اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست راهنمای کامپایلر codevisionAVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست راهنمای کامپایلر codevisionAVR

سلام دوستان
    مت میخوام با کامپایلرcodevisionAVR.v2.05.0کار کنم ولی واسه تنظیمات مشکل دارم
    کسی راهنمای جامع و وامل که منوها رو کامل توضیح داده باشه داره؟
    بخش تنظیماتش atmega16A4داره و atmega16A4 کد مش رو انتخاب کنم؟

پاسخ : درخواست راهنمای کامپایلر codevisionAVR

اون جایی که مشکل دارید رو بپرسید .
    بچه های الکترونیک حتما جواب میدن .

اگر هم کلامشکل دارید google کنید . داده در این باره خیلی زیاده .
    تو کتاب جابر الوندی هم توضیحات خوبی هست . ( تو cd همراه کتاب )
    اِنَّ الَّذِینَ یُحِبُّونَ أَنْ تَشِیعَ الْفاحِشَهُ فِی الَّذِینَ آمَنُوا لَهُمْ عَذابٌ أَلِیمٌ فِی الدُّنْیا وَ الْآخِرَهِ وَ اللَّهُ یَعْلَمُ وَ أَنْتُمْ لا تَعْلَمُونَ.
    کسانى که دوست دارند زشتی ها در میان مردم با ایمان شیوع یابد عذاب دردناکى براى آنها در دنیا و آخرت است، و خداوند میداند و شما نمی‏دانید. (نور19)

دیدگاه

سلام
      کتاب جابر الوندی رو دارم.ولی نرم افزار همراه کتاب واسه نصب مشکل داشت یه ورژن دیگه رو از دوستان گرفتم و نصب کردم
      مثلا برای تایمر یکی از پروژه ها گفته تایمر شماره 1استفاده بشه. چرا شماره 1استفاده بشه . یا کی پایه های پرت ها امپدانس بالا بشه.کلا واسه تنظیمات کدویزارد این ورژن یه راهنمای کامل میخوام

دیدگاه

چرا تایمر 1 ؟
        این رو ما از مساله میفهمیم.
        تایمر 0 هشت بیتیه و تا255 میشمره
        تایمر 1 16 بیتیه و تا 65535 میشمره و زمانهای طولانی تری رو میشه باهاش تولید کرد و البته قابلیتهای زیادی داره.

کتاب جابر رو خوب بخونید.
        کتاب سپاسیار هم عالیه .
        اِنَّ الَّذِینَ یُحِبُّونَ أَنْ تَشِیعَ الْفاحِشَهُ فِی الَّذِینَ آمَنُوا لَهُمْ عَذابٌ أَلِیمٌ فِی الدُّنْیا وَ الْآخِرَهِ وَ اللَّهُ یَعْلَمُ وَ أَنْتُمْ لا تَعْلَمُونَ.
        کسانى که دوست دارند زشتی ها در میان مردم با ایمان شیوع یابد عذاب دردناکى براى آنها در دنیا و آخرت است، و خداوند میداند و شما نمی‏دانید. (نور19)

دیدگاه

باشه مرسی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X