lcd های dots یعنی چه ؟
آیا فقط در sed ها وجود دارد یا در توشیبا هم موجود است ؟
lcd های dots یا گرافیکی همین lcd های هستند که در حال حاضر تو بازار دیده میشوند و فرق عمده آنها با lcd های کاراکتری در تعداد سطر و ستون،قابلیت نمایش تصویر و عکس،قابلیت فارسی نویسی،قابلیت ایجاد افکت های متنوع،قابلیت دسترسی به پیکسل هتی مختلف آن و....
lcd های dots یا گرافیکی همین lcd های هستند که در حال حاضر تو بازار دیده میشوند و فرق عمده آنها با lcd های کاراکتری در تعداد سطر و ستون،قابلیت نمایش تصویر و عکس،قابلیت فارسی نویسی،قابلیت ایجاد افکت های متنوع،قابلیت دسترسی به پیکسل هتی مختلف آن و....
توضیحات دیگه هم خواستی بپرس تا دوستان جواب بدن..
lcd را که خریده ام ts12864a-2 پشتش نوشته . که در دیتا شیتش 12864dots نوشته شده است . این ال سی دی با برنامه sed ، کار نمیکنه البته برنامه کاملا صحیح است .
میخواستم بدانم که غیر از نوع sed در معرفی چه نوع دیگری وجود دارد .
تو اون مقاله طریقه اتصالات پایه ها و نحوه پیکر بندی رو توضیح دادم.خوندی؟؟؟
برنامه ای را که خودتان برای ال سی دی های نوع سد گذاشتید کپی کردم ولی باز هم بعد از اتصال صحیح ال سی دی به میکرو کار نمیکرد .
حتم دارم که ایراد از معرفی نوع ال سی دی است .
قبلا با ال سی دی 16*1 همین مشکل را داشتم که با گذاشتن حرف a مشکلم حل شد .( البته آن کاراکتری بود. )
این کارارو تست کن ببین تاثیری داره یا نه!!!
1- فرکانس اسلاتور را به 8 مگ تغییر بده... هم در برنامه هم در قسمت فیوز بیتها
2- با ولتمتر ولتاژ پایه 18 رو بگیر ببین چند ولته؟؟
3-به جای نمایش عدد 4 بر روی lcd یه کلمه نمایش بده.
4- تو سخت افزار جای پایه ce1,ce2 رو با هم عوض کن.
5- وقتی ولوم کنتراست رو تغییر میدی تغییری هم در lcd میبینی (باید با کم و زیاد کردن ولوم کل پیکسل ها خاموش و روشن بشه.)
6- اتصالاتت رو یه بار دیگه چک کن..(cd-rw-e)
این کارارو تست کن ببین تاثیری داره یا نه!!!
1- فرکانس اسلاتور را به 8 مگ تغییر بده... هم در برنامه هم در قسمت فیوز بیتها
2- با ولتمتر ولتاژ پایه 18 رو بگیر ببین چند ولته؟؟
3-به جای نمایش عدد 4 بر روی lcd یه کلمه نمایش بده.
4- تو سخت افزار جای پایه ce1,ce2 رو با هم عوض کن.
5- وقتی ولوم کنتراست رو تغییر میدی تغییری هم در lcd میبینی (باید با کم و زیاد کردن ولوم کل پیکسل ها خاموش و روشن بشه.)
6- اتصالاتت رو یه بار دیگه چک کن..(cd-rw-e)
همه این کارها را انجام دادهام ال سی دی سالم است برنامه درست است اتصا لات صحیح است ولی ال سی دی کار نمیکند .
واقعا حیرون موندم .
من که فکر میکنم در معرفی نوع ال سی دی در باسکام ایراد دارم.
دیدگاه