اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به روز کردن اطلاعات AVR با USB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به روز کردن اطلاعات AVR با USB

نوشته اصلی توسط SAJAD-G
    اگه به جز بوت لودر دنبال راه دیگه ای بری الکی خودتو در گیر کردی!
    بوت لودر رو دقیقا برا همین هدف تعبیه کردن: پروگرم کردن میکرو با استفاده از هر نوع پروتکلی که میکرو توانایی پیاده سازیشو داره!
    سلام.
    خوب دوست عزیز پس شما پیشنهاد میکنی برای برنامه دادن به میکرو از راه دور چه کاریو انجام بدم؟ من پیش میکرویی که میخوام برنامه ریزیش کنم یه سیم900 و یه چندتا میکروی دیگه دارم. راهی هست که بشه باهاش یه میکروی دیگه از طریق سیم900 برنامه رو دانلود کنه و رو میکروی اصلی نصب کنه؟
    مرسی از راهنماییتون
    تشکر نکن، صلوات بفرست:

[img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]

دیدگاه

همینو میگه دیگه

دیدگاه

شما اگه یکم در مورد بوت لودر تحقیق کنید به این نتیجه میرسید که با خود همون میکروی اصلی که به sim900 وصله میشه خود میکروی اصلی رو پروگرم کرد! و نیاز به هیچ میکروی اضافی نداشته باشید!
        ;()((void (*)(void))0x0000))

دیدگاه

سلام
          دوستان من دیشب کلی تلاش مذبوحانه :biggrin: کردم تا یه بوت لودر نصب کنم رو مگا8، اما هرچی تلاش کردم نشد. :angry: :angry: :angry: :cry2: آخرین نسخه chip45 رو هم به همراه فایل های هگز گرفتم اما موفق نشدم. مشکلم اینبود که وقتی میکرو رو با فایل هگز chip45 پروگرام میکردم و روشنش میکردم و RX-TXش رو میزدم به رابط USB-TTL (با چیپ PL2303 فروشگاه) بعد از کلی تلاش الکی تو نرم افزار آخرسر Timeout میداد و وصل نمیشد. با تمام باودریت هایی که وجود داشت هم چک کردم، اما بازم جواب نگرفتم. البته اینم بگم که چون هیچکجا ننوشته که چطور باید فیوز بیت ها رو برای اینکار تنظیم کنی! تمام حالات فیوز بیت ها رو که بلد بودم تست کردم اما بازم جواب نگرفتم! :angry: :sad:
          کسی میتونه راهنماییم کنه؟
          مرسی
          تشکر نکن، صلوات بفرست:

[img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد نعمت الهیان
            سلام
            دوستان من دیشب کلی تلاش مذبوحانه :biggrin: کردم تا یه بوت لودر نصب کنم رو مگا8، اما هرچی تلاش کردم نشد. :angry: :angry: :angry: :cry2: آخرین نسخه chip45 رو هم به همراه فایل های هگز گرفتم اما موفق نشدم. مشکلم اینبود که وقتی میکرو رو با فایل هگز chip45 پروگرام میکردم و روشنش میکردم و RX-TXش رو میزدم به رابط USB-TTL (با چیپ PL2303 فروشگاه) بعد از کلی تلاش الکی تو نرم افزار آخرسر Timeout میداد و وصل نمیشد. با تمام باودریت هایی که وجود داشت هم چک کردم، اما بازم جواب نگرفتم. البته اینم بگم که چون هیچکجا ننوشته که چطور باید فیوز بیت ها رو برای اینکار تنظیم کنی! تمام حالات فیوز بیت ها رو که بلد بودم تست کردم اما بازم جواب نگرفتم! :angry: :sad:
            کسی میتونه راهنماییم کنه؟
            مرسی
            دوستان عزیز کسی راهنمایی نمیکنه که چیکار کنم؟ باور بفرمائید تمام منابع فارسی و 50 درصد منابع انگلیسی رو خوندم اما هنوز دلیل مشکلم رو پیدا نکردم...
            تشکر نکن، صلوات بفرست:

