اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

در خواست کمک از کسانی که در زمینه تابلوروان فعالیت میکنند

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : در خواست کمک از کسانی که در زمینه تابلوروان فعالیت میکنند

با توجه به اندازه دات ماتریسهای 8*8 بزرک یعنی من برای ساخت این تابلو باید حدودا 22 دات ماتریس در طول و6 دات ماتریس در عرض استفاده کنم واین یعنی 176 ستون و48 سطر من در نظر دارم اند تمام ستون ها رو به هم وکاتد تمام سطر ها رو به هم وصل کنم و از رفرش سطری استفاده کنم در ابن صورت برای کنترل سطرها از دیکدر 74138 وبرای ستونها از لج74573 وuln2803 ایا این کار درست است اکر درست است ایا لجها باید به ستونهای کلی وصل بشه یا به ستونهای هر دات ماتریساز لحاظ نمایش ایا به مشکل بر می خورم

دیدگاه

در مورد تعداد دات ماتریس ها که من نظری ندارم . چون سایز دقیقشو نمیدونم.

شما 144 تا ستون دارید یعنی 18 تا دات ماتریس پس باید 18 تا هم لچ داشته باشید و 18 تا هم بافر .
      www.icesi.ir

دیدگاه

[quote author=میلاد موسوی link=topic=17864.msg89380#msg89380 date=1219398950]
        در مورد تعداد دات ماتریس ها که من نظری ندارم . چون سایز دقیقشو نمیدونم.

شما 144 تا ستون دارید یعنی 18 تا دات ماتریس پس باید 18 تا هم لچ داشته باشید و 18 تا هم بافر .

در مورد نمایش ایا به مشکل بر میخورم

دیدگاه

ایا هنکام نمایش به مشکل بر میخورم منظورم در مورد طول تابلو است در ضمن نرم افزاری وجود دارد که کد hex فنتهای فارسی رو با توجه به طول وعرض تابلو بده ایا لجها باید به ستونهای کلی وصل بشه یا به ستونهای هر دات ماتریس

دیدگاه

به چه مشکلی؟؟

باید اینجور نرم افزار ها رو خود سازنده درست کنه.خیلی دیدم ولی خودم ندارم.
            www.icesi.ir

دیدگاه

منظورم در مورد خاموش شدن صفحه به حاطر طول زیاده

دیدگاه

22 تا بلوک ستونی داری و 8 تا سطر که در مجموع میشه 176=8*22 بلوک
                برای اینکه متن به صورت یکنواخت دیده بشه و پرشی نداشته باشیم باید فرکانس رفرش کمتر از 50 هرتز باشه( اثر فلیکر).
                پس در واقع تو حداکثر 20 میلی ثانیه باید 176 حالت رو ارسال کنی. یعنی حدود 113.63 میکروثانیه برای هر بلوک.مدت زمان اجرای دستورات رو هم باید در نظر بگیریم.
                اگه فرض کنیم حدود 100 میکرو ثانیه تاخیر برای هر بلوک داریم باید بررسی کنیم که این مدت زمان به اندازه کافی می تونه نور LED رو تامین کنه یا نه. یعنی تو این مدت LED کاملا روشن میشه یا نه.

دیدگاه

البته یه اشتباهی کردم. من برای 8 سطر گفتم ولی ظاهرا 48 تا سطر داری که در این صورت زمانت خیلی کمتر میشه. چیزی حدود 17-18 میکرو ثانیه !!
                  نمی دونم با این زمان نتیجه خوبی بدست میاد یا نه. اما به هر حال یه روش همون کاریه که رضا سپاسیار یه جا گفته بود. رفرش سطری به صورت یکی در میان.
                  بازم اساتید باید نظر بدن

دیدگاه

سلام

برای ستون ها بعد از لچ حتماً باید از uln استفاده بشه یا خود لچ می تونه کار بافر رو انجام بده
                    زندگی یه فرصته

دیدگاه

منظورم اینه که خود لچ نمی تونه ستون ها رو درایو کنه
                      زندگی یه فرصته

دیدگاه

این که برای هر بلوک حدودا 100 میکرو زمان لازم است یعنی در حلقه for که برای یک بلوک مینویسم مقدار تاخیر در دستور delay 100 میکرو باشد یا مجموع تاخیر در این حلقه باید 100 میکرو باشد من در یک مدار ازمایشی با 4 دات ماتریس وقتی که تاخیر در دستور delay را 100 میکرو در نظر کرفتم نمایش متن به مشکل خورد حالا اکر بخوام برای 22 بلوک این کارو بکنم دیکه اصلا جواب نمیده جیکار باید بکنم

دیدگاه

یعنی برای یه ماتریس 32*8 به مشکل برنامه نویسی خوردید؟؟

برنامه نمونه را بذارید.
                          www.icesi.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط میلاد موسوی
                            یعنی برای یه ماتریس 32*8 به مشکل برنامه نویسی خوردید؟؟

برنامه نمونه را بذارید.
                            سلام ...............

چون زبان برنامه نویسیتون C هست ، منطق برنامه ای که جناب موسوی فرمودن رو بیشتر توضیح بدید . موفق باشید .
                            دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علیرضا خلیلی
                              سلام

برای ستون ها بعد از لچ حتماً باید از uln استفاده بشه یا خود لچ می تونه کار بافر رو انجام بده
                              اگه از ULN استفاده کنی جریان خوبی بهت میده
                              " علت هر شکستی عمل کردن بدون فکر است" الکس مکنزی

[move](---> موسیقی ایرانی <---) [/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد جعفری
                                البته یه اشتباهی کردم. من برای 8 سطر گفتم ولی ظاهرا 48 تا سطر داری که در این صورت زمانت خیلی کمتر میشه. چیزی حدود 17-18 میکرو ثانیه !!
                                نمی دونم با این زمان نتیجه خوبی بدست میاد یا نه. اما به هر حال یه روش همون کاریه که رضا سپاسیار یه جا گفته بود. رفرش سطری به صورت یکی در میان.
                                بازم اساتید باید نظر بدن
                                حالا آقا حامد تو تابلوی 16*64 به نظرت از لچ استفاده کنم یا سخت افزاری که گذاشی که با شیفت رجیستر بود؟ نور کدوم بیشتر میشه ؟
                                " علت هر شکستی عمل کردن بدون فکر است" الکس مکنزی

[move](---> موسیقی ایرانی <---) [/move]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X