اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت کد هگر با کد ویژن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت کد هگر با کد ویژن

سلام
    من قبل با کامپایلر سی کار میکردم اما امروز تصمیم گرفتم کار با کد ویژن رو شروع کنم
    یکی از دوستان لطف کن مراحل ایجاد یه پروژه جدید تا ساخت کد هگز رو اینجا بگه
    ثواب داره

پاسخ : ساخت کد هگر با کد ویژن

سلام
    یکی نیست به ما جواب بده
    فقط بگید چطوری برنامه رو به کئ هگز تبدیل کنم :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

این که نگرنی نداری میری توی منوی فایل و آیتم new رو انتخاب می کنی بعد ازت می پرسه می خواهی فایل درست کنی یا پروژه و شما پروژه رو انتخاب میکنی
      بعد از این مرخله از شما پرسیده می شود که آیا می خواهید از جادوگر استفاده کنید. جون تازه کارید yes رو انتخاب می کنید.
      در جادو گر شما می توانید تمام تنظیمات پروژه از جمله نوع میکرو فرکانس کلاک وضعیت پورتها و تایمرها و ... را انجام دهید. بعد از تکمیل تنظیمات اولیه داخل جعبه ی جادوگر منوی فایل آیتم generate and save رو انتخاب کن سه تا فایل مختلف تولید میشود که یکی اش prj - یکی اش C - یکی اش هم مربوط به جادوگر است. تمام شدو فایل و پروژه شما درست شده.
      :nice:

دیدگاه

این کار ساده است اما برای اینکه راحت بتوانی با cod vision کار کنی من به شما کتاب میکر کنترلر های avr نوشته آقای ره افروز را پیشنهاد می کنم جدا از این ها برای داشتن یک مرجع هم کتاب خوبی است
        یکی میگفت خدا چرا به حرفای ما گوش نمیده گفتم
        هان ای صنما،دل یک دله کن
        گر سر ندهم ،وانگه گله کن

دیدگاه

ببخشید؛مثل این که نتونستم منظورمو برسونم.من برنامه رو خودم نوشتم و میدونم کاملا درسته.با کد ویزارد هم نمیخوام کار کنم.من فقط میخوام برنامهای که نوشتمو با کد ویژن به کد هگز تبدیل کنم.تو بین خروجی های کد ویژن فایلی با پسوند hex پیدا نکردم .که با برنامه خودپروگرامر کدهای هگز تولیدی رو بریزم تو آی سی.من فقط مشکلم اینه که کد ویژن یه فایل هگز بده بیرون.پروگرامر هم طوری هست که نمی تونم مستقیم با کد ویژن پروگرم کنم

دیدگاه

شاید شما پروژه ایجاد نکردید و میخواید فایل تنها رو کامپایل کنید. این مراحل رو انجام بدید ببینید مشکل حل میشه یا خیر:
            - از منیو فایل گزینه New رو انتخاب کنید.
            - از بین Source و Project شما Project رو انتخاب کنید.
            - در مورد CodeWizard که سوال میشه No رو کلیک کنید.
            - پنجره ذخیره باز میشه، نام پروژه را انتخاب کنید و Save را فشار دهید.
            - پنجره Configure Project باز میشه، وارد قسمت C Compiler بشید و تنظیمات لازم رو انجام بدید، دقت کنید که تراشه و فرکانس رو درست انتخاب کنید. در قسمت پایین File Output Format(s) هست، اون رو باز کنید و اون دسته از فایلهایی که میخواید در خروجی داشته باشید رو انتخاب کنید، برای من دو حالت هست که هر دوتا هم شامل فایل Hex میشند.
            حالا دوتا حالت وجود داره:
            1- حالا اگر فایل C رو قبلا نوشتید و در جایی ذخیره کردید میتونید اون رو از همینجا به پروژه اضافه کنید، برای این منظور در تب اول همین پنجره ( به اسم Files ) روی دکمه Add کلیک کنید و فایل C رو Open کنید و به پروژه اضافه کنید. بعد از اضافه کردن این فایل و قشار دادن دکمه OK برنامه شما Load میشه و نشان داده میشه، حالا میتونید وارد منیو Project بشید و Make رو کلیک کنید تا فایل Hex و دیگر فایل ها در مسیری که پروژه قرار داره تولید بشه. اگر اینکار ها رو کردید و تولید نشد اطلاع بدید تا ببینیم مشکل از کجاست.
            2- اما اگر برنامه C رو قبلا جایی ذخیره نکردید که به پروژه اضافه کنید و میخواید از Editor خود برنامه استفاده کنید و برنامه رو بنویسید تا همینجای کار که پیش رفتید دکمه Ok رو بزنید تا پنجره Configure بسته شود. حالا دوباره از منیو File گزینه New رو انتخاب کنید اما اینبار Source رو انتخاب کنید. یک پنجره editor برای شما باز میشه که میتونید برنامه C رو توی اون بنویسید. برنامه رو که نوشتید باید ذخیره کنید و به پروژه اضافه کنید. برای اینکار گزینه Save As رو انتخاب کنید و فایل رو با فرمت C در پوشه ای که برای Proje ساختید ذخیره کنید. بعد از ذخیره کردن به منیو Project برید و Confiure رو انتخاب کنید تا دوباره پنجره Configure باز بشه. حالا همونطور که قبلا توضیح دادم در قسمت File روی Add کلیک کنید و فایل برنامه C رو که ذخیره کردید به برنامه اضافه کنید و Ok کنید. حالا برنامه آماده هست که Compile و Make بشه ( میتونید مستقیما Make رو کلیک کنید و فایل Hex رو بگیرید ) اگر این مراحل رو رفتید و جواب نگرفتید چند احتمال دیگه وجود داره. فعلا اینهارو انجام بدید ( اگر قبلا ندادید ) تا ببینیم بعد چی میشه.
            از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
            هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
            اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
            اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
            شاد و موفق باشید

دیدگاه

سلام خیلی ممنونم از راهنمای دقیق و پله پله شما.من تموم اوامرتونو با دقت و مو به مو اجرا کردم ولی بازم نشد.سه تا فایل با پسوندهای PRJ, PR~, TXT تولید شد.نمیدونم اشکالم کجای کاره .از مراحل کار عکس انداختم تا از راهنماییتون استفاده کنم .از کمکتون یه دنیا ممنونم.منتظر جوابتون هستم[]

دیدگاه

خواهش میکنم نیما جان کاری نکردم. به شما پیغامی نشون نمیده؟ موقع کامپایل کردن برنامه خطایی از برنامه اون قسمت پایین نشون نمیده؟ با یک برنامه خیلی ساده امتحان کن برنامه رو هم بزار که دوستان ببینند و بهتر بتونند کمک کنند. از کدوم نسخه کدویژن استفاده میکنی؟ بعضی خطاها در بعضی از نسخه های کدویژن به این دلیل هست که برنامه در مسیر پیش فرض نصب نشده اما این مورد رو فکر نکنم. ظاهرا برنامه شما اصلا کامپایل هم نمیشه. اگر بتونی توضیحات بیشتری بدی که موضوع برای دوستان روشن تر بشه بهتر میتونند کمک کنند.
                از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
                هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
                اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
                اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
                شاد و موفق باشید

دیدگاه

بازم تشکر میکنم از راهنماییتون.فرصتی باشه تا جبران کنم.ای ول تو عکسی که از هر مرحله کارم گرفته بودم ارورهای پایین صفحه مشخص بود برای همه سطرا خطا داده بود ولی نتونستم بفرستم خدمتتون.بله حق با شماست برنامهای که نوشتم درسته.چون از پروژه های آماده آقای رضا سپاس یار استفاده کردم.و خودمم برای اطمینان دستی هم از رو کتاب تایپ کردم.پایین صفحه برا هر سطرش ارور میده.یعنی کل سطرها خطا داره.کد ویژن هم که استفاده میکنم از سی دی آقایه علی کاهه هست که سی دی هم رو کتابش بود.سه تا ورژن هست که هر سه تاش همون خطاها رو میدن.اول نصبش کردم رو درایو دی.بعد رو مسیر پیشفرضش که سی هست هم امتحان کردم .اون فایلی که اد میکنم.تو یه درایو دیگه قرار داره که مسیرش یه کم تو در تو.چند تا بک اسلک میخوره.احتمال این هست که از مسیر طولانی فایل اد شده باشه
                  Codevision_1.24.2 CODEVISION_1.24.4 CODEVISION_1.24.6 این ورژن هارو من استفاده میکنم 1.24.4 تو خودش یه کرک داره که خودش کد عبور میسازه.برنامه هم اینه. #include<mega16.h>
                  #include<delay.h>
                  #define xtal 4000000

int i;

void main (void)
                  {

DDRD = 0xFF;

while(1)
                  {

for(i = 1; i <= 128; i = i*2)
                  {
                  PORTD = i;
                  delay_ms(100);
                  }

for(i = 128; i > 1; i = i/2)
                  {
                  PORTD = i;
                  delay_ms(100);
                  }

}

}
                  یه فلاشر سادس .و میدونم برنامش درسته چون فایل هگز این برنامه رو قبلا آقای سپاس یار زحمتشو کشیدنو آمادشو گذاشتن من هم کدا رو ریختم تو آی سی عملی درست کار کرد.فقط یه برنامه دیگه نوشتم اگه روشش رو یاد بگیرم(تولید کد هگز)میخوام برناممو عملی کنم ولی تو این مرحلش موندم.ببخشید سرتونو درد آوردم.من شاگرد شما هستم و محتاج راهنماییتون

دیدگاه

ممنون آقا مشکل حل شد.اشکال همون تو مسیر پیشفرض بود.بازم به راهنمنییتون نیاز خواهم داشت.رو کمکتون حساب می کنم

دیدگاه

خواهش میکنم نیما جان، خوشحالم که حل شد، مطمئنا هر کدام از دوستان بتونند به دیگری کمک کنند دریغ نخواهند کرد.
                      موفق باشی
                      شاد و موفق باشید

دیدگاه

ببخشید من دقیقا همین مشکل رو دارم ، میشه بگین اشکال کار از کجا بوده ؟

دیدگاه

سلام ببخشید من از نسخه ی 2.05.3 استفاده میکنم ولی تو قسمت PROJECT چیزی به اسم Make پیدا نکرد؟

دیدگاه

چرا
                            من خودم نصب کردم وجود داشت تو منو جستجو کنید هستش یا از هلپ کمک بگیرید.
                            :read:
                            Telegram:
                            @reza_br_2489

Instagram:
                            _amp_c

دیدگاه

سلام.منم نمی تونم فایل هگز درست کنم درست مثل دوستمون.مشکل چیه؟میشه راهنمایی کنید.ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X