من از ویندوز 7 استفاده میکنم . برنامه progisp تا زمانی که از ویندوز xp استفاده میکردم درست کار میکرد اما الان میگه که پورت پرینتر رو نمیشناسه. میخواستم بدونم این برنامه با ویندوز 7 مشکل داره؟ کسی هست که با ویندوز 7 از این برنامه استفاده کنه ؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
ویندوز سازگار با progisp
Collapse
X
-
پاسخ : ویندوز سازگار با progisp
سلامنوشته اصلی توسط سایمونمن از ویندوز 7 استفاده میکنم . برنامه progisp تا زمانی که از ویندوز xp استفاده میکردم درست کار میکرد اما الان میگه که پورت پرینتر رو نمیشناسه. میخواستم بدونم این برنامه با ویندوز 7 مشکل داره؟ کسی هست که با ویندوز 7 از این برنامه استفاده کنه ؟
دوست عزیز من روی ویندوز 7 و 8 هم 32 و هم 64 بیتی استفاده کردم مشکلی نداشتم
-
مرسی دوست من
بهتره سوالمو دقیق تر بپرسم
این برنامه با پروگرمر stk300 این مشکلو داره . توی این مدت که مشکلو تو انجم مطرح کردم با پروگرمر usbasp که نیازی به پورت پرینتر نداره درست کار میکرد ولی موقعی که از پروگرمر stk300 استفاده کردم و پورت پارالل رو انتخاب کردم پیغام شناخته نشدن میداد.
پروگرمر شما هم توی ویندوز سون stk300 بود ؟
دیدگاه
-
نه من با همون usbasp کار کردم.فکر کردم منظورتون اون هستش.نوشته اصلی توسط سایمونمرسی دوست من
بهتره سوالمو دقیق تر بپرسم
این برنامه با پروگرمر stk300 این مشکلو داره . توی این مدت که مشکلو تو انجم مطرح کردم با پروگرمر usbasp که نیازی به پورت پرینتر نداره درست کار میکرد ولی موقعی که از پروگرمر stk300 استفاده کردم و پورت پارالل رو انتخاب کردم پیغام شناخته نشدن میداد.
پروگرمر شما هم توی ویندوز سون stk300 بود ؟
با اونم چک میکنم خبرتون میدم
دیدگاه

دیدگاه