اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بهترین راه برای روشن و خاموش کردن کولر با AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بهترین راه برای روشن و خاموش کردن کولر با AVR

تو بعضی از تاپیگ ها نوشتن کولر 5 برابر جریانش یعنی تو دوذ تند اگه 5 آمپر بکشه میشه 15 آمپر کنتور خونه 15 آمپره فیوز های خونه هم 16 آمپره پش چطوری تا حالا کولر روشن خاموش میشده من که دارم دیوونه میشم
    دارم سفارش bt141 میدم 40 آمپر تحمل میکنه و اپتو moc3063 هم براش میزارم دیپه نهایتا باید برم از همین رله ها استفاده کنم
    اللهم عجل لولیک الفرج
    تعجیل در فرج آقا امام زمان(روحی و ارواح العالمین لتراب مقدم الفداه) صلوات

دیدگاه

اگر از رله برای موتور ها استفاده کنید باید از رله 40 امپری استفاده کنید(قیمتش گرونه) و تازه چون موتور کولر در لحظه راه اندازی جریان زیادی می کشه (6 برابر جریان نامی موتور)باید هم در مدار سلف و هم در مدار رله از یک سلف استفاده کنید سلف رو با تغذیه موتور سری کنید حواستون باشه موقعی که تریاک حتی خاموش هم هست اگر دوسرش دست بگذارید برق 220 می گیرتتون
      گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
      همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

ایها الناس یکی به من بگه رله استفاده کنم یا ترایاک و چطوری استفاده کنم
        والسلام
        اللهم عجل لولیک الفرج

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali-1992
          ایها الناس یکی به من بگه رله استفاده کنم یا ترایاک و چطوری استفاده کنم
          والسلام
          سلام
          برا ترایاک که دوستمون گفتند
          از این روش
          http://s6.picofile.com/file/8179011476/triac.bmp

http://www.google.com/imgres?imgurl=http://i6.tinypic.com/852299v.gif&imgrefurl=http://www.iranled.com/forum/thread-8282.html&h=279&w=225&tbnid=do38QdlC4V az2M:&zoom=1&docid=V3ToVq_b50_2tM&ei=M DoqVd-bEoHwUO6ig2A&tbm=isch&ved=0CCUQMygIMAg
          بخوای از رله استفاده کنی باید از رله های سوکت خور استفاده کنی که قیمتی حدود 5000 تومن دارند
          http://eshop.eca.ir/%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D8%B1%D9%84%D9%87/2278-%D8%B1%D9%84%D9%87-%D9%81%DB%8C%D8%B4-%D8%AE%D9%88%D8%B1-12-%D9%88%D9%84%D8%AA-30-%D8%A2%D9%85%D9%BE%D8%B1-.html
          مدل های سفید رو بگیرید اگه از رله میخوای استفاده کنی تا چهل امپر رو NC جریان میده البته نوشته ولی شما 20 راحت خوب میتونی بگیری
          حالا که میخوای کولر روشن کنی چه بهتر.
          من خودم تو تابلو به جای کنتاکتور از همین رله ها استفاده میکنم تا جریان 16 امپر میشکم الان چهار ساله اخ نگفته

دیدگاه

اصلا دایی جان!!!
            کاربرد اسنابر رو گفتم. زیراب تریاک رو که نزدم!
            تازه برعکس! تریاک با همین اسنابر 39 اهم و 10 نانو می تونه یک عمر بار سلفی رو تحمل کنه.
            اگه بخوای دقیق بدونی تریاک هایی که سال 73 توی یه پروژه استفاده کردم هنوز آخ نگفتن!
            پس تریاک بهترین قطعه برای قطع و وصل مداومه. توی همین پروژه هر تریاک روزی بیشتر از 1000 بار خاموش و روشن میشه و اگه رله گذاشته بودم یکماه هم دووم نمیاورد.
            جالبرتر اینه که سوختش هم بدرد می خوره (واسه سرماخوردگی) :biggrin:
            من تجربه زیادی ندارم ولی ایشون فکر میکنم حرف آخر رو زده باشند.

