اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدافعان زبان بیسیک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدافعان زبان بیسیک

خوب مثلا چه برنامه ای رو نمیشه با بیسیک نوشت که با سی مینویسن
    در ضمن من تا حالا نرم افزار طراحی وب با بیسیک ندیدم و بعد هم اینکه به قول دوستان هیچ تفاوتی ندارن و ماژولار کار کردن تو بیسیک هم خیلی راخت تره تا سی من نمیدونم چرا هرکی سی یاد گرفته میزنه تو سر افرادی که با بیسیک کار میکنن
    به هر حال بازم میگم به نظر من هر زبان های برنامه نویسی در صورتی که توش تخصص داشته باشی بهترین هست و هیچ زبانی از بقیه زبان ها بالاتر و برتری نداره همه شون آخر میشن 0110110101010101010
    فقط تخصص و مهارت نوشتن مهمه
    متاسفانه مد شده میگن سی بهتر از بقیه هست و .... اما کاملا اشتباهه
    اللهم عجل لولیک الفرج
    تعجیل در فرج آقا امام زمان(روحی و ارواح العالمین لتراب مقدم الفداه) صلوات

دیدگاه

من با بیسیک کار می کنم
      ولی متاسفانه انگار برای یادگیری ارم ها باید به سمت سی برم
      من حرفه ای نیستم ولی همین یه مقداری که از بیسیک میدونم واسه من خیلی دوست داشتنی بوده .
      الان هم اگه بدونم ارم ها میشه با بیسیک واسه شون برنامه نوشت اصلا به سمت سی نمیرم .
      بیسیک خیلی دوست داشتنیه .
      مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

سلام
        نمیدونم چرا وقتی پست های این موضوع رو میخونم احساس میکنم بیشتر عزیزانی که اینجا جواب دادن .موقع نوشتن عصبانی بودن
        نمیدونم والا شایدم من این طور احساس کردم و در واقعیت اینطور نیست
        روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بعد هر سختی آسانی نیز هست
          من با بیسیک کار می کنم
          ولی متاسفانه انگار برای یادگیری ارم ها باید به سمت سی برم
          من حرفه ای نیستم ولی همین یه مقداری که از بیسیک میدونم واسه من خیلی دوست داشتنی بوده .
          الان هم اگه بدونم ارم ها میشه با بیسیک واسه شون برنامه نوشت اصلا به سمت سی نمیرم .
          بیسیک خیلی دوست داشتنیه .
          برای سری stm کامپایلر mikrobasick هست
          منظور من طراحی وب نبود یه مثال نرم افزارهایی در حر coreldraw یا nero یا adobereader و ..... همگی با زبان سی هستند
          توی گوگل در مورد مزایای سی به زبان انگلیسی سرچ کنید ببینید چه مواردی هست البته من نمیگم زبان بیسیک بده ولی
          توی پروژه های سنگین مشکل ساز میشه وگر نه توی کل دنیا همه به دلیل سادگی دستورات بیسیک رو انتخاب میکردند
          و یا برای آرم کامپالرهای بیسیک فراوون بود

دیدگاه

هر دوتا رو یاد بگیر
            نگیری ضرر کردی داداش
            عشق من بسکامه
            اما سی هم کار میکنم و از هر دو استفاده میکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جعفر رضائی
              نمیدونم چرا وقتی پست های این موضوع رو میخونم احساس میکنم بیشتر عزیزانی که اینجا جواب دادن .موقع نوشتن عصبانی بودن
              نمیدونم والا شایدم من این طور احساس کردم و در واقعیت اینطور نیست

منم همین احساس را دارم :biggrin:
              ------------------------------------------------
              قبلاً چندین تاپیک در این مورد ایجاد شده ((سی یا بیسیک))
              زبانC و بیسیک به هیچ وجه با یکدیگر قابل مقایسه نیستند ، به ندرت میشه یک برنامه نسبتاً پیچیده را با زبان بیسیک به درستی اجرا کرد، علتش هم دوستان بحث کرده اند
              و برای من عنوان تاپیک جالب بود : [glow=red,2,300]مدافعان زبان بیسیک[/glow]
              اگه دید دوستان فقط در سطح AVR و PIC های 8 بیتی هست،ممکنه بیسیک حرفی برای گفتن داشته باشه (اون هم فقط برای برنامه های بسیار ساده) ولی در لول بالاتر اصلا جوابگو نیست
              برخی مواقع C هم نمیتونه نیاز برنامه نویس را برآورده کنه و مجبور میشی بری سراغ اسمبلی؛ حالا بیسیک ...

