اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

گیرنده rc5

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : گیرنده rc5

نوشته اصلی توسط سید سجاد احدزاده
    سلام اقای ترابی من میخوام این کارو توسط timer 0 و حالت مقایسه ocr0 انجام بدم نظرتون چیه با هم شروع کنیم ودر رابطه با کم وکیف مجرا بحث کنیم و شروع به برنامه نویسی فرستنده بکنیم :smile:
    باشه من هستم .
    الان ی 2 هفته ای میشه نمیتونم درست کار کنم برای گیرنده چنتا الگوریتم دارم ولی دارم بهینشون میکنم

دیدگاه

سلام اقای ترابی حسابی سرم شلوغه یه پروژه داشتم واسه یکی از دوستام ردیف میکردم نتونستم بیام
      حالا بریم سر بحث ایا با تایمر 0 خالی و قرار دادن ان در ctc و تغییر مقدار ocr0 و TCNT0 این کار امکان پذیره
      برنامش به نظرم خیلی کوتاه بشه نظر شما چیه؟
      سقراط : دانش من بدانجایی رسید که فهمیدم هیچ نمیدانم.

دیدگاه

سلام اقای ترابی حسابی سرم شلوغه یه پروژه داشتم واسه یکی از دوستام ردیف میکردم نتونستم بیام
        حالا بریم سر بحث ایا با تایمر 0 خالی و قرار دادن ان در ctc و تغییر مقدار ocr0 و TCNT0 این کار امکان پذیره
        برنامش به نظرم خیلی کوتاه بشه نظر شما چیه؟
        قبل از اینکه باهم به این نتیجه برسیم که میشه؟
        دقیقا میخوابی چیکار کنی؟؟؟
        یعنی چطور میخوای با تایمر به حدف برسی؟
        اخه امروز داشتم رو ش کار میکردم
        من میخوام با استفاده از تایمر بعداز اولین وقفه (سیگنال دریافتی از tsop13xx )
        شروع کنم به نمونه برداری و تحلیل
        بجای اینکه بخوام از وقفه ها استفاده کنم و پالس دنبال کنم

ی کد براش نوشتم میشه گفت یجورایی جواب داد خلاصه اخراش ی چنتا رفتار عجیب دیدم
        که یکمی به codvision شک کردم
        برا همین دارم پست کوچ به atmel studio میخونم :mrgreen:
        فکر کنم باید از codvison بیام بیرون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط h.torabi
          قبل از اینکه باهم به این نتیجه برسیم که میشه؟
          دقیقا میخوابی چیکار کنی؟؟؟
          یعنی چطور میخوای با تایمر به حدف برسی؟
          اخه امروز داشتم رو ش کار میکردم
          من میخوام با استفاده از تایمر بعداز اولین وقفه (سیگنال دریافتی از tsop13xx )
          شروع کنم به نمونه برداری و تحلیل
          بجای اینکه بخوام از وقفه ها استفاده کنم و پالس دنبال کنم

ی کد براش نوشتم میشه گفت یجورایی جواب داد خلاصه اخراش ی چنتا رفتار عجیب دیدم
          که یکمی به codvision شک کردم
          برا همین دارم پست کوچ به atmel studio میخونم :mrgreen:
          فکر کنم باید از codvison بیام بیرون
          من فعلا برای گیرنده نقشه ای ندارم فعلا مانور روی فرستندس
          زیاد فرقی ندارند فکر کنم تنها فرقشون فراخوانی فایلای هدرش باشه من اتمل استدیو رو دارم اخرین ورژنش فقط به stk300 نمیده من یه سری کدهای ساده ای باهاش نوشتم و با کدویژن پروگرام کردم تو اتمل استدیو دیگه محدودیتی نداری اگه بتونی واسش qt پیدا کنی دیگه میتونی غیرممکنو ممکن کنی و...

دیدگاه

من فعلا برای گیرنده نقشه ای ندارم فعلا مانور روی فرستندس
            زیاد فرقی ندارند فکر کنم تنها فرقشون فراخوانی فایلای هدرش باشه من اتمل استدیو رو دارم اخرین ورژنش فقط به stk300 نمیده من یه سری کدهای ساده ای باهاش نوشتم و با کدویژن پروگرام کردم تو اتمل استدیو دیگه محدودیتی نداری اگه بتونی واسش qt پیدا کنی دیگه میتونی غیرممکنو ممکن کنی و...
            خوبه راستش من با qt کار نکردم
            ی توضیحی بدی خوبه :biggrin: :read: :read:

ولی در مورد فرستده و گیرنده

گیرنده ساختش سختر از فرستده هست

شما فعلا فرستندتو بزار کنترل که داری اینطوری کارتم راحت میشه......

