سلام
من میخوام با sim900 از طریق sms چندتا رله رو قطع و وصل کنم و پس از وصل شدن رله هم با یه sms گزارش وصل شدن رله رو بده.
چطوری میتونم اینکارو انجام بدم؟ من از sim900 چیزی بلد نیستم. سخته؟ کسی پیشنهاد یا برنامه ای نداره که بذاره؟
مرسی
سلام
دوستان من به ماژول سیم 900 پیام میدم و از ماژول و میکرو یک استعلام میگریم. جواب این استعلام رو ماژول برای من ارسال میکنه . حالا من میخام اپشن " دلیوری " رو فعال کنم که اگر احیانا ماژول پیام رو به من ارسال کرد ولی به دست من نرسید ؛یا به عبارتی ماژول دلیوری رو دریافت نکرد مجداد پیام رو ارسال کنه
خاستم ببینم دوستان از این حالت استفاده کردند ؟
یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی
سلام
دوستان من به ماژول سیم 900 پیام میدم و از ماژول و میکرو یک استعلام میگریم. جواب این استعلام رو ماژول برای من ارسال میکنه . حالا من میخام اپشن " دلیوری " رو فعال کنم که اگر احیانا ماژول پیام رو به من ارسال کرد ولی به دست من نرسید ؛یا به عبارتی ماژول دلیوری رو دریافت نکرد مجداد پیام رو ارسال کنه
خاستم ببینم دوستان از این حالت استفاده کردند ؟
پست 13 ویرایش شد. عکسی که گذاشته بودم حذف شده بود
برای جواب شما باید بگم اصولا روال متفاوتی نداره . شما میتونی در حلقه WHILE در کنار بقیه پاسخ های برگشتی از ماژول، cnmi+ رو هم چک کنی.
به عنوان یک پیشنهاد : بعد از ارسال پیام میونی تایمر0 رو فعال کنی تا بعد از یک زمان مشخص اگر cnmi دریافت شد که هیچ، میتونی تایمر رو ریست کنی و در صورت نرسیدن cnmi در روتین وقفه تایمر 0 به تابع ارسال پیام برگردی و دوباره پیام رو ارسال کنی
پست 13 ویرایش شد. عکسی که گذاشته بودم حذف شده بود
برای جواب شما باید بگم اصولا روال متفاوتی نداره . شما میتونی در حلقه WHILE در کنار بقیه پاسخ های برگشتی از ماژول، cnmi+ رو هم چک کنی.
به عنوان یک پیشنهاد : بعد از ارسال پیام میونی تایمر0 رو فعال کنی تا بعد از یک زمان مشخص اگر cnmi دریافت شد که هیچ، میتونی تایمر رو ریست کنی و در صورت نرسیدن cnmi در روتین وقفه تایمر 0 به تابع ارسال پیام برگردی و دوباره پیام رو ارسال کنی
سلام
از همکاری شما صمیمانه تشکر میکنم./
من دلیوری رو بصورت کد زیر فعال کردم
[code=vb]
"AT+CNMI=2,1,0,1,0"
[/code]
من ارتباط بین میکرو و ماژول رو در هایپرترمینال هم برقرار کردم .یعنی علاوه بر اینکه هم اطلاعات رو؛ روی LCD می بینیم در هایپر ترمینال هم میبینم ولی یه مشکل اساسی دارم و اون اینکه :
الان یه پیام میدم به ماژول؛ و اونم جواب رو برام مسیج میکنه و جواب هم رو روی LCD میبینم . وقتی که جواب رو ارسال کرد در هایپر ترمینال میبینم که جواب ارسالیه درقسمت "CDS+" ریخته میشه بصورت زیر:
http://uupload.ir/files/cg3a_987.jpg
ولی مشکلی که دارم در LCD چیزی رو نمایش نمیده.یک متغییر گذاشتم درون قسمت "CDS+" که ببینم چیزی به این متغغیر اضافه میشه یا نه . ولی با اینکه هایپر ترمنینال اطلاعات درون CDS + رونشون میده ولی در میکرو ؛به ظاهر برنامه وارد این قسمت CDS+ نمیشه .چون چیزی به متغغیر قسمت CDS+ اضافه نمیشه
خاستم ببینم اطلاعات دلیوری دقیقا در کجا ریخته میشه تا من بتونم غربال گیریش کنم و اطلاعات مورد نظر رو بکشم بیرون ؟
خوب چنانچه درست یادم مونده باشه؛ عدد 0 یعنی هیچ گزارش Delivery توسط ماژول دریافت نشده و عدد 1 به این معناست که گزارش Delivery دریافت شده و در خانه ای از حافظه که شماره ایندکس آن در ادامه کدهای ناخواسته پس از CMTI+ به شما اعلان شده، ذخیره شده است.
خوب چنانچه درست یادم مونده باشه؛ عدد 0 یعنی هیچ گزارش Delivery توسط ماژول دریافت نشده و عدد 1 به این معناست که گزارش Delivery دریافت شده و در خانه ای از حافظه که شماره ایندکس آن در ادامه کدهای ناخواسته پس از CMTI+ به شما اعلان شده، ذخیره شده است.
سلام
متشکرم
یعنی اطلاعات دلیوری درون CMTI ریخته میشه ؟
پس چیزی درون CDS ریخته نمیشه ؟
زمانیکه جواب از طرف ماژول بهم مسیج اطاعات بصورت زیر است که درون "CDS+" ریخته میشه . این قسمت رو من در هایپر ترمنال می بینم ولی در برنامه و LCD چیزی رو در قسمت CDS+ نمیبینم
دوست عزیز شما به جوابتون رسیدین؟
نمیدونم چرا ولی مثل اینکه یه اشکالی در قسمت " دیدن پاسخ های جدید به ارسال ها شما " وجود داره چون پاسخ های دوستانو دریافت نکردم.
به هرحال اگر به نتیجه نرسیدین بگید که با کمک هم مشکلو حل کنیم . مطمئنم مشکل شما توی برنامه نویسی این قسمت باشه
دوست عزیز شما به جوابتون رسیدین؟
نمیدونم چرا ولی مثل اینکه یه اشکالی در قسمت " دیدن پاسخ های جدید به ارسال ها شما " وجود داره چون پاسخ های دوستانو دریافت نکردم.
به هرحال اگر به نتیجه نرسیدین بگید که با کمک هم مشکلو حل کنیم . مطمئنم مشکل شما توی برنامه نویسی این قسمت باشه
سلام و عرض ادب
جناب مهندس از همکاریتون صمیمانه تشکر میکنم .
مشکل از برنامه نویسی بود که 1ماه پیش حلش کردم
از همکاری همگی شما صمیمانه تشکر میکنم ./
دیدگاه