در مورد فیوز کنتور هم همونطور که گفتم چون جریان لحظه ای هستش ایرادی بیش نمیاد ولی در مورد ترایاک مشکل ساز میشه!
            www.gam-co.blogsky.com

دیدگاه

اگه بخوام از این رله های فیش خور استفاده کنم به نظرتون تا چند وقت دووم میارن چون ممکنه تو روز 5 یا 6 بار این کولر رو روشن خاموش کنم چون جریان بالاست چطوری جرقه کنتاکت ها شو کم کنم که عمر رله بیشتر بشه
              اللهم عجل لولیک الفرج

دیدگاه

ایم رله های فیش خور 30آمپری سفید رنگ گه گفتید خوبن به نظرتون اگه کثلا کولر تا 12 ساعت روشن باشه این رله دووم میاره یا نه
                اللهم عجل لولیک الفرج

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali-1992
                  ایم رله های فیش خور 30آمپری سفید رنگ گه گفتید خوبن به نظرتون اگه کثلا کولر تا 12 ساعت روشن باشه این رله دووم میاره یا نه
                  رله سفید ها تا چهل امپر NC میده 30 امپر NO
                  من خودم تو یه تابلو استفاده کردم نه یه دونه 18 تا
                  از بیشترشون بجای کنتاکتور استفاده کردم هر فاز 16 امپر ( یعنی هر رله 16 امپر )
                  در مورد تعداد سویچ نمیدونم چه مدت میتونه کار کنه ولی این رله هایی که من گذاشتم هفته ای حداکثر سه بار قطع میشن و بقیه 24 ساعته وصلن
                  و الان چهار ساله استفاده میشه

دیدگاه

پاسخ : بهترین راه برای روشن و خاموش کردن کولر

این پروژه که میگی من درست کردم الانم دارم میفروشم حدود 30 تومن پا خودم در اومد دارم میدم 40 تومن البته عمده
                    ریموت دار با برد 100 متر بدون مانع
                    کنترل اتوماتیک دما
                    کنترل سرعت
                    تایمر معمولی
                    تایمر چرخشی

حدود 1500 خط برنامه

مشکل تریاک اینه که اگه bt139 استفاده کنی خیلی داغ میکنه و نیاز به هیدسینگ و توهویه مناسب هست و اگه bta41 استفاده کنی گرون در میاد و قابل رقابت با دیگر محصولات نیست
                    اگه رله استفاده کنی گاهی رله میچسبه و باید دستگاهو خاموش کنی و کاهی هم در اثر جرقه باعث نویز میشه و میکرو هنگ میکنه و بعد از مدتی خراب میشه

دیدگاه

سلام

من هم پارسال یک مدار کنترل کولر با ریموت ساختم ...

خدائیش خوب جواب داد ولی رله هاش ایراد پیدا کردن ...

استفاده از رله رو پیشنهاد نمیکنم !

چون رله یعد از یک مدتی خراب میشه و کارایی خودشو از دست میده ...

خاستم ببینم جایگزین مناسب رله چی میتونه باشه ؟؟

کسی اطلاع داره ؟؟
                      بـرای نـاراحت شدن فـرصت بسیـار است !!

چـرا به فـردا موکـولش نکنیم ؟

دیدگاه

اگر میخواهید از رله استفاده کنید از رله خوب استفاده کنید . رله اشغال تو بازار زیاده . بنده برای پمپها و موتورها از رله خوب استفاده میکنم . روش نوشته 10 آمپر من تا 6 ازش استفاده میکنم .
                        رله های tianbo پایا داره .
                        www.Askdin.com
                        www.BEKco.ir

دیدگاه

یادش بخیر 7 سال پیش یه همچین مداری ساختم برای خودم هنوزم داره کار میکنه، رله گذاشتم ولی هر سال یه بار دوبار میچسبید، بعد اومدم bt139 گزاشتم با اپتو کوپلر cross over تمام مشکلاتم حل شد .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                            یادش بخیر 7 سال پیش یه همچین مداری ساختم برای خودم هنوزم داره کار میکنه، رله گذاشتم ولی هر سال یه بار دوبار میچسبید، بعد اومدم bt139 گزاشتم با اپتو کوپلر cross over تمام مشکلاتم حل شد .
                            سلام

مهندس جان شماتیک رو قرار بده ما هم استفاده کنیم . @};-

لطف می کنی @};-
                            بـرای نـاراحت شدن فـرصت بسیـار است !!

چـرا به فـردا موکـولش نکنیم ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SUTO
                              سلام

مهندس جان شماتیک رو قرار بده ما هم استفاده کنیم . @};-

لطف می کنی @};-
                              والا من داتشگاه نرفتم مهندس نیستم؛

الان ندارم ولی از یه NTC هم استفاده کرده بودم برای محدود کردن جریان و مدار کلیش شبیه دیتاشیت های اوتوکوپلر بود تا اونجایی که یادمه یکی برای پمپ یکی برای دور کند. دور تند رو کنترول نکردم...

دیدگاه

غیر از تست های خودم برای کولر از همین کلیدهای هوشمند گرفتم . رله داره . الان چند سال کار کرده و رله نچسبونده
                                www.Askdin.com
                                www.BEKco.ir

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X