اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کدام c

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کدام c

سلام.
    من میخوام با زبان c با avr کارکنم.ولی اول میخوام زبان c کامپیوتر رو یاد بگیرم.کدامشون دستوراتش مثل c میکرو هست.visual c یا ++c ؟ :question:

پاسخ : کدام c

سلام ...........
    هر کدوم ویژگی خاص خودشو دارن . شما می تونید یه نمونه برنامه از هرکدوم توی اینترنت سرچ کنید و ساختارهاشون رو با هم مقایسه کنید .
    دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

به نام خدا
      سلام دوست من ببینید زبان C کامپیوتر ساختارش دقیقا مانند برنامه نویسی C میکرو هست فقط شاید در میکرو چندتا دستور کم و زیاد داشته باشه.

پس همون کامپیوتر یاد بگیری بهتره.
      به نام خدا

دیدم آن چشمه ی هستی که جهانش خوانند

_-_-_-_-_-_-_-_-
      آنقدر آب کزان دست توان شست نداشت به به به به

دیدگاه

سلام

IAR 2 زبان C و C++ را پشتیبانی میکنه
        ِِDie for Life, Not Live to Die
        Freedom Fighter
        " ناخود گاه، هریک از ما ، از نامیرائی خود یقین دارد " . فروید

دیدگاه

سلام

همون زبان C رو یاد بگیرید، می تونید واسه میکروکنترلرهای مختلف و حتی DSP ها و . . . برنامه بنویسید.
          فقط برای هر خانواده از میکروکنترلرها و پردازنده ها، باید یک سری دستور دیگه رو یاد بگیرید تا بتونید از ماژول های اونها استفاده کنید که اونم بسیار ساده و کم هست.

دیدگاه

من تا حالا زبان c کار نکردم.برنامه نویسیم هم خوبه (منظورم اسمبلی و visual basic هست).ایا میتونم مستقیم از ++c شروع کنم.یا باید اول visual c رو بخونم.اگر منبع خوبی هم بگید ممنون میشم.

دیدگاه

++C خیلی راحته و خیلی جذاب شما شرو کن کاری داشتی کمکت میکنیم.

فقط دستورات رو یاد بگیر کافیه و ساختارش بسیار سادست
              به نام خدا

_-_-_-_-_-_-_-_-

دیدگاه

اگه میشه یک کتاب خوب هم برای ++c معرفی کنید. :nice:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shadow1
                  اگه میشه یک کتاب خوب هم برای ++c معرفی کنید. :nice:
                  سلام
                  من دوتا کتاب ++C میشناسم
                  1- تالیف جعفر نژاد قمی( که راسیتش خودم نه خوندمش ، نه دیدمش ؛ فقط شنیدمش (اسمشو شنیدم.) :icon_razz:
                  2- برنامه نویسی شیء گرا با ++C ، نوشته : "رابرت. دبلیو. لی فور" ؛ من از رو این یکی خوندم و خیلی هم ازش راضی بودم ؛ تقریبا هر چی از برنامه و برنامه نویسی میدونم مدیون این کتابم. زبون ساده ، فصل بندی مناسب و مثال های هدفدار بدردبخور
                  موفق باشی
                  ساحل افتاده گفت : « گر چه بسی زیستم
                  هیچ نه معلوم شد، آه که من کیستم. »

موج ز خود رفته ای، تیز خرامید و گفت :
                  « هستم اگر می روم، گر نروم نیستم »

دیدگاه

من کتاب ++c تالیف جعفر نژاد قمی رو خریدم.حالا ++c با ++visual c خیلی فرق داره.میصرفه کتاب رو بخونم یا برم دنبال ++visual c بگردم.

دیدگاه

داداش من خودم برات کتاب رو ردیف میکنم کامل کامل البته PDF ولی باید یکم صبر کنی تا بیام رو فرم :wow: که این روزا داقونم :cry:
                      به نام خدا

_-_-_-_-_-_-_-_-

دیدگاه

سلام ببخشید
                        برنامه نویسی به زبان C
                        تالیف :مهندس عین الله جعفرنژاد قمی
                        http://rapidshare.com/files/110811243/Ebook_C.rar
                        pass: www.pcseven.com
                        ببخشید

دیدگاه

سلام :smile:

آقا من یه کتاب آموزش Visual C#.NET دارم. مال نشر علومه

معرفی کتاب:

با معرفی پلات فرم .NET توسط شرکت مایکروسافت، یک زبان برنامه نویسی جدید و جذاب پا به عرصه وجود گذاشت. Visual C#.NET یکی از زبانهای قابل استفاده برای توسعه در پلات فرم .NET میباشد تا آنجا که حتی مایکروسافت بیشتر .NET Framework را با استفاده از Visual C#.NET نوشته است. Visual C#.NET یک زبان شیءگرای مدرن میباشد که بر مبنای یک نگرش نو طراحی شده و توسعه یافته است، و پیکربندی و توسعه آن برگرفته از بهترین جنبه ها و کارکردهای موجود در سایر زبانها می باشد. این کتاب برای کسانی مناسب است که تجربه ای در برنامه نویسی ندارند یا اطاعات کمی در این زمینه دارند. این کتاب تنها با هدف افزایش هر چه سریعتر و آسانتر مهارت شما در برنامه نویسی نوشته شده است. در فصول مختلف این کتاب با محیط ویژوال استودیو .NET، ساخت یک رابط گرافیکی، برنامه نویسی، کار با داده ها، استقرار Solution و ... آشنا خواهید شد.