دیدگاه

من با بوتلودر های آماده کار نکردم و خودم بوتلودرمو نوشتم.
              اندازه بوتلودر مهمه و باید با توجه به اندازه بوتلودر فیوز بیت هارو ست کنید.
              یه فیوز بیت بود که کارش این بود که به میکرو بفهمونه وقتی روشن میشه بپره بوتلودر رو اجرا کنه یا برنامه اصلی رو! اینم اگه نیاز داشته باشید باید در نظر بگیریدش.
              از همه مهم تر: وقتی دارین بوتلودرتونو می نویسین باید به کامپایلر بگید که از آدرس بوتلودر آدرس دهیشو انجام بده! وگرنه بوتلودر کار نمیکنه! و آدرس بوتلودر هم باید از دیتاشیت و با توجه به تنظیمات مربوط به بوتلودر فیوز بیت ها انتخاب کنید. دستورات مورد استفاده توسط بوتلودر فقط زمانی کار میکنند که حتما تو بخش خاصی از حافظه فلش نوشته شده باشند.
              و در هنگام استفاده از بوتلودر هم معمولا باید شرایط خاصی رو برا میکرو تعریف کرد که برنامه بوتلودر رو اجرا کنه، این شرایط مثلا میتونه ریست کردن میکرو از طریق پایه ریست و اعمال یه وضعیت خاص رو یه پین میکرو باشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ICE-ELEC
                حالا منظور شما رو دقیق از بروز کردن نمی دونم اگه می خوای دستگاهی بسازی که مثلابه کسی تحویل دادی و اون شخص راهش دور هست و شرایط طوری هست که مدام برنامه باید عوض بشه پیشنهاد من استفاده از FT232و استفاده از AVRDUDEهست براش برنامه می نویسی و از اینترنت فایل رو می گیره
                و پروگرام می کنه
                با تشکر از همراهی سروران

منظور منم دقیقا" همچین چیزیه
                شما یه برد حضور و غیاب یه کلاس درسی رو تصور کنید که شاگردها در ابتدا 20 نفر هستن که بعد از مدتها 8 نفر به شاگردان کلاس اضافه میشن
                برای به روز آوردن اطلاعات کلاس میخایم یه فلش مموری برای مدرس بفرستیم که با اتصال اون به برد ؛ لیست شاگردها رو به روز کنه
                و احتیاجی به پروگرامر و تنظیمات پیچیده نداشته باشه

ارزانترین روش کدومه؟؟

با سپاس
                تخیل مهمتر از دانش است
                علم محدود است اما تخیل دنیا را دربر میآ‌گیرد
                آلبرت انیشتین

دیدگاه

avr dude در واقع یه نرم افزاری هست که با استفاده از خط فرمان و پشتیبانی از انواع پروگرامر ها در واقع اگر مقداری برنامه نویسی بلد باشید می تونید

برای این نرم افزار یه نرم افزار بنویسید همچین کاری را انجام بده

دیدگاه

درود
                    اگر تنها میخواهید یک سری داده ها روی میکرو حذف یا ذخیره بشه میتونی دوتا ماژول فرستنده و گیرنده بگیری و یه میکروی دیگه ...
                    بعد به صورت USB با میکرو ارتباط برقرار میکنی و میکرو هم با ماژول ارتباط برقرار می کنه ...
                    از اون طرف قضیه هم باید یک ماژول دیگه به میکرو متصل کنید ...
                    اگر هم نمیخوای زیاد دردسر داشته باشید این ماژول را به کامپیوتر وصل کنید و به دستگاه هم این ماژول رو متصل کنید ...

پروتکلش هم دیگه باید خودتون طراحی کنید ...
                    موفق باشید
                    [b]چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کنیم؟
                    معرفی نرم افزارEasy 7segment (برای راه اندازی آسانتر 7segment )
                    معرفی نرم افزار Codewizard PWM
                    با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سامان اسدی
                      درود
                      اگر تنها میخواهید یک سری داده ها روی میکرو حذف یا ذخیره بشه میتونی دوتا ماژول فرستنده و گیرنده بگیری و یه میکروی دیگه ...
                      بعد به صورت USB با میکرو ارتباط برقرار میکنی و میکرو هم با ماژول ارتباط برقرار می کنه ...
                      از اون طرف قضیه هم باید یک ماژول دیگه به میکرو متصل کنید ...
                      اگر هم نمیخوای زیاد دردسر داشته باشید این ماژول را به کامپیوتر وصل کنید و به دستگاه هم این ماژول رو متصل کنید ...

