ورودی های lcd را لحیم کردم و البته این بار به جای دو باطری قلمی از 3 تا استفاده کردم و این بار مربع های سیاه را نشان داد ( با ولتاژ 3 ولت نشون نمیده)
مدار را سر هم کردم ولی مربع های سیاه در سطر اول نشون میده . اتصالات را نیز بررسی کردم و صحیح است . به نظرتون باید چه کار کنم ؟ ولتاژ های میکرو را نیز وصل کردم . پورت R/W السیدی را نیز به portb1 وصل کردم . مانند دستور زیر :
// RS - PORTB Bit 0
// RD - PORTB Bit 1
// EN - PORTB Bit 2
// D4 - PORTB Bit 4
// D5 - PORTB Bit 5
// D6 - PORTB Bit 6
// D7 - PORTB Bit 7
ورودی های lcd را لحیم کردم و البته این بار به جای دو باطری قلمی از 3 تا استفاده کردم و این بار مربع های سیاه را نشان داد ( با ولتاژ 3 ولت نشون نمیده)
مدار را سر هم کردم ولی مربع های سیاه در سطر اول نشون میده . اتصالات را نیز بررسی کردم و صحیح است . به نظرتون باید چه کار کنم ؟ ولتاژ های میکرو را نیز وصل کردم . پورت R/W السیدی را نیز به portb1 وصل کردم . مانند دستور زیر :
// RS - PORTB Bit 0
// RD - PORTB Bit 1
// EN - PORTB Bit 2
// D4 - PORTB Bit 4
// D5 - PORTB Bit 5
// D6 - PORTB Bit 6
// D7 - PORTB Bit 7
درود
پایه های 7 تا 10 رو باید زمین کنید
باید به پایه 3 پتانسیومتر وصل کنید ...
این کارها رو کردید؟
پایه های 7 تا 10 را زمین نکردم و الان انجام میدهعم و نتیجه را اعلام میکنم .
پایه 3 هم مستقیم به زمین دادم چون کنتراست قابل خواندن هست
راستی در متن برنامه از خروجی بودن پورت B چیزی نوشته نشده . ممکن هست اشکال از این باشه ؟
همچنین خط .equ__lcd_port نیست
پایه های 7 تا 10 را نیز زمین کردم ولی فرقی نکرد . تنها مربع های سطر اول روشن میشود
خیر نیازی نیست ...
اون برنامه ای که براتون گذاشتم فایل hex. را روی میکرو بریزید ...
دوباره دانلود کنید و فایل hex رو بریزید توی میکرو ...
من توی یک پروژه پایه 3 را مستقیم به زمین وصل کرده بودم ...
صفحه LCD کاملا روشن بود ... اصلا به این پایه دقت نکرده بودم و تا اینکه اون پایه رو به یه پتانسیومتر وصل کردم و تنظیمش کردم و راه افتاد ...
درود مجدد
فایل هگز که داده بودید را مجدد دانلود کردم و انتقال دادم ولی متاسفانه فرقی نکرد و به جواب نرسیدم .
اعصابم به شدت خرد شده ! لطفا یه راهنمایی بفرمایید و اینجانب را از این حالت خارج نمایید
چرا خورد ؟؟
تغذیه میکرو متصل شده ؟؟
این حالتی که میگید برای زمانی است که میکرو با LCD ارتباط برقرار نکرده ...
فرکانسش چقدره ؟؟
دست به فیوز بیت هم زدید ؟
نمیدونم مشکل از کجاش بود ولی احتمال میدم احیانا یکی از پین های lcd در لحیم کاری بهم وصل شده باشه
تنها مشکل حاضر این که بسیار کند هست ، برای شمردن یک ثاینه حدود 5 ثاینه زمان میرد . چطور میشه کلاک پالس اش را تنظیم کرد و باید روی چند بگذارم ؟
و یه سوال دیگه این که اگر بخوام یه آلارم در برنامه تعریف کنم متن برنامه پیچیده میشه ؟ چیزی شبیه به این که یه زمانی تنظیمش کنم و وقتی به اون زمان رسید یه بوقی بزنه یا نوشته ای روی ال سی دی دیگر نشون بده
نمیدونم مشکل از کجاش بود ولی احتمال میدم احیانا یکی از پین های lcd در لحیم کاری بهم وصل شده باشه
تنها مشکل حاضر این که بسیار کند هست ، برای شمردن یک ثاینه حدود 5 ثاینه زمان میرد . چطور میشه کلاک پالس اش را تنظیم کرد و باید روی چند بگذارم ؟
و یه سوال دیگه این که اگر بخوام یه آلارم در برنامه تعریف کنم متن برنامه پیچیده میشه ؟ چیزی شبیه به این که یه زمانی تنظیمش کنم و وقتی به اون زمان رسید یه بوقی بزنه یا نوشته ای روی ال سی دی دیگر نشون بده
با این برنامه که دقیق نمیشه ...
یه کریستال ساعت باید تهیه کنید و از اون کمک بگیرید ... با این روش میشه به یک ثانیه دقیق دست پیدا کرد ...
دست به فیوزبیت CKSEL دست نزدی ؟
نمیخوام دقیق باشه ولی خب یه طوری باشه که نزدیک به یک ثانیه باشه . به کریستال خارجی دسترسی ندارم ، نمیشه با خوده تایمر میکرو نیزدیک به یک ثانیه پالس ایجاد کرد ؟
الان که پیش فرض خوده نرم افزار پروگرامر را که نگاه میکنم clsel0 برابر 1 و سایر cksel ها 0 است و خودم هم چیزی را تغییر ندادم . باید چه کنم؟
نمیخوام دقیق باشه ولی خب یه طوری باشه که نزدیک به یک ثانیه باشه . به کریستال خارجی دسترسی ندارم ، نمیشه با خوده تایمر میکرو نیزدیک به یک ثانیه پالس ایجاد کرد ؟
الان که پیش فرض خوده نرم افزار پروگرامر را که نگاه میکنم clsel0 برابر 1 و سایر cksel ها 0 است و خودم هم چیزی را تغییر ندادم . باید چه کنم؟
دیدگاه