اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل عجیب با LCD کاراکتری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل عجیب با LCD کاراکتری

یه مشکل عجیب با LCD کاراکتری دارم اینه که نمی تونم راش بندازم . من خودم سه ساله دارم با این LCD ها کار می کنم . حتی توابعشو هم خودم نوشتم چه مد 8 بیتی چه 4 بیتی . برام راه اندازی lcd کاراکتری مثل روشن کردن LED بود اما الان واقعاً کلافم کرده . یه مدار ساختم PCB رو هم زدم . برنامه رو با پروتئوس اجرا می کنم مثل همیشه کار می کنه . اما تو مدار کار نمی کنه . تا حالا 3 تا LCD عوض کردم فکر می کردم مشکل از LCD باشه میکرو عوض کردم.... PCB و اتصالات چک کردم .... ولتاژی که به VCC و GND دادم ... ولتاژ Vee .... RW ... E هرچی که به فکرم رسیده رو چک کردم . ولی حتی موقع نمایش کرسر که چشمک زنه تمام کاراکتر ها و خونه های LCD خاموش می شن ...دیگه کلافه شدم.. کسی چیزی به ذهنش میرسه؟

پاسخ : مشکل عجیب با LCD کاراکتری

منم تقریبا همین مشکل رو داشتم. دقیق اینطوریش نه. ولی به نظر من اتصال کوچکی بین پایه ها برقرار شده.
    نمی دونی چقدر گرفتاری داشتم ، آخرش هم بین پایه ها اتصال ریزی وجود داشته که نتیجه نمی داد :mrgreen:
    می تونید ببینید : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=16871.0
    کنکوری 90 دیروز،آ‌دانشجو مهندسی نرم افزار پلی تکنیک امروز!

دیدگاه

سلام .

پارسا جان شما پایه 3 از LCD رو با یک مقاومت به زمین وصل کردین؟

دیدگاه

به نظر من هم مشکل فقط مربوط به پاییه کنتراست است(همون پاییه 3)که وقتی مثبت بشه کنتراست 0 میشه بهتره وضعیت این پایه رو چک کنی پاییه های data اگه به هم وصل شده باشن هم lcd یه چیزایی نشون میده .

Qt - A cross-platform application and UI framework

با کامپایلرهای قدرتمند GCC در Linux و MinGw در Windows

دیدگاه

سلام ........... اگه توی پروتئوس جواب میده و توی سخت ا فزار نه احتمال به یقین مشکل در یکی از سه تا پایه ی اولیه . البته اگه ال سی دیتون تمام کاراکتر های خط پایینش جمیغا روشن میشه ، خب مشکل ولتاژی دارید . به نظر من باز هم اتصالاتتون رو چک کنید . کوفق باشید .
          دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

بله . اگه اون تاپیک رو نگاه کرده باشید، توضیحات خیلی کاملتر داده شده. مثلا اون مقاومت متغیر رو می چرخونی بین 3 و زمین نوشته پر رنگ و کم رنگ، می شه و...
            این آزمایشات رو انجام بدی، نتیجه ای که من گرفتم رو هم شما می گیرید.
            کنکوری 90 دیروز،آ‌دانشجو مهندسی نرم افزار پلی تکنیک امروز!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X