بیا رو گیرنده کار کنیم

البته فرستده خودم تونستم راه بندازم برا همین میگم از گیرنده شروع کنیم :mrgreen:

اقا سید میخوای با yahoo chat ادامه بدیم نتیجه رو بصورت کامل برا دوستان بعد از اتمام کار قرار میدیم....

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : گیرنده rc5

نوشته اصلی توسط h.torabi
              خوبه راستش من با qt کار نکردم
              ی توضیحی بدی خوبه :biggrin: :read: :read:

ولی در مورد فرستده و گیرنده

گیرنده ساختش سختر از فرستده هست

شما فعلا فرستندتو بزار کنترل که داری اینطوری کارتم راحت میشه......

بیا رو گیرنده کار کنیم

البته فرستده خودم تونستم راه بندازم برا همین میگم از گیرنده شروع کنیم :mrgreen:

اقا سید میخوای با yahoo chat ادامه بدیم نتیجه رو بصورت کامل برا دوستان بعد از اتمام کار قرار میدیم....
              یاهو چت موقعی که روم از مسنجر حذف شد دیگه طرفش نرفتم باشه روی گیرنده کار می کنیم درباره qt هم بگم که یه کتاب خونه هست که همه نوع توابع برای هرکاری داره برای کارای گرافیکی یا مثلا ساخت بازی یا مثلا تصور کن تو دوربین های عکاسی اتوماتیک یه قابلیتی داره که چهره رو تعقیب میکنی با کیوتی راهت میتونی این کارو انجام بدی اما اول باید c++ و مفهوم شی گرایی رو یاد بگیری بعد بگردی دنبال کتاب خونش وپیداش کنی من فقط یه نمونه ازش تو نمایشگاه دیدم خودم هنوز نتونستم به دستش بیارم

دیدگاه

بابت qt ممنون رفیق
                حالا برنامت برا گیرنده چیه؟
                چه الگریتمی داری؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط h.torabi
                  بابت qt ممنون رفیق
                  حالا برنامت برا گیرنده چیه؟
                  چه الگریتمی داری؟
                  هنوز به ایده نرسیدم وسیله هم هنوز به دستم نرسید الان تنها وسایلم یه میکرو یه گیرنده با یه lcd فردا غروب دوباره میام باهم بحث میکنیم
                  اما به نظر من از وقفه خارجی استفاده کنیم بهتره

دیدگاه

هنوز به ایده نرسیدم وسیله هم هنوز به دستم نرسید الان تنها وسایلم یه میکرو یه گیرنده با یه lcd فردا غروب دوباره میام باهم بحث میکنیم
                    اما به نظر من از وقفه خارجی استفاده کنیم بهتره
                    یه ایده به ذهنم رسید تایمر صفرو روی لبه بارونده تنظیم کنیم و یه زمان دقیق با تایمر یک ایجاد کنیم و دریافت رو از طریق وقفه خارجی به میکرو بفهمونیم یا از طریق همون وقفه تایمر صفر مقدار چون فرکانس گیرنده از میکرو کمتره میکرو به راحتی میتونه اندازه گیری کنه ومقدارارو تنظیم کنه و مقدار تایمر برابر 254 قرار بدیم و تو زمان دریافت به ترتیب مقدار صفر یا یکو بخونیم و با زمان بندی دقیق ایجاد شده از یک بیت به بیت بعد بریم و در هر بیت مقدار تایمرو با 254 قرار بدیم و در داخل یک حلقه منتظر مقدار بیت بمونیم و با وقفه تایمر یک از حلقه خارج بشیم و مقدار رو بخونیم ودر یک متغییر قرار بدیم خواب میاد نمیدونم چی نوشتم فردا راجعبهش بحث میکنیم
                    شب خوش

دیدگاه

یه ایده به ذهنم رسید تایمر صفرو روی لبه بارونده تنظیم کنیم و یه زمان دقیق با تایمر یک ایجاد کنیم و دریافت رو از طریق وقفه خارجی به میکرو بفهمونیم یا از طریق همون وقفه تایمر صفر مقدار چون فرکانس گیرنده از میکرو کمتره میکرو به راحتی میتونه اندازه گیری کنه ومقدارارو تنظیم کنه و مقدار تایمر برابر 254 قرار بدیم و تو زمان دریافت به ترتیب مقدار صفر یا یکو بخونیم و با زمان بندی دقیق ایجاد شده از یک بیت به بیت بعد بریم و در هر بیت مقدار تایمرو با 254 قرار بدیم و در داخل یک حلقه منتظر مقدار بیت بمونیم و با وقفه تایمر یک از حلقه خارج بشیم و مقدار رو بخونیم ودر یک متغییر قرار بدیم خواب میاد نمیدونم چی نوشتم فردا راجعبهش بحث میکنیم
                      شب خوش
                      سلام میشه یکم بیشتر توضیح بدی ؟

