی؟
            ویرایش:
            اونجور که فهمیدم شما نمیخواین از کنتاکتور استفاده کنین که من گذینه ای بهتر از کنتاکتور به زهنم نمیرسه :agree:

دیدگاه

امیر جان از اول بحث تا اینجا بچه ها میگن از کنتاکتور استفاده کن ولی من نمیخوام زا کنتاکتور استفاده کنم چون ممکنه تو این دستگاهی که من میخوام بسازم 10 تا خونه برقشون بهش وصل بشه اگه بخواام از کنتاکتور استفاده کنم باید یه تابلو برق برای مدارم طراحی کنم اصلا نمیصرفه
              خیلی جالبه کسی تا حالا رو چنین رله ای کار نکرده
              اللهم عجل لولیک الفرج

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali-1992
                امیر جان از اول بحث تا اینجا بچه ها میگن از کنتاکتور استفاده کن ولی من نمیخوام زا کنتاکتور استفاده کنم چون ممکنه تو این دستگاهی که من میخوام بسازم 10 تا خونه برقشون بهش وصل بشه اگه بخواام از کنتاکتور استفاده کنم باید یه تابلو برق برای مدارم طراحی کنم اصلا نمیصرفه
                خیلی جالبه کسی تا حالا رو چنین رله ای کار نکرده
                نه دوست من نکه هیچکس تاحالا از این رله ها استفاده نکرده باشه کاری که شما میخواین این رله ها جوابگو نیستن اگه بودن خب جلوتر از شما کسی نمیومد دیگه تو کارخونه تابلو برق با اون کنتاکتور های بزرگ درست کنه :agree:
                چون جریان مصرفی خیلی زیاد هست مجبورید از کنتاکتور استفاده کنین
                هیچ عقل سلیمی قبول نمیکنه که چیزی که اندازی یه قوطی کبریت هست بتونه جریانی در حد 10 امپر اونم در ولتاژ220 سویچ کنه

دیدگاه

پس دانشمندان عالم باید رو این مسئله کار کنم و کنتاکتور ها رو به یه چیزی مثل رله تبدیل کنن تا کار ما راه بیفته پس فعلا بیخیالش میشیم تا این قطعه رو بسازن شاید هم ساخت این قطعه شامل 25 حرف باقیمانده علم باشه که انشاالله با ظهور آقا یاد میگیریم چطور از رله بجای کنتاکتور استفاده کنیم
                  دم همتون گرم
                  سلامتی خودتون صلوات
                  اللهم عجل لولیک الفرج

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X