موفق باشید
              امام علی (علیه السلام) : الزکات العلم نشرهُ/ زکات علم نشر آن است

دیدگاه

سلام
                اوایل با بسکام کار میکردم البته زیاد کار نکردم
                ولی به این دلایل رفتم سراغ زبان C که خیلی قدرت برنامه نویسی رو بالا میبره
                متغیر های ساختاری
                آرایه های دو بعدی
                و مهمتر از همه اشاره گر ها
                تولید کننده انواع تابلو فرمان آسانسور با تکنولوژی روز دنیا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehdi_nxp
                  سلام
                  اوایل با بسکام کار میکردم البته زیاد کار نکردم
                  ولی به این دلایل رفتم سراغ زبان C که خیلی قدرت برنامه نویسی رو بالا میبره
                  متغیر های ساختاری
                  آرایه های دو بعدی
                  و مهمتر از همه اشاره گر ها
                  هیچ کدوم از چیزایی که میگین نمیدونم چین !!
                  چه برسه به استفاده کردنشون شعار الکی ندین عزیزان
                  :rolleyes:
                  [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
                    هیچ کدوم از چیزایی که میگین نمیدونم چین !!
                    چه برسه به استفاده کردنشون شعار الکی ندین عزیزان
                    :rolleyes:
                    ما ارادت داریم جناب رحیمی
                    ولی همین جا به همه توصیه میکنم که حداقل اشاره گر ها رو خوب یاد بگیرن.
                    باور کنید متحول میشید
                    به خصوص برای کار بارشته ها
                    تولید کننده انواع تابلو فرمان آسانسور با تکنولوژی روز دنیا

دیدگاه

بدون شک کار با بسکام خیلی آسان تر از کدویژن است و اتفاقا (به ویژه در نسخه های جدیدتر)، زبان قدرتمندی است. اما همان مواردی که جناب mehdi_nxp اشاره کردند و نیز این واقعیت که پایه زبانهای برنامه نویسی برای میکروهای جدیدتر، بیشتر بر زبان C نهاده شده و همچنین این موضوع که نمونه برنامه هائی که در وب موجودند بیشتر به زبان C هستند، معمولا افراد را متقاعد می کند که زبان C را نیز یاد بگیرند.

دیدگاه

ما ارادت داریم جناب رحیمی
                        باور کنید متحول میشید
                        به خصوص برای کار بارشته ها
                        ما هم مخلص شماییم
                        اگه مرجعی برای این بحث دارید بیان کنید استفاده کنیم مرسی
                        [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

در اینکه زبان basic راحتتر از c هست شکی نیست
                          خودم شخصا با picbasic pro کار میکنم وقتی جلوی یکی از دوستان با چند خط یک ldc کاراکتری رو راه انداختم کلی تعجب کرد . ظاهرا تو c این قضیه مشکلتره اما مساله اینه که معولا sample code های شرکتهای بزرگ با c نوشته میشن و شما اگه زبون کار با میکروتون c باشه چند قدم تو درک اون sample code ها از بقیه جلو ترید .
                          مساله بعدی جویه که نسبت به c ایجاد شده و وجود داره که زبان c نسبت به basic قابل اعتماد تره شما اگه بگی برنامه این میکرو رو با c نوشتم اعتماد بیشتری رو جلب می کنین تا اینکه بگین اونو با basic نوشتم .
                          فعلا کلاس شروع شد تا بعد