اینم سرفصلها:

http://www.nashreoloom.com/toc/vcsharpnet.htm

حالا نظرتون در مورد این کتاب چیه؟
                          برای برنامه نویسی اینترفیس و کار با پورتها چقد کارایی داره؟
                          با مرام عزیر نظر شما در مورد این کتاب برای یکی مثل من که زیاد به برنامه نویسی کامپیوتر وارد نیستم چیه؟

ممنون :nerd:
                          ِِDie for Life, Not Live to Die
                          Freedom Fighter
                          " ناخود گاه، هریک از ما ، از نامیرائی خود یقین دارد " . فروید

دیدگاه

حالا نظرتون در مورد این کتاب چیه؟
                            برای برنامه نویسی اینترفیس و کار با پورتها چقد کارایی داره؟
                            با مرام عزیر نظر شما در مورد این کتاب برای یکی مثل من که زیاد به برنامه نویسی کامپیوتر وارد نیستم چیه؟

به نام خدا.

چیاکو جان ببینید.
                            شما هرچه از زبان سطح پایین ( مثلا Assmbly یا C ) میاد بالاتر دسترسی شما کمتر میشه و در عوض زبان راحت تر میشه.

مثلا با assmly راحت برات CPU رو روی مادر بورد آب میکنم یا راحت رو برات دو 2 میلی ثانیه میفرستمش اون دنیا این بخاطر اینه که سطح برنامه پایین هست و مستقیما با هاردور کار میکنه.
                            یعنی حتی میشه اطلاعات رو از رم کشید بیرون oo: میدونی یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                            البته با زبان های دیگه هم میشه ولی بااین فوق العاده فوقالعاده فوق العاده راحت تره.
                            مثالا ببینید زبان اسمبلی برای نوشتن یه دستور که صفحه نمایش رو پاک کنه باید حدودا 50 خط کد بنوسید ولی این رو با 2 خط کد میشه با Vb یا ++C نوشت :eek:

ولی : در اسمبلی سرعت فوق العاده بالا در ++C پایین تر و در vb پایین تر است.

حالا شما ببینید میگید C#.NET ماله Visual studio هست که یک پکیج فوق العاده سنگین و کارا هست و میشه باهاش VB.net و #C و ASP.NET وو کار کرد با بالاترین کیفیت ولی چیزی که هست برنامت به چیزای ضمیمه نیاز پیدا میکنه.
                            مثلا:

شما میخوایید با c یه برنامه بنویسید که :wow: از راه دور بتونید سیستم یکی رو انگولک بدید مثل subseven خب اگه این برنامه رو با c بنویسید و کامل کنید میشه یه فایل EXE بدون هیچ چیز زیادی یعنی فقط یه فایل میشه.

حالا اگه بخوای این رو با vb بنویسید حداقل یه فایل اضافی باید کنار برنامت باشه که مثلا" یک ocx هست.
                            البته میشه با کد نویسی اون ocx رو برداشت یا جذب خود فایل EXE.

در مورد C#C که شما گفتید باید بگم که درسته فوق العاده قدرت داره ولی ضعف هایی هم داره:
                            1.سرعت فوقالعاده پایین
                            2.برای اجرای فایل EXE نیاز به کلی OCX داری و باید NET. روی سیستم که میخواد EXE رو اجرا کنه نصب باشه.
                            3.فایل EXE در #C نیست. ( یعنی شما اگه زحمت بکشید یه برنامه بنویسد 5.000 خط و EXE درست کنید باهاش بنده حقیر تو 5 دقیقه کل کدهای نوشته شدتون رو میکشم بیرون و این یعنی چی؟ یعنی بدبختی برنامه نویس که یه عمر به مغزش فشار آورده یه چیزی زده به سرش نوشته بد از 1 سال تموم شده حالا تو 5 دقیقه کل کدهای نوشته شدش میره تو هوا :nerd:
                            4.
                            ..................

خلاصه اینجوری.

برای کار با پورت ها هم میشه استفاده کرد در ضمن #C خودش کتاب خونه هاش داخلش هست یعنی نمی خواد داخل برنامه OCX لود کنید.
                            البته خودم با پرت ها کار نکردم ولی دیدم دستورهاش رو.

اینم چیزایی بود که من میدونستم البته بیستر هم میشه درموردش بحث کرد ولی متاسفانه الان باید برم چندتا قطعه بخرم :wow: :wow: :wow: :wow:

من نوکرتون هشتم به مولا.
                            کاری داشتید به به oo:

یا علی
                            به نام خدا

_-_-_-_-_-_-_-_-

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد قشقایی
                              سلام ببخشید
                              برنامه نویسی به زبان C
                              تالیف :مهندس عین الله جعفرنژاد قمی
                              http://rapidshare.com/files/110811243/Ebook_C.rar
                              pass: www.pcseven.com
                              ببخشید
                              سلام. اقا فایل کتاب برنامه نویسی به زبان C++ را نداری؟ واسه همین آقای جعفر نژاد قمی را می گم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X