اینطوریکه تمام امکانات میرو رو دگیر کردیم
                      این 254 بیشتر توضیح بده رو چه اساسی انتخوابش کردی
                      بعد فرکانس میکرو رو چند بزاریم ؟

ی چیز دیگه البته اگه درست متوجه شده باشم :read: :read: :read:
                      اینکه گفتید تایمر صفر رو لبه بالا رونده تنظیم کنیم
                      یعنی میخواید با پالس دریافتی از tsop کلاک تایمر 0 تامین کنید؟
                      اگه جواب + هست
                      برای لبه هایی که پاین رونده میخوای چیکا ر کنی؟

دیدگاه

سلام
                        همون طور که می دونید تایمر 0 تا 255 تا میتونه بشمره وقتی ما کلاک تایمر رو روی لبه بالا رونده تنظیم میکنیم و مقدارش رو 254 قرار میدیم اگه پالس مثبت یا یک بیاد تایمر سرریز میشه اگه نیاد همون 254 باقی میمونه و سرریز نمیشه و با ایجاد یه زمان دقیق با تایمر یک میتونیم از همین طریق مقدار رو بخونیم و کلاک میکرو هم 8 مگاهرتز به نظر من خوبه در مورد لبه پایین رونده متوجه نشدم منظور شما چیه

دیدگاه

سلام
                          همون طور که می دونید تایمر 0 تا 255 تا میتونه بشمره وقتی ما کلاک تایمر رو روی لبه بالا رونده تنظیم میکنیم و مقدارش رو 254 قرار میدیم اگه پالس مثبت یا یک بیاد تایمر سرریز میشه اگه نیاد همون 254 باقی میمونه و سرریز نمیشه و با ایجاد یه زمان دقیق با تایمر یک میتونیم از همین طریق مقدار رو بخونیم و کلاک میکرو هم 8 مگاهرتز به نظر من خوبه در مورد لبه پایین رونده متوجه نشدم منظور شما چیه
                          سلام اقا سید.
                          تا اونجایی که من متوجه شدم شما میخواید با استفاده از تایمر
                          نوعی وقفه خارجی دستی درست کنید درسته؟!
                          چون فرمودید که با قرار دادن تایمر روی 254 در یافت یک پالس با عث میشه سر ریز اتفاق بیفتع و اینجا میتونیم از ی وقفه مربوط به سر ریز تایمر استفاده کنیم درسته؟!
                          خب اگه تا اینجا درست فهمیده باشم چرا از خود وقفه خارجی میکرو استفاده نکنیم؟؟؟؟؟

نکته دیگه که باید بگم اینهکه شما گفتید با این روش میتونیم دیتای ورودی بخونیم
                          میخواستم بدونم دقیقا میخواد چطور این کارو انجام بدید؟(با توضیح کامل ... لطفا)

خب حالا شما داشتید میگفتید الان منم باید از برنامه ای که دارم بگم :mrgreen:
                          میخوام با استفاده از وقفه خارجی و تنظیم اون روی لبه پایین رونده در یافت پالس وردی تشخیص بدم
                          با اولین پالس وردی تابع درون وقفه احرا میشه حالا تو این تابع باید این کارا انجام بشه
                          اول وقفه رو غیر فعال کنیم بطور کل(فقط میخوام برام تشخیص بده دیگه باش کاری ندارم اگه غیر فعال نشه تو برنامه دردسر درست ویکنه....)
                          بعد تایمر راه اندازی کنیم
                          بعد مقدار تایمر
                          بعد وقفه تایمر!!!!!
                          بعد هم از تابع وقفه خارجی خارج میشیم...
                          باید مقدار تایمر بصورتی تنظیم بشه که وقتی به وسط هر پالس دریافتی میرسیم وارد وقفه بشه و از پالس ی نمونه بگیره

اینجا یکم کار مشکل میشه مشکلی که خودم باش روبه رو شدم زمانبندی که در بسیاری از موارد درست نیست!!!!
                          این تیکه حل بشه گیرنده با ی تامر کانتر درست میشه
                          البته میشه کاری کرد که وقفه نخواد ولی با وقفه دقیق تر هست

