پاسخ : طراحی و ساخت پیکو ماهواره با avr
یکی از دوستان مواردی چون پرتاب-برگشت و .... عنوان کردند.
موضوع ساخت پیکو ماهواره یا مشابه آن است. و برای موارد ذکر شده چیزی غیر این است - هر چند نیاز طولی دارند ولی بحث سر پرتاب یا چیزهای دیگه نیست.
برای یک جرقه:
برای پرتاب میشه همزمان از موشک های دیگه استفاده کرد نه اینکه یک موشک برای پرتاب ساخت.
برای برگشت حتی فکر برگشت را نکنید بزارید سرنوشت تصمیم بگیره و کافیه 1-2 سال برامون اطلاعاتی که لازمه برامون ارسال کنه.
خیلی سخت میگیرید موضوعو - و چند 10 جواب دیگه .
فقط همت میخواد و فکر کنم همه به قسمت هزینه هاش فکر میکنند و دلسرد میشن که حق دارند.
با تشکر
یکی از دوستان مواردی چون پرتاب-برگشت و .... عنوان کردند.
موضوع ساخت پیکو ماهواره یا مشابه آن است. و برای موارد ذکر شده چیزی غیر این است - هر چند نیاز طولی دارند ولی بحث سر پرتاب یا چیزهای دیگه نیست.
برای یک جرقه:
برای پرتاب میشه همزمان از موشک های دیگه استفاده کرد نه اینکه یک موشک برای پرتاب ساخت.
برای برگشت حتی فکر برگشت را نکنید بزارید سرنوشت تصمیم بگیره و کافیه 1-2 سال برامون اطلاعاتی که لازمه برامون ارسال کنه.
خیلی سخت میگیرید موضوعو - و چند 10 جواب دیگه .
فقط همت میخواد و فکر کنم همه به قسمت هزینه هاش فکر میکنند و دلسرد میشن که حق دارند.
با تشکر

.فرستنده و گیرنده ها باید vhf و uhf باشند. چون ماهواره در خلا است سرعتش برابر 7 کیلومتر در ثانیه است یعنی ما کلا به ماهواره 15 دقیقه دست رسی داریم اگر از بالای ایران رد شود. قطعات نظامی جواب نمیده باید از قطعات مخصوص فضایی استفاده کرد که من وقتی برد رو دیدم هنگ کردم چون قطعاتش رو تو عمرم ندیده بودم....پس نمی توان به راحتی یک مینی ماهواره ساخت....ولی شما سعی بکن از کجا معلوم شاید موفق شدی چون قرار نیست همه از یک روش یک کاری رو انجام بدن...یکی از دوستان گفته بود بالن تحقیقاتی بسازید. ایده خوبی بود من اگه وقت کنم حتما دنبالش میرم :mrgreen:
دیدگاه