پاسخ : ارسال اطلاعات 2 سنسور فتوسل و مانیتورینگ روی کامپیوتر
یه چند تا سوال
اطلاعات هر فتوسل 8بیته؟
بعد تو نرم افزار کامپیوتر فرقی نداره چطور دریافت بشه مثلا هر دو پشت هم و بینشون ویرگول یا هر کدام تو یه خط؟
بعداینکه از وقفه دریافت استفاده میکنی یا نه?
کرشمه ای کن و بازار ساحری بشکن @-}--@-}--@-}--به غمزه رونق و ناموس سامری بشکن
یاصاحب الزمان(عج)
moha3 ممنون!2تا سوال داشتم واسه ارسال اطلاعات 2 سنسور به صورت همزمان به کامپیوتر باید نوع داده انها را به رشته تبدیل کنم و یه سوال دیگه واسه اینکه این اطلاعات هر 1 ثانیه ارسال بشه اخر ان delay بزارم!
نوشته اصلی توسط hossein1867
moha3 ممنون!2تا سوال داشتم واسه ارسال اطلاعات 2 سنسور به صورت همزمان به کامپیوتر باید نوع داده انها را به رشته تبدیل کنم و یه سوال دیگه واسه اینکه این اطلاعات هر 1 ثانیه ارسال بشه اخر ان delay بزارم!
تابعی که استفاده شد تابع سنگینی هست و خودش تبدیل به رشته میکنه و اون ویرگول بین دو تا یو هم بین دو عدد ظاهر میشه خاستی میتونی برش داری یه چیز دیگه بذاری
من ابتکارا اخر حلقه داده هارو صفر کردم یعنی شما یک بار که اینتر زدی داده به شرط اینکه متغیر ها حاوی مقدار باشن فقط یکبار ارسال میشه و برای ارسال بعدی اینتر دوباره باید زده شه و همچنین متغیرها مقدار جدید گرفته باشن
که البته میتونی اصلاح کنی.
یاصاحب الزمان(عج)
خب تا الان واقعا ممنون ولی دو تا سوال دیگه تابع read_adc وارد نشده و دوم اینکه اگر بخوایم فقط با یکبار زدن enter داده های دو سنسور هر 1 ثانیه فرستاده بشن چکار باید کرد؟
نوشته اصلی توسط hossein1867
خب تا الان واقعا ممنون ولی دو تا سوال دیگه تابع read_adc وارد نشده و دوم اینکه اگر بخوایم فقط با یکبار زدن enter داده های دو سنسور هر 1 ثانیه فرستاده بشن چکار باید کرد؟
اون دستور ها که متغیرهات رو مساوی صفر میکنه بردار و یه تا خیر هر جا که خاستی تو حلقه بذار در ضمن متغیرهای فوتوسل رو از نوعunsignedتعریف کن
و اینکه دیگه ای دی سی قرارنبود...
یاصاحب الزمان(عج)
دیدگاه