دیدگاه

سلام اقای ترابی
                            میخواستم این کارو بکنم اما وقتی وقفه تایمر صفر هست وقفه خارجی اضافست.
                            چون فرمودید که با قرار دادن تایمر روی 254 در یافت یک پالس با عث میشه سر ریز اتفاق بیفتع و اینجا میتونیم از ی وقفه مربوط به سر ریز تایمر استفاده کنیم درسته؟!
                            حرف قبلیمو اصلاح میکنم قبل از اومدن پالس تایمر رو حالت پایین رونده تنظیم میکنیم بعد از اومدن پالس اول تایمر یه وقفه ایجاد میکنه بعد وقفه غیر فعال میشه و تایمر روی لبه بالا رونده تنظیم میشه و بقیه مقدار تایمر برابر 254 قرار میدیم و از طریق خوندن مقدار بیت اول TIFR یا همون TOV0 متوجه میشیم پالس یک اومده یا صفر دوباره تایمر مقدارش روی 254 قرار میگیره و با یک کردن TOV0 مقدارش صفر میشه
                            من هم دقیقا مشکل شما رو پیدا کردم و مشکل زمان بندی هست زمان رفتن از پالس اول به پالس دوم هست فکر کنم ببینم چه ایده ای به ذهنم میاد :-?
                            باورت میشه کل این قضا تو ده دقیقه به ذهنم اومد :mrgreen:

دیدگاه

سلام اقای ترابی
                              میخواستم این کارو بکنم اما وقتی وقفه تایمر صفر هست وقفه خارجی اضافست.
                              حرف قبلیمو اصلاح میکنم قبل از اومدن پالس تایمر رو حالت پایین رونده تنظیم میکنیم بعد از اومدن پالس اول تایمر یه وقفه ایجاد میکنه بعد وقفه غیر فعال میشه و تایمر روی لبه بالا رونده تنظیم میشه و بقیه مقدار تایمر برابر 254 قرار میدیم و از طریق خوندن مقدار بیت اول TIFR یا همون TOV0 متوجه میشیم پالس یک اومده یا صفر دوباره تایمر مقدارش روی 254 قرار میگیره و با یک کردن TOV0 مقدارش صفر میشه
                              من هم دقیقا مشکل شما رو پیدا کردم و مشکل زمان بندی هست زمان رفتن از پالس اول به پالس دوم هست فکر کنم ببینم چه ایده ای به ذهنم میاد :-?
                              باورت میشه کل این قضا تو ده دقیقه به ذهنم اومد :mrgreen:
                              بله دوست عزیز باورم میشه :agree: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:

من فکر کنم اگه میتومستم اسمبلی بنویسم مشکل حل میشد

روشت جالبه ولی ی چیز دیگه هم مهم هم وجود داره اونم اینه که زمانی که برای نمونه بردادی نیاز داریم در حد چند صد us و این کارو سخت میکنه

اگه دقیق نباشه نتیجه دلخواد درست اجرا نمیشه>>>>

من فکر کنم با این وضعیت اول باید 14 bit دریافت کنیم بعد پردازشو انجام بدیدم

چون اگه بخوایم همزمان با دریافت عمل پردازشو انجان بدیم

شاید نتونیم جواب بگیریم....

اها راستی یچیزی یادم رفت بگم اگه بخوایم فقط با دریافت یک پالس کارمونو انجام بدبد

ممکنه نویز کارمونو خراب کنه؟؟؟؟ :question:

دیدگاه

نویز نه خراب نمیکنه به نظر شما این نویزی که گفتین با فعال کردن پول اپ داخلی میکرو درست نمیشه؟
                                اسمبلی نه یکم سخت میشه چون همه کارا میفته گردن ما اول باید با معماری میکرو اشنا باشیم و سگمنت تا رو تنظیم کنی و کلی ریزه کاری که ارزش نداره من رفتم مقدماتشو یاد گرفتم فقط مقدماتش پوستم کنده شد معماری داخلی میکرو واسه خوش بحث مفصلی داره وتازه باید ادرسای سگمنت ها حافظه و... رو حفظ کنی که :twisted: با سی هم میشه نوشت
                                این زمان بندی چون 38 کیلو هرتزه کلاک گیرنده و برای زمان دقیق داریم از تایمر یک استفاده میکنیم با تقسیم و تفریقی که برای به دست اوردن مقدار زمان عدد اعشاری میشه و بعضی اوقات هم ممکنه منبع کلاک میکرو باعث بهم ریختن زمان بندی بشه چنین مشکلی ایجاد میشه و پیشنهاد من برای این مشکل تامین کلاک تایمر یک توسط یه منبع کلاک دقیق خارجی هست تا زمان بندی دقیقی به دست بیاریم البته نظر شخصیم بود واگه اساتید دیگه هم این گوشه کنارا مارو راهنمایی کنند ممنون میشم
                                و یه حرفی هم بزار از شکم در کنیم :mrgreen:اگه بشه پالس 0 رو با تایمر1 وپالس 1 و با تایمر 0 فهمید و به ترتیب کنار هم قرار داد این مشکلا دیگه وجود نداشت :icon_razz:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X