اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

lcd رنگی TCB8000

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : lcd رنگی TCB8000

گفتم که.اگه از SD میخونی یه کم تاخیرت ماله اونه.(خدایی 4- 5 دقیقه نباید بشه نمایش یه عکس.بذار من خودم یه تست میزنم میگم)
    ولی اونی که گفتی نمیشه.در واقع این LCD داره از Sram به جای مموری کارت گرافیکش استفاده میکنه.همشم یه page بیشتر نداره.یعنی وقتی شما داری تو sram مینویسی انگاری داده رو گذاشتی مستقیم رو صفحه و قتی چیزه دیگه نوشته بشه بازم داری تو همون قسمت حافظه مینویسی.یه راه دیگه اینه که به جای درایور TCB8000 که همراه این LCD هست خودت یه درایور درست کنی یا اینکه از LCD شرکت Techstar استفاده کنی که اون این اجازه رو بهد میده خودت دراور واسه LCD بسازی.

دیدگاه

خب جناب مفیدی مشکل حل شد اشکال از برنامه نویسیش بود تو یه تتغییر مبنا وقت گرفته میشد . الان حدود 15 ثانیه هر تصویر طول میکشه که فکر می کنم کمتر هم نمیشه! حالا یه سوالی چرا وقتی دوبار از تابع showbpm استفاده می کنم برای بار دوم تصویر جابجا نشون داده میشه یعنی از وسط صفحه شروع می کنه به نمایش تصویر !!!چه طور می تونم لوکیشن X,Y رو ریست کنم یعنی صفرشون کنم ؟ فکر می کنم با رجیستر F085 بشه این کار رو کرد؟ درسته؟ اما توو مقدار دهیش مشکل دارم...

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان
        من چند ماه پیش تا حالا دارم با این LCD کار می کنم ولی سرعت آوردن تصویرش یک خورده پایینه مثلا LCD من که 240*320 هست رو 3 الی 4 ثانیه یک عکس رو نمایش میده تا حالا که نتونستم سرعتشو زیاد کنم که نا خواستم صفحه مورد نظر به سرعت نمایش داده بشه. اگه کسی از دوستان تونسته یک راهنماییم به بنده بفرمان ممنون میشم
        به دنبال مرگ می گشتم ... شهر به شهر، کوی به کوی، خانه به خانه و صاحب خانه ای خوابم را با نهیبش آشفته کرد ... که چه نشستی که اکنون بر مقبره ات سنگ می کوبند گفتم چه خوب که بعد از این، طعم زندگی بس شیرین است و گوارا
        ای تو ... ای بذر نهال هستی ... اگر زنده ای دعای خیرت را بدرقه راهم ساز ... اگر هم مردگی را تجربه می کنی، بیا با هم زنده شویم که گویند زندگی زیباست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط parsa2
          خب جناب مفیدی مشکل حل شد اشکال از برنامه نویسیش بود تو یه تتغییر مبنا وقت گرفته میشد . الان حدود 15 ثانیه هر تصویر طول میکشه که فکر می کنم کمتر هم نمیشه! حالا یه سوالی چرا وقتی دوبار از تابع showbpm استفاده می کنم برای بار دوم تصویر جابجا نشون داده میشه یعنی از وسط صفحه شروع می کنه به نمایش تصویر !!!چه طور می تونم لوکیشن X,Y رو ریست کنم یعنی صفرشون کنم ؟ فکر می کنم با رجیستر F085 بشه این کار رو کرد؟ درسته؟ اما توو مقدار دهیش مشکل دارم...
          من بازم رو رجیسترهای این lcd کار کردم و نحوه ی مقدار دهی و کار هر یک از رجیسترها با جزئیات رو فهیدم اما هم چنان وقتی برای دومین با از تابع ShowBmp استفاده می کنم تصویر از وسط صفحه شروع می کنه به اجرا شدن . من هیچ جوری نتونستم این مشکل رو بر طرف کنم . فقط تنها کاری که میشه کرد اینه کلاً یه بار دیگه وسط برنامه lcd رو ریست کرد و تابع init_lcd رو اجرا کرد که صفحه lcd هم روشن و خاموش میشه که زیاد جالب نیست. کسی نظری یا ایده ای در این رابطه نداره؟

دیدگاه

سوالو تکرار می کنم.آیا شما از همین برنامه که من تو سایت گذاشتم استفاده می کنید؟
            آیا تصویر در بار اول تمام صفحه را پر می کند؟
            به نظر مشکلتون اینه که دفعه دوم دارین آدرس تصویر رو که در بار آخر اجرای تابع استفاده کردین به عنوان آدرس شروع می فرستین وگرنه نباید مشکلی باشه

دیدگاه

آقای مفیدی، من با کدهای شما روی Atmega16 و با کریستال 16M این LCD رو درایو کردم.تمام اتصالاتشم چک کردم. ولی LCD حتی روشن هم نمی شه. فقط بعضی وقتا موقع خاموش یا روشن کردن پاور، بک لایتش روشن می شه (البته فقط بعضی وقتا ).چیز دیگه ای هم هست که باید چک کنم؟
              ضمنا LCD و کنترلرشم ظاهرا سالمه ( تو مدرن دوباره چکش کردم)

دیدگاه

جریان تغذیه.خیلی مهمه. تا جایی که یادمه نزدیک 200mA میکشید. دیگه اینکه برنام رو تغییری ندادی که؟محتمل میکروت ATMEGA16L نیست؟

دیدگاه

تغذیم تا 3 آمپرو جواب میده، میکرومم L نیست، حالا به این نتیجه رسیدم که وقتی زمین LCD رو قطع می کنم بک لایت روشن میشه و ظاهرا init_LCD هم کار میکنه ولی هیچ رنگی در کار نیست! برنامه رو هم تغییری ندادم. برای وصل کردن تغذیه و زمین LCD مدار خاصی لازمه؟ من الان LCDم بدون زمین 17-18 ولت بک لایتو داره میده. ضمنا من 2 تا از این LCD و برد کنترلش دارم که هر دوشون اینجورین!

دیدگاه

وضعتون خوبه ها!!! دو تا!!!
                    مطمئنید اتصالاتو درست وصل کردین.مدل درایورش TCB8000C?چند اینچ؟ از مود 8 بیتی استفاده میکنی؟دیتاشیتشو اصلا داری؟از خود مدرن باید بگیری.پایه WAit لازم نیست به جایی وصل باشه.پایه ها رو طبق اول لایبرری TCB8000.c وصل کنید.به نظرم مشکلی نباید داشته باشین

دیدگاه

مطمئنم که اتصالاتو درست وصل کردم.مدل درایورش TCB8000Cه. 3.5 اینچه. از مود 8 بیتی استفاده میکنم.دیتاشیتشو دارم. پایه WAit به جایی وصل نیست .پایه ها رو اول لایبرری TCB8000.c عوض کردم ولی درست وصل کردم. و طبق پیش بینی شما دیگه مشکلی نیست. ظاهرا برده می خواسته اول کار حسابی اذیت کنه، چون ظاهرا مشکلی نداشت و الان به خوبی و خوشی داره کار می کنه!
                      با تشکر از اقای مفیدی

دیدگاه

سلام،

من هم یدونه 5.7 اینچش رو گرفتم و خیلی سریع (حدود 1 ساعت) راه افتاد. به نظر میاد LCD خوبی باشه و کنترلر قوی ای هم داره.
                        کسی از دوستان برای تبدیل فایل BMP به آرایه برنامه ای سراغ نداره؟ اگر نیست خودمون یدونه بنویسیم :smile:
                        There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

سلام رضا جان
                          اگه ممکنه کد و شماتیک مدارت رو بذار تا بقیه هم استفاده کنن.
                          سرعت برای تو چه جوریه؟؟
                          مرسی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ROBOTIC
                            سلام رضا جان
                            اگه ممکنه کد و شماتیک مدارت رو بذار تا بقیه هم استفاده کنن.
                            سرعت برای تو چه جوریه؟؟
                            مرسی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsan_akbari
                              :icon_razz: :icon_razz:
                              ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m_b_mofidi
                                جریان تغذیه.خیلی مهمه. تا جایی که یادمه نزدیک 200mA میکشید. دیگه اینکه برنام رو تغییری ندادی که؟محتمل میکروت ATMEGA16L نیست؟
                                با سلام
                                مگه در این برنامه میکرو ATMEGA16L مشکلی دارد ؟ آیا 8مگاهرتز(8میپس) بودنش مشکل دارد ؟ (آخه خودش در برنامه سمپلی که داده با 8052 که 12مگاهرتز(1میپس) هست کار کرده!)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X