دیدگاه

باور کنید متحول میشید
                            بله؛ قدرت زبان C به اشاره گرها (pointer) است
                            اگه بخواهی به سرعت بالا در پردازش اطلاعات در یک پردازشگر برسید مجبور میشوید از pointer استفاده کنید
                            مثلاً اگه قرار باشه یک بافر یک کیلو بایتی را بین چند تابع رد و بدل کنید و از پوینتر استفاده نکنید به چه مقدار RAM نیاز دارید؟
                            این در حالیه که اگه از اشاره گر استفاده بشه فقط همون فضای 1KB از RAM اشغال میشه :agree: واین یعنی سرعت بیشتر و برنامه بهینه تر
                            اینجور جاهاست که فرق C و بیسیک مشخص میشه
                            موفق باشید
                            امام علی (علیه السلام) : الزکات العلم نشرهُ/ زکات علم نشر آن است

دیدگاه

نظر بیشتر دوستان خیلی شیرین بود و در بعضی موارد هم تلخ :mrgreen:
                              به هر صورت ...
                              نظر شخصی بنده اینه که زبان بیسیک مثل خیاری میمونه که از سرش شروع به خوردن کنی تا برسی به ته اون ... یعنی اینکه اولش خیلی شیرینه ولی آخرش خیلی تلخه ...
                              ولی زبان سی برعکس ! مثل خیاری میمونه که از ته خیار شروع به خوردن کنی و برسی به سرش ... یعنی اینکه یادگیری اون خیلی سخته ولی بعد از سختی ها به شیرینی میرسی ...
                              پس از هر سختی آسانی نیز هست ...
                              دوستان عزیز هیچ وقت در هر لحظه ای تعصب خشک نداشته باشید !!!
                              اول تمام زبانها را تجربه کنید و مهمتر اینکه زبانها را به طور تخصصی از هر جهت بررسی کنید و بعد نظر بدهید ...
                              بسکام شاید در ابتدا خیلی خوب باشه ولی بعدا که میخوای برنامه رو تخصصی کنی و طولانی بشه به مشکل جدی بر میخورید ...
                              از لحاظ پردازش هم خودم شخصا بررسی کردم کدویژن از همه کامپایلر های دیگر بهتر است ... حتی GCC
                              مقایسه سه نرم افزار کدویژن و اتمل استودیو و بسکام

دوستانی که میخواهند میکروکنترلر را با زبان سی کار کنند ابتدا خود زبان سی را یاد بگیرید تا نوشتن برنامه در محیط برنامه نویسی لذت بخش باشد ...
                              در ضمن زبان سی در همه جا کاربرد دارد ... مثل ++Visual C و #C و AVR و ARM و Xmega و PIC و 8051 و ...

شاد و پیروز باشید
                              [b]چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کنیم؟
                              معرفی نرم افزارEasy 7segment (برای راه اندازی آسانتر 7segment )
                              معرفی نرم افزار Codewizard PWM
                              با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

اگه رشته تحصیلی و کارت مرتبط باشه مسلما C بهتره. C که بلد باشی بعدش میری C++ یاد میگری بعدش میری C# یاد میگری بعدش با یه ذره تلاش جاوا بعدش با یه ذره تلاش دیگه اندروید بعد ......
                                C که بلد باشی یاد گرفتن verilog و VHDL هم راحت میشه برات.
                                AVR که یاد گرفتی بعدش میری سراغ ARM .

ولی اگه میخوای پروژه دانش آموزی و LED خاموش روشن کردن و دماسنج و اینها درست کنی مسلما بیسیک بهتره ، چون این شور و شوق دو یا سه ساله ،بعدش میری توی حرفه ی مربوط به خودت مشغول به کار میشی و همش یادت میره. بیسیک که یاد گرفتی بعدش اگه بخوای یه زبان دیگه یاد بگیری باید از صفر شروع کنی. صفر صفر صفر.

از کدویژن هم دوری کنید چون فقط یه تصور از اینکه AVR بلدی بهت میده برید به سمت atmel studio یا IAR
                                کسی با آب خوردن چاق نمیشه همون طور که انسان هم با راحتی تو هیچ کاری حرفه ای نمیشه.
                                http://massoud68.persiangig.com/pict...1406891613.gif

مشکلتون حل شده ؟؟؟
                                پس روی "موضوع به نتیجه رسید" کلیک کنید !! :job:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X