پروتکلش هم دیگه باید خودتون طراحی کنید ...
                      موفق باشید
                      ممنون از راهنماییتون استاد، اما فعلا مشکل من اینه که نمیتونم یه بوت لودر درست و درمون واسه میکرو مگا 8 پیدا کنم و روش نصب کنم... :angry:
                      البته نمیدونما، شایدم بوت لودر رو درست ریختم رو میکرو، اما فیوز بیتهام اشتباهه. ممکنه یکی از دوستان نصب بوت لودر رو کامل توضیح بده یا بوت لودر نمونه ای چیزی بده استفاده کنیم؟
                      مرسی...
                      تشکر نکن، صلوات بفرست:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد نعمت الهیان
                        ممنون از راهنماییتون استاد، اما فعلا مشکل من اینه که نمیتونم یه بوت لودر درست و درمون واسه میکرو مگا 8 پیدا کنم و روش نصب کنم... :angry:
                        البته نمیدونما، شایدم بوت لودر رو درست ریختم رو میکرو، اما فیوز بیتهام اشتباهه. ممکنه یکی از دوستان نصب بوت لودر رو کامل توضیح بده یا بوت لودر نمونه ای چیزی بده استفاده کنیم؟
                        مرسی...
                        من آخرش نفهمیدم میخواین برنامه را به روز رسانی کنید یا یکسری داده ها ذخیره یا پاک کنید ؟؟؟

اضافه شده در تاریخ :
                        راستی
                        من بوت لودر بسکام رو خوندم ...
                        کتاب علی کاهه 2 صفحه بیشتر نگفته ...
                        هیچی نفهمیدم که باید توی بسکام چیکار کرد و چطوری باید بوت لودر را تعریف و از آن استفاده کرد ...
                        [b]چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کنیم؟
                        معرفی نرم افزارEasy 7segment (برای راه اندازی آسانتر 7segment )
                        معرفی نرم افزار Codewizard PWM
                        با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سامان اسدی
                          من آخرش نفهمیدم میخواین برنامه را به روز رسانی کنید یا یکسری داده ها ذخیره یا پاک کنید ؟؟؟
                          نه دوست عزیز، من میخوام رو میکرو بوت لودر نصب کنم تا بتونم از طریق RX-TX برنامه میکرو رو هروقت که خواستم تغییر بدم.
                          الان هم تا اینجا پیش رفتم که از بوت لودر های آماده بسکام اونی که مال مگا8 بود رو ریختم رو میکرو و با MCS بوت لودر که مال خود بسکامه هم بهش وصل شدم. موفق شد میکرو رو ریست کنه و 123 رو به میکرو میفرسته و دریافتشم میکنه، اما وقتی مینویسه Uploading بدون اینکه هیچ تغییری بکنه مدتها همونطور میمونه. از چراغهای مبدل هم مشخصه که هیچ دیتایی رد و بدل نمیشه!!!
                          تشکر نکن، صلوات بفرست:

دیدگاه

اما من قصد و نیتم کمی با آقای محمد نعمت الهیان کمی متفاوته!!!
                            من میخوام اطلاعات EEprom رو به وسیله یه فلش مموری به روز کنم
                            با تشکر
                            تخیل مهمتر از دانش است
                            علم محدود است اما تخیل دنیا را دربر میآ‌گیرد
                            آلبرت انیشتین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سیـــــــــم
                              اما من قصد و نیتم کمی با آقای محمد نعمت الهیان کمی متفاوته!!!
                              من میخوام اطلاعات EEprom رو به وسیله یه فلش مموری به روز کنم
                              با تشکر
                              فکر کنم شما یه برنامه برا سیستم بنویسی که از طریق پورت سریال مجازی از USB اطلاعات سیستم رو پدیت کنه خیلی راحت تر باشه.

دیدگاه

می تونید یه توضیح کامل راجع به بود لودر و نحوه انجامش بدید. و یه برنامه نمونه بذارید. مثلا برای اتمگا 8 یا 16 یا 32 . که در دسترس تره.
                                البته اگه میشه برنامه به زبان C باشه کامپایلرش مهم نیست.
                                http://massoud68.persiangig.com/pict...1406891613.gif

مشکلتون حل شده ؟؟؟
                                پس روی "موضوع به نتیجه رسید" کلیک کنید !! :job:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X