اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

حذف نویز از مدار فرمان به رله

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

حذف نویز از مدار فرمان به رله

سلام دوستان تو دنیای الکترونیک تازه واردم اگه ممکنه کمکم کنید
    یه مدار ساختم با tiny26 که با فشار کلید به رله برای قطع و وصل برق شهر فرمان میده مدار کاملا درست کار میکنه فقط مشکل اینجاس که وقطی یک پریز دیگه رو به همون سه شاخه که مدار به اون وصل شده وصل می کنم مدار طوری عمل می کنه که انگار کلید فشار داده شده البته این اتفاق وقطی مییفته که دوشاخه دوم رو سریع وارد پریز بکنیم و در بیاریم.
    از اینکه میکرو reset نمیشه مطمئا هستم و به احتمال زیال در اثر ورود و خروج دوشاخه دوم نویز ایجاد روی پورت متصل به کلید اثر میزاره و میکرو فرمان فشار کلید رو دریافت می کنه (بانس)
    برای حل مشکل من این کار هارو انجام دادم
    1- روی کلید بین GND و پورت میکرو خازن گذاشتم
    2- سعی کردم بصورت نرم افزاری دی بانس کنم به این صورت که اگه کلید پورت میکرو 0 (یا فشار واقعی یا نویز) بشه یک تابع رو فراخوانی میکنم که داخل اون پورت مورد نظر رو 1000 بار چک میکنم اگه همه 0 بود به رله فرمان میدم
    3 - در تغذیه میکرو هم از رگولاتور و خازن استفاده شده.
    با این کارها مخصوصا دیبانس نرم افزاری وضعیت خیلی بهتر شده و باید خیلی تلاش کرد که این اتفاق بیفته ولی مشکل کامل حل نشده و نمیشه به مدار اعتماد کرد.
    خیلی خیلی ممنون میشم اگه راهنمایم کنید.

پاسخ : حذف نویز از مدار فرمان به رله

با سلام
    این نکته به نظرم میآ‌رسه: شاید پایه پورت شما pull-up نداره. یا پورت رو با صورت pull-up ست کنید و یا یه مقاومت ۱۰ کیلو بیت پورت و vcc متصل کنید.
    امیدوارم مفید باشه
    من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

پاسخ : حذف نویز از مدار فرمان به رله

سلام
      زمان جوونی ما میگفتن یه خازن یه مقاومته که به جای پاسخ به جریان به فرکانس پاسخ میده این طور که شما میگید وقتی دوشاخه جرقه بزنه مدارتون مساله دار میشه خوب این خیلی راحته ککه جلوی جرقه رو بگیری چه جوری رابطه امپدانس خازن که توش فرکانس و جی و دو پی و توان منفی یک بود یادته خوب فرکانستو بگیر 55 دو و پی هم که مشخصه از فرمولت به جی بی اعتنایی کن یعنی انگار تو فرمول نیست بعد اون طرف تساوی رو برابر 100000 صد کیلو اهم قرار بده و ظرفیت خازن رو پیدا کن نزدیکترین خازن استاندارد به این مقدارو پیدا کن یا اگه نشد یه ماتریس ببند و بین فاز و نول برق شهر قرار بده اگه همه چیز خوب پیش بره تا مقدار زیادی از جرقه هات کم میشه ولی خیلی دقت کن چون خازن خیلی نامرده و ممکنه حتی وقتی مدارت از برق شهر قطع باشه تا چند وقت شارژ بمونه که میتونی یه مقاومت بزرگ باهاش موازی کنی
      در مورد دی بانس اینهمه به خودت فشار نیار یه آدم برای وصل و قطع یه کلید معمولا بین 150 تا 250 میلی ثانیه زمان می خواد تو بسه که بعد از اولین بار زدن کلید با فاصله 50 میلی ثانیه دو یا سه بار دوباره چک کنی اگه درست بود که حله
      در آ خرین مرحله میتونی یه اپ امپ استفاده کنی به کلیدت یه ولتاژ بده و اون پایه رو به یه ورودی اپ امپ بده اون پایه رو به یه پتانسومتر بده که ولتاژ رو تنظیم کنی و خروجی را به میکرو بده اگه به اپ امپ یه ولتاز بالا بدی که به نظر من خوبه خروجیتو از یه تقسیم مقاومتی به میکرو بده که ولتاژ زیادی بهش نرسه این هم برای اینه که میکرو تو زمانهای خیلی کم کار میکنه ولی اپ امپ این طور نیست به عبارت دیگه میکرو به لبه های خیلی تیز تری نسبت به اپ امپ حساسه
      در کل برق شهر خیلی ها رو کشته که تازگی یکی از فامیلای من هم رفت تو اون لیست مواظب باش که فردا روزی جلوی عزراییل نگی این یارو نگفت.
      بازم اگه کار از پیش نرفت یه میل به من بزن یا تو سایت بگو همه بچه ها کمک میکنن.
      sewmhr@yahoo.co.uk

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X