اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در برنامه نویسی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک در برنامه نویسی

عکس ماژول هارو بزارید کمکتون کنم
    http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MAHDI ZAMANI
      عکس ماژول هارو بزارید کمکتون کنم
      از این ماژول ها استفاده میکنم

http://roboeq.ir/products/detail/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84%20HMR%20%D9%81%D8%B 1%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%B3%20915%20%D9%85%DA%AF%D8% A7%D9%87%D8%B1%D8%AA%D8%B2/
      http://roboeq.ir/products/detail/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84%20HMT%20%D9%81%D8%B 1%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%B3%20915%20%D9%85%DA%AF%D8% A7%D9%87%D8%B1%D8%AA%D8%B2/

http://roboeq.ir/products/detail/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84%20%DA%AF%DB%8C%D8%B 1%D9%86%D8%AF%D9%87%20ASK%20DX-RF%20%20%D9%81%D8%B1%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%B3%20433 %20%D9%85%DA%AF%D8%A7%D9%87%D8%B1%D8%AA%D8%B2/
      http://roboeq.ir/products/detail/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84%20%D9%81%D8%B1%D8%B 3%D8%AA%D9%86%D8%AF%D9%87%20ASK%20DX-RF%20%20%D9%81%D8%B1%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%B3%20433 %20%D9%85%DA%AF%D8%A7%D9%87%D8%B1%D8%AA%D8%B2/

کار با ماژول NRF24L01 رو به زبان بسکام تاحالا کسی انجام نداده وگر نه با این ماژول کار میکردم

دیدگاه

شما میخوای وقتی رو گیرنده کلید فرضا 1 زده شد،دمای مثلا سنسور یک رو دریافت کنی درسته؟؟؟واگر 2 زده شد سنسور 2...؟پس در اینصورت ماژول شما باید بتونه ارتباط دو طرفه داشته باشه،شما چند تا فرستنده داری وچندتا گیرنده؟؟؟
        من اینکارد میخواستم برا 2تا فرستنده ویک گیرنده انجام بدم که با ماژول نمونه شما نتونستم ورفتم با hm-trp انجامش دادم...hmt و hmr فقط دریک جهت کار میکنند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط میثم قاسمی نیا
          شما میخوای وقتی رو گیرنده کلید فرضا 1 زده شد،دمای مثلا سنسور یک رو دریافت کنی درسته؟؟؟واگر 2 زده شد سنسور 2...؟پس در اینصورت ماژول شما باید بتونه ارتباط دو طرفه داشته باشه،شما چند تا فرستنده داری وچندتا گیرنده؟؟؟
          من اینکارد میخواستم برا 2تا فرستنده ویک گیرنده انجام بدم که با ماژول نمونه شما نتونستم ورفتم با hm-trp انجامش دادم...hmt و hmr فقط دریک جهت کار میکنند

نه اونجوری نیست

من می خوام از فرستنده اطلاعات سنسور مثلا lm35 رو برام به گیرنده بفرسته بعد اگه یکی از پینهای میکرو فرسنتده یک شد طرف گیرنده هم یک بشه
          در اصل همون ارتباط یک طرفست

نمیدونم متوجه شدید یا نه؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط RahimEdison

نه اونجوری نیست

من می خوام از فرستنده اطلاعات سنسور مثلا lm35 رو برام به گیرنده بفرسته بعد اگه یکی از پینهای میکرو فرسنتده یک شد طرف گیرنده هم یک بشه
            در اصل همون ارتباط یک طرفست

نمیدونم متوجه شدید یا نه؟؟؟
            بله گرفتم

دیدگاه

بله گرفتم
              حالا میتونید کمکم کنید؟؟؟

دیدگاه

سلام
                خصوصی فرموده بودید مشکلی دارید.من فرصت نکردم پستها رو مطالعه کنم.خلاصه و مفید بفرمایید میخواید چکاری انجام بدید و چه مشکلی دارید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد مومنی تزنگی
                  سلام
                  خصوصی فرموده بودید مشکلی دارید.من فرصت نکردم پستها رو مطالعه کنم.خلاصه و مفید بفرمایید میخواید چکاری انجام بدید و چه مشکلی دارید
                  من می خوام از فرستنده اطلاعات سنسور مثلا lm35 رو برام به گیرنده صورت دائم بفرسته بعد اگه یکی از پینهای میکرو فرسنتده یک شد طرف گیرنده هم یک بشه
                  من تونستم دما رو بفرستم ولی اصلا و به هیچ روشی نتونستم پینی رو یک کنم
                  خواهشن کمک کنید

دیدگاه

من از این ماژىلا زیاد استقاده کردم خطا و نویز فوق العاده زیادی دارن شما سراغ nrfبرید اینا فقط بدرد برقراری ارتباط یکطرفه میخوره که مقدار ثابت داشته باشی
                    http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

من می خوام از فرستنده اطلاعات سنسور مثلا lm35 رو برام به گیرنده صورت دائم بفرسته بعد اگه یکی از پینهای میکرو فرسنتده یک شد طرف گیرنده هم یک بشه
                      خواهشن کمک کنید
                      این پین هایی که روی فرستنده یک میشن ورودی ان یا خروجی؟؟؟؟

دیدگاه

خواهشن کمک کنید
                        سلام.
                        شما تونستید دیتا رو بفرستید؟(دما نه مثلا ۱ کد)
                        عکس ماژولهاتون لطف کنید

دیدگاه

بله ،دیتا رو به خوبی میفرسته

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MAHDI ZAMANI
                            من از این ماژىلا زیاد استقاده کردم خطا و نویز فوق العاده زیادی دارن شما سراغ nrfبرید اینا فقط بدرد برقراری ارتباط یکطرفه میخوره که مقدار ثابت داشته باشی
                            برنامه ای به زبان بسکام نداره که :sad:

این پین هایی که روی فرستنده یک میشن ورودی ان یا خروجی؟؟؟؟
                            ورودی

سلام.
                            شما تونستید دیتا رو بفرستید؟(دما نه مثلا ۱ کد)
                            عکس ماژولهاتون لطف کنید
                            بله ،دیتا رو به خوبی میفرسته

دیدگاه

سلام
                              nrf به زبان سکام هم هست
                              ضمنا شما واسه ارسال دما اون متغییرتون رو باید پرینت کنید و بینش 1 تاخیر حدود 700 میلی ثانیه تا ارسال بعدی بگذارید.ضمن اینکه در زمان 0 تا 700 میکی که دما نمیفرسته باید 1 کد بفرستید که نویز نگیره.

دیدگاه

سلام
                                nrf به زبان سکام هم هست
                                ضمنا شما واسه ارسال دما اون متغییرتون رو باید پرینت کنید و بینش 1 تاخیر حدود 700 میلی ثانیه تا ارسال بعدی بگذارید.ضمن اینکه در زمان 0 تا 700 میکی که دما نمیفرسته باید 1 کد بفرستید که نویز نگیره.
                                برای بسکام نیست
                                اگر هست لطفا منبع رو